Halvat lennot Kuala Lumpur Intl lentokenttä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
pe 22/10
pe 29/10

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Kuala Lumpur Intl lentokenttä?

Hinta

404 € - 906 €

Kuinka kauan kestää lentää Kuala Lumpurin kansainväliselle lentokentälle?

Malesian pääkaupunkiin Kuala Lumpuriin voi lentää Suomesta usealta eri lentokentältä. Kuala Lumpurissa on kaksi lentokenttää, mutta Suomesta startanneet lennot saapuvat Kuala Lumpurin kansainväliselle lentokentälle (KUL). Parhaimmillaan lento kestää Helsinki-Vantaan lentokentältä Kuala Lumpuriin vain noin 13 tuntia. Matkaan pääsee myös Suomen muista suurimmista kaupungeista, kuten Turusta, Tampereelta, Oulusta ja Kuopiosta. Lento muilta lentokentiltä kuin Helsinki-Vantaalta voi kestää jopa 20 tuntia, ja lennot sisältävät yleensä vähintään kaksi välilaskua. Voit kuitenkin löytää esimerkiksi Turusta ja Tampereelta myös selvästi nopeammat lentoyhteydet Kuala Lumpuriin. Parhaimmillaan vaihto Helsinki-Vantaalla kestää vain noin tunnin, joten lentoajat ovat pääkaupunkiseudun ulkopuolisiltakin lentokentiltä alkaen noin 15 tuntia. Vertaa lentoja tarkkaan, sillä lentoajat ja -reitit riippuvat täysin valitsemastasi reitistä ja välilaskun kestosta.

Mistä voit lentää suoraan Kuala Lumpurin kansainväliselle lentokentälle?

Kuala Lumpur ei ole tavoitettavissa Suomesta käsin suorilla lennoilla. Suomen kaupungeista Kuala Lumpuriin lentäessä tulee tehdä ainakin yksi välilasku, yleensä kaksi. Useat lentoyhtiöt lentävät Helsinki-Vantaalta Kuala Lumpuriin, muun muassa laadukkaat Qatar Airways ja Turkish Airlines. Myös Finnairin kautta voit valita lennot perille asti, tosin osan reitistä saattaa operoida jokin muu lentoyhtiö kuin Finnair. Kotimainen Finnair lentää Malesian pääkaupunkiin ainakin kerran päivässä ja lento lähtee yleensä iltapäivisin. Perillä Kuala Lumpurin kansainvälisellä lentokentällä ollaan näillä reiteillä noin keskipäivän aikaan. Välilaskut Helsinki-Vantaalta lähdettäessä ovat yleensä joko Singaporessa tai Japanissa. Lentoja varatessa kannattaa pitää huoli, että välilaskujen aikana on tarpeeksi aikaa koneen vaihtoon. Aasian lentokentät ovat isoja, ja lentokentillä aikaa kuluu helposti odotettua enemmän aikaa kiirehtiessä portilta toiselle.

Voitko nukkua Kuala Lumpurin kansainvälisellä lentokentällä?

Kuala Lumpurin kansainvälinen lentokenttä on vilkas lentoasema, jota monet matkustajat käyttävät välilaskukenttänä. Lentokenttä tarjoaakin matkustajille useita penkkejä, jossa voi levätä ennen seuraavaa lentoa. Kentällä on myös erikseen merkittyjä lepoalueita, joissa on hieman mukavampi nukkua kuin penkeillä. Lentokenttä on avoinna vuorokauden ympäri, joten kentältä saa aina ruokaa sekä juotavaa. Voit virkistäytyä lentokentän ilmaisissa suihkuissa. Kuala Lumpurin lentokenttä voi olla vilkkaan liikenteen vuoksi rauhaton, joten korvatulpat tulevat tarpeeseen. Rauhaa rakastaville lentokenttä tarjoaa hotelleja, joihin on kuitenkin tehtävä ainakin kolmen tunnin minimivaraus. Hyviä paikkoja rentoutumiseen ovat myös lentokentän monet lounge-tilat, joista osassa on omat nukkumiseen tarkoitetut alueensa. Näistä ja monista muista lounge-tilojen palveluista kannattaa aina tiedustella henkilökunnalta.

  • Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Kuala Lumpur Intl lentokenttä?

    Kun etsit halvinta lentoa kohteeseen Kuala Lumpur Intl lentokenttä, yritä varata lentosi kuun lokakuu aikana löytääksesi paras tarjous.

  • Milloin on paras aika varata lento kohteeseen Kuala Lumpur Intl lentokenttä?

