Varaa lentoja TAROM lentoyhtiöltä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 21/3
ti 28/3

Tietoa kohteesta TAROM

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön TAROM suosituista reiteistä

Halvin reitti

47 €

Suosituin reitti

OTP - AMS

Lyhin lento

0t 55m

Pisin lento

3t 45m
Halvin TAROM lentämä reitti on Bukarest Henri Coandăn lentoasema - Ateena hintaan 47 €
Lento kohteesta Bukarest Henri Coandăn lentoasema kohteeseen Amsterdam Schiphol on tällä hetkellä suosituin TAROM reitti
Nopein TAROM lentoreitti on Bukarest (OTP) - Cluj-Napoca (CLJ) ja sen kesto on 0t 55m
Pisin TAROM lentämä reitti on Bukarest (OTP) - Lontoo (LHR) ja sen kesto on 3t 45m

TAROM arvostelut

7,4
HyväPerustuu 364 vahvistettuun arvosteluihin
6,5Viihde
7,0Ateriat
7,7Koneeseennousu
8,1Henkilökunta
7,5Mukavuus
7,7Kokonaisarvosana


Tietoja lentoyhtiöllä TAROM lentämisestä

Ei, TAROM ei lennä tällä hetkellä kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema. Jos haluat tästä huolimatta varata TAROM lennon, niin voit valita Tallinna Ulemiste kentän, joka sijaitsee lähettyvillä. Jos aiot edelleen lentää kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema, harkitse sen sijaan airBaltic lentoa.

Cluj-Napoca, Bukarest Henri Coandăn lentoasema ja Timișoara Traian Vuian kansainvälinen lentoasema ovat suosituimmat lentokentät, joissa TAROM operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön TAROM strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Tarkista TAROM lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai TAROM lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme TAROM lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita TAROM lentoyhtiölle numeroon +4021 9361 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa tarom.ro.

Tällä hetkellä lennot kentältä kentältä Timișoara Traian Vuian kansainvälinen lentoasema kentälle Bukarest Henri Coandăn lentoasema 0 välilaskulla hintaan 120 € on halvin TAROM kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous. Jos haluat varata yhdensuuntaisen kotimaan TAROM lennon, niin kentältä kentältä Suceava Salcea kentälle Bukarest Henri Coandăn lentoasema lähtevä 0 välilaskua sisältävä lento hintaan 61 € on halvin vaihtoehto.

Lento kentältä kentältä Ateena kentälle Bukarest Henri Coandăn lentoasema on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön TAROM valikoimista. Tämä lento sisältää 0 välilaskuja ja maksaa 106 € per lippu. Halvin yhdensuuntainen kansainvälinen TAROM lento on:
- kentältä Bukarest Henri Coandăn lentoasema kentälle Ateena
- 47 € per lippu
- 0 välilaskulla

Tällä hetkellä TAROM edellyttää, että kirjatun matkatavaran mitat ovat alle 158 cm. Käsimatkatavarasi voi olla 55x40x20 cm tai pienempi. Jos sinulla on myös henkilökohtainen tavara, sen tulee olla enintään 35x30x20 cm.


TAROM lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi TAROM lennon tila
to 3/16

Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.