Varaa lentoja Air Serbia lentoyhtiöltä

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 30/9
la 7/10

Tietoa kohteesta Air Serbia

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön Air Serbia suosituista reiteistä

Halvin reitti

25 €

Suosituin reitti

KRK - CPH

Lyhin lento

0t 40m

Pisin lento

2t 40m
Halvin Air Serbia lentämä reitti on Nis - Belgrad Nikola Tesla hintaan 25 €
Lento kohteesta Krakova Krakov-Balice kohteeseen Kööpenhamina on tällä hetkellä suosituin Air Serbia reitti
Nopein Air Serbia lentoreitti on Niš (INI) - Belgrad (BEG) ja sen kesto on 0t 40m
Pisin Air Serbia lentämä reitti on Larnaka (LCA) - Belgrad (BEG) ja sen kesto on 2t 40m

Air Serbia arvostelut

7,1
HyväPerustuu 300 vahvistettuun arvosteluihin
6,3Ateriat
7,9Henkilökunta
6,2Viihde
7,3Mukavuus
7,2Koneeseennousu


Tietoja lentoyhtiöllä Air Serbia lentämisestä

Mikä on Air Serbian kanta-asiakasohjelma?

Air Serbialla on kanta-asiakasohjelmana käytössään Etihad Guest, johon liittyminen on ilmaista. Liittymisen jälkeen kerätään perinteiseen lentoyhtiöiden bonusohjelman tyyliin mailipisteitä, joita voi tarpeeksi kerättyään käyttää lentojen lunastamiseen, lippuluokan korottamiseen sekä ostoksien tekemiseen palkintokaupasta. Maileja kerryttävät luonnollisesti Air Serbian lennot, mutta myös lukuisten muiden lentoyhtiöiden, kuten Etihad Airwaysin ja Air Canadan lennot. Myös useiden kymmenien yhteistyökumppaneina toimivien hotellien, autovuokraamojen ja kauppojen palveluita käyttämällä saa kerrytettyä mailipisteiden määrää. Kanta-asiakasohjelmassa on neljä tasoa. Pronssitasolla, eli uusien jäsenten aloitustasolla, edut rajoittuvat pisteiden keräämiseen ja niiden käyttömahdollisuuteen. Korkeammille hopea-, kulta- ja platinatasoille pääsee keräämällä riittävän määrän mailipisteitä vuoden aikana. Jokaisella korkeammalla tasolla mailipisteet kertyvät alempaa tasoa nopeammin. Tämän lisäksi hopeatasolla etuna tulee mahdollisuus ottaa koneeseen lisäkulutta hieman enemmän matkatavaraa, ja mahdollisuus käyttää etuoikeutettua lähtöselvitysjonoa. Kultatasolla näihin etuihin lisätään muiden pikkuetujen ohella myös oikeus käyttää lentoasemilta löytyviä lounge-tiloja sekä etuoikeutettua koneeseen nousun mahdollisuutta. Platinatasolla kaikkien etujen määrä nousee ja ensimmäisellä kerralla sinne noustessa saat myös yhden ylimääräisen kultajäsenyyden esimerkiksi kaverille annettavaksi.

Kuinka paljon matkatavaraa Air Serbian lennoille saa ottaa?

Kun varaat Air Serbian lennot, pystyt samalla vaikuttamaan sallittuun matkatavaramäärään matkustusluokan valinnalla. Sallittuun tavaramäärään vaikuttaa myös kuljettava reitti sekä mahdollinen Etihad Guest -kanta-asiakasohjelman jäsenyytesi taso. Edullisimmissa lippuluokissa ei hintaan yleensä kuulu ruumaan kirjattavaa matkalaukkua, vaan tästä tulee maksaa erikseen. Normaaleissa keskitason lippuluokissa hintaan kuuluu ruumaan menevä yksi matkalaukku ja bisnesluokassa kaksi hieman isompaa matkalaukkua. Kaikilla lippuluokilla alle kaksivuotiaan mukana saa ruumaan myös halutessaan ilman lisäkuluja kokoontaitettavat rattaat. Käsimatkatavaroita saa bisnesluokkaan viedä kaksi ja muihin matkustusluokkiin yhden kappaleen. Tämä voi olla reppu tai pieni matkalaukku, jonka tulee mahtua ylätavarahyllylle istuimesi ylle. Käsimatkatavaran lisäksi matkustamoon saa ottaa pienen, edessä olevan istuimen alle menevän lisätavaran, kuten käsilaukun tai minirepun.

Voinko lentää lemmikin kanssa Air Serbialla?

Air Serbian lennoilla voi matkustaa koiran tai kissan kanssa, kunhan lentoyhtiön vaatimukset on täytetty hyvissä ajoin. Yleisesti lemmikin kuljettaminen Air Serbian lennoilla onnistuu, mikäli kyseessä on kissa tai pieni koira, joka mahtuu matkustuslaukkuineen ilman erillistä paikkavarausta matkustamoon. Ilmoita Air Serbia -varauksen jälkeen asiasta lentoyhtiön asiakaspalveluun, niin saat tarvