Autonvuokraus Garmisch-Partenkirchen, Saksa - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Garmisch-Partenkirchen, Saksa? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Garmisch-Partenkirchen, Saksa
18. huhtikuu — 25. huhtikuu
Sama palautus
Garmisch-Partenkirchen, Saksa
su 18/4
Keskipäivä
su 25/4
Keskipäivä

Autovuokraamo Garmisch-Partenkirchen: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Garmisch-Partenkirchen, Saksa
Vuokraamon pisteet: Erinomainen 10.0

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 10.0

Pisteet perustuvat 5 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.0

Pisteet perustuvat 2 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: OK 4.0

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Garmisch-Partenkirchen, Saksa kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä München Franz Josef Strauss lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Garmisch-Partenkirchen

Ajankohtana huhtikuu tähän päivään mennessä, 1 momondon käyttäjä on etsinyt halpoja vuokra-autoja kohteessa Garmisch-Partenkirchen.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Garmisch-Partenkirchen noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Garmisch-Partenkirchen. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Peritäänkö Garmisch-Partenkirchen, Saksa autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Garmisch-Partenkirchen on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Garmisch-Partenkirchen suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Sixt, Dollar ja Thrifty, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Garmisch-Partenkirchen, Saksa?

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Garmisch-Partenkirchen tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 100 km/t ja moottoriteillä Garmisch-Partenkirchen kaupungissa Tiedotus. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Garmisch-Partenkirchen ajat.

Millainen sää on kohteessa Garmisch-Partenkirchen, Saksa kuukauden huhtikuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Garmisch-Partenkirchen kuukauden huhtikuu aikana on 6 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 90 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen huhtikuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Garmisch-Partenkirchen kuukauden huhtikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Garmisch-Partenkirchen. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Garmisch-Partenkirchen vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Opel Corsa.

Onko sää kaupungissa Garmisch-Partenkirchen samanlainen kuin muualla Baijeri alueella?

Jos etsit Garmisch-Partenkirchen vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden huhtikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Baijeri lämpötila on yleensä 7 °C ja sademäärä vastaavasti 60 mm.


Autonvuokraukset kaupungin Garmisch-Partenkirchen lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Garmisch-Partenkirchen

Lentolippu varattuna kohteeseen Garmisch-Partenkirchen? Aloita matkan suunnittelu!