Autonvuokraus Quepos, Costa Rica

Haussa halpa vuokra-auto Quepos, Costa Rica? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Quepos, Costa Rica
25. tammikuu — 1. helmikuu
Sama palautus
Quepos, Costa Rica
ti 25/1
Keskipäivä
ti 1/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Quepos: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Quepos, Costa Rica
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

6,0

Value

4,6
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Value

6,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

5,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Value

3,0
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Quepos, Costa Rica kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä San Jose Juan Santamaria Intl lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Quepos

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Quepos noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Quepos sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Alamo ja Budget.. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Quepos, Costa Rica autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Kaupungissa Quepos olevat suositut autovuokraamot, kuten Alamo, Economy Rent a Car ja Budget tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Quepos, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Quepos, Costa Rica?

  Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Quepos tulisi sinun noudattaa kaupungin 40 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 60 km/t ja moottoriteillä Quepos kaupungissa 100 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Quepos ajat.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Quepos?

  Datamme perusteella Jeep Wrangler on suosituin vuokra-auto kaupungissa Quepos.Käyttäjämme ovat löytäneet Jeep Wrangler vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 4 €/pvä kaupungissa Quepos, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 27 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto kaupungissa Quepos on Hyundai Accent keskimääräisen hinnan ollessa 23 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 2 €/pvä.

 • Millainen sää on kohteessa Quepos, Costa Rica kuukauden tammikuu aikana?

  Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Quepos kuukauden tammikuu aikana voivat odottaa 27 °C lämpötiloja ja 46 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Ottaen huomioon se, että lämpötilat kohteessa Quepos ovat yleensä korkeat tammikuu aikana ja sateen mahdollisuus on melkoisen alhainen, momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Costa Rica


Aloita matkan suunnittelu - Quepos