    Löydät parhaat tarjoukset useimmista paikoista, kun varaat lennot kohteeseen Kuala Lumpur Intl lentokenttä noin 91 päivää ennen lähtöpäivää.


momondosta löytyneet halvat lennot: Kuala Lumpur Intl lentokenttä

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Kuala Lumpur Intl lentokenttä
Useita lentoyhtiöitä
3. maaliskuuta
HEL06:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 10m
2 välilaskua
KUL03:05Kuala Lumpur Intl
24. maaliskuuta
KUL16:00Kuala Lumpur Intl
23t 50m
1 välilasku
HEL15:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Cathay Pacific
19. tammikuuta
HEL02:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 55m
2 välilaskua
KUL05:50Kuala Lumpur Intl
23. tammikuuta
KUL08:30Kuala Lumpur Intl
31t 45m
2 välilaskua
HEL16:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Qatar Airways
3. maaliskuuta
HEL11:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 35m
1 välilasku
KUL03:05Kuala Lumpur Intl
24. maaliskuuta
KUL16:00Kuala Lumpur Intl
23t 50m
1 välilasku
HEL15:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
18. joulukuuta
HEL13:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 40m
1 välilasku
KUL06:25Kuala Lumpur Intl
21. joulukuuta
KUL18:40Kuala Lumpur Intl
24t 10m
1 välilasku
HEL18:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Japan Airlines
19. tammikuuta
HEL12:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 40m
1 välilasku
KUL07:10Kuala Lumpur Intl
23. tammikuuta
KUL18:35Kuala Lumpur Intl
21t 35m
1 välilasku
HEL16:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1070 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
3. maaliskuuta
HEL09:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
45t 05m
3 välilaskua
KUL06:30Kuala Lumpur Intl
24. maaliskuuta
KUL17:20Kuala Lumpur Intl
32t 55m
3 välilaskua
HEL02:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Kuala Lumpur Intl lentokenttä

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Kuala Lumpur Intl lentokenttä, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Etihad Airways ja Turkish Airlines
Useita lentoyhtiöitä
3. tammikuuta
HEL15:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
42t 05m
3 välilaskua
KUL09:40Kuala Lumpur Intl
Turkish Airlines
3. tammikuuta
HEL13:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 40m
1 välilasku
KUL06:25Kuala Lumpur Intl
Etihad Airways
3. tammikuuta
HEL13:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
36t 10m
2 välilaskua
KUL01:20Kuala Lumpur Intl

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kuala Lumpur Intl lentokenttä?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Kuala Lumpur Intl lentokenttä
  • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kuala Lumpur Intl lentokenttä?

    Kohteeseen Kuala Lumpur Intl lentokenttä kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Qatar Airways, Emirates, Turkish Airlines ja Finnair. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Kuala Lumpur Intl lentokenttä rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.


Kuala Lumpur Intl lentokenttä ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lähellä Kuala Lumpur Intl lentokenttä sijaitsevat lentoasemat sekä niiden etäisyydet keskustasta

Kuala Lumpur Intl lentokenttä on 45 km keskustasta


Kuala Lumpur Intl lentokenttä: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Kuala Lumpur Intl lentokenttä
Helsinki - Kuala Lumpur Intl lentokenttä reitin lennot
Lyhyin lentoaika16t 35m
Halvin hinta549 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Kuala Lumpur Intl lentokenttä

Kuinka pääset Kuala Lumpuriin keskustaan Kuala Lumpurin lentokentältä?

Kuala Lumpurin kansainvälinen lentokenttä ei ole kaukana kaupungin keskustasta. Pääset keskustaan yllättävän helposti kolmella eri joukkoliikennevälineellä. Ensimmäinen ja helpoin tapa siirtyä keskustaan on ottaa lentokenttätaksi. Taksi on yleensä kallein kulkuväline, mutta myös ehdottomasti mukavin matkustustapa – etenkin jos matkatavaroita on paljon. Taksin tilaaminen kannattaa etenkin isolle porukalle tai esimerkiksi neljän hengen perheelle pitkän matkan jälkeen. Takseja löytyy lentokentältä mihin vuorokauden aikaan tahansa. Jos haluat valita mieluummin budjettiystävällisemmän vaihtoehdon, kannattaa keskustaan matkata bussilla tai metrolla. Kuala Lumpurin lentokentällä on kaksi terminaalia, KLIA 1 ja KLIA 2, joista kummastakin tavoitat metron kätevästi. Metroja lentokentälle operoi kaikkiaan kaksi, KLIA Ekspres ja KLIA Transit, joista Transit on hitaampi vaihtoehto. KLIA Ekspres tarjoaa suoran yhteyden kaupungin ytimeen, eli metro ei pysähdy ennen keskustaa kertaakaan. Matka kestää noin puoli tuntia. Halvin ja hitain vaihtoehto on bussi. Bussit lähtevät lentokentältä keskustaan aina tunnin tai puolentoista tunnin välein. Löydät linja-autopysäkit kentän ensimmäisestä kerroksesta. Metrot ja bussit eivät kulje keskiyön ja aamukuuden välillä, joten tänä aikana on taksi ainoa vaihtoehto.


Aloita matkan suunnittelu - Kuala Lumpur Intl lentokenttä