Varaa lentoja Kenya Airways lentoyhtiöltä

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 3/10
ti 10/10

Tietoa kohteesta Kenya Airways

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön Kenya Airways suosituista reiteistä

Halvin reitti

51 €

Suosituin reitti

KIS - NBO

Lyhin lento

0t 50m

Pisin lento

1t 00m
Halvin Kenya Airways lentämä reitti on Nairobi Jomo Kenyatta Intl - Kisumu hintaan 51 €
Lento kohteesta Kisumu kohteeseen Nairobi Jomo Kenyatta Intl on tällä hetkellä suosituin Kenya Airways reitti
Nopein Kenya Airways lentoreitti on Nairobi (NBO) - Kisumu (KIS) ja sen kesto on 0t 50m
Pisin Kenya Airways lentämä reitti on Mombasa (MBA) - Nairobi (NBO) ja sen kesto on 1t 00m

Kenya Airways arvostelut

7,3
HyväPerustuu 495 vahvistettuun arvosteluihin
7,4Koneeseennousu
6,8Viihde
6,8Ateriat
7,3Mukavuus
7,9Henkilökunta


Tietoja lentoyhtiöllä Kenya Airways lentämisestä

Mikä on Kenya Airwaysin kanta-asiakasohjelma?

Kenya Airwaysin kanta-asiakasohjelmana on sama Flying Blue -bonusjärjestelmä, jota käyttävät esimerkiksi KLM ja Air France. XP- eli kokemuspisteitä keräämällä Flying Blue -jäsen pystyy nousemaan neljää jäsentasoa ylöspäin. Uudet jäsenet aloittavat Explorer-tasolta ja tämän jälkeen tarpeeksi kokemuspisteitä kerättyään voi nousta hopea-, kulta- ja platina-tasoille. Pisteitä kerryttävät Kenya Airways -lennot sekä esimerkiksi juuri KLM- ja Air France -lentoyhtiöiden käyttö. Ensimmäisellä jäsenyystasolla tarjolla on pieniä alennuksia arvokkaammista istumapaikoista ja ylimääräisistä matkatavaroista. Tasoja korkeammalle noustessa edut ja alennukset kasvavat. Tällöin mukaan lennolle saa ilman lisäkuluja enemmän matkatavaroita, ja lähtöselvityksiä ja koneeseen siirtymisiä voi tehdä Priority-jonojen kautta. Platina -tasolla, eli korkeimmalla kanta-asiakkuuden tasolla, saa ilmaiseksi valita istumapaikan, voi käyttää useiden lentoasemien laadukkaita lounge-tiloja ja paljon muuta. XP:n lisäksi Flying Blue -jäsenet saavat myös mailipisteitä jokaisesta lennosta sekä yhteistyökumppaneilta ostetusta palvelusta, kuten hotelliyöpymisistä ja autonvuokrauksista. Näitä mailipisteitä voi taasen käyttää esimerkiksi nettiostosten tekemiseen, matkustusluokan korotuksiin sekä moneen muuhun mukavaan palveluun. Mailipisteitä voi myös lahjoittaa hyväntekeväisyyteen. Lisätietoja kanta-asiakkuusohjelmasta saat kätevästi momondon sivustolta.

Kuinka paljon matkatavaraa Kenya Airwaysin lennoille saa ottaa?

Kun varaat Kenya Airways -lennon, kannattaa samalla huomioida, että eri lippuluokilla on erilaiset rajat sallituille matkatavaramäärille. Käsimatkatavaroina saa lippuluokasta riippuen olla yksi tai kaksi reppua tai pientä matkalaukkua, jotka kulkevat matkustamon puolella. Tämän lisäksi mukana matkustamossa saa olla edessä olevan istuimen alle mahtuva pieni laukku, kuten kannetavan tietokoneen laukku tai kamera laukkuineen. Ruumaan meneviä laukkuja saa kansainvälisessä liikenteessä Kenya Airways -lennoilla olla kaksi ja maan sisällä kulkevassa liikenteessä yksi. Bisnesluokassa matkustavilla on oikeus saada ruumaan hieman isompia tai painavampia matkalaukkuja. Kaikista suurista tavaroista, kuten isommista urheiluvälineistä, tulee ilmoittaa hyvissä ajoin etukäteen. Erikoisemmat ja isommat matkatavarat aiheuttavat myös luonnollisesti lisäkuluja, joiden määrä kannattaa tarkistaa etukäteen.

Voinko lentää lemmikin kanssa Kenya Airwaysilla?

Kenya Airways -lennoilla ei valitettavasti yleisesti saa kuljettaa eläimiä. Sen sijaan opaskoirat ja henkisenä tukena toimivat koirat sallitaan matkustamossa, joskaan nämä eivät saa peittää käytävätilaa, eikä niille voi varata omaa paikkaa. Molemmissa tapauksissa koiran saapumisesta tulee tehdä erillinen ilmoitus ja yleensä lentoyhtiölle tulee toimittaa dokumentaatiota ja todisteita, kuten terveydenhuollon ammattilaisen lausunto henkiseksi tueksi suositellusta koirasta tai virallisesta opaskoiran koulutuksesta kertova todistus. Kenya Airways -varausta tehdessä kannattaa joko välittömästi oman lentolipun varauksen jälkeen tai ainakin useita päiviä ennen lennon lähtöä ottaa yhteyttä lentoyhtiöön ja tiedustella tarkempia vaatimuksia mukaan tulevasta apukoirasta.

Onko lentoyhtiöllä Kenya Airways lentoja kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema?

Kyllä, Kenya Airways lentää kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Lentoyhtiöllä on viikoittain 49 lentoa kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema viikottain.

Mitkä ovat suosituimmat lentokentät, joilta Kenya Airways operoi?

Nairobi Jomo Kenyatta Intl, Mombasa Moi Intl ja Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema ovat suosituimmat lentokentät, joissa Kenya Airways operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön Kenya Airways strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Miten tarkistan Kenya Airways lennon tilan?

Tarkista Kenya Airways lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Kenya Airways lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Kenya Airways lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Kenya Airways lentoyhtiölle numeroon 358 203 533 55 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa kenya-airways.com.

Mikä on halvin kotimainen Kenya Airways lento?

Tällä hetkellä lennot kentältä kentältä Kisumu kentälle Nairobi Jomo Kenyatta Intl 0 välilaskulla hintaan 106 € on halvin Kenya Airways kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous. Jos haluat varata yhdensuuntaisen kotimaan Kenya Airways lennon, niin kentältä kentältä Nairobi Jomo Kenyatta Intl kentälle Kisumu lähtevä 0 välilaskua sisältävä lento hintaan 51 € on halvin vaihtoehto.

Mitkä ovat lentoyhtiön Kenya Airways hyväksymät matkatavaramitat?

Tällä hetkellä Kenya Airways edellyttää, että kirjatun matkatavaran mitat ovat alle 158 cm. Käsimatkatavarasi voi olla 55x35x25 cm tai pienempi. Jos sinulla on myös henkilökohtainen tavara, sen tulee olla enintään 40x30x15 cm.


Kenya Airways lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Kenya Airways lennon tila
pe 9/29

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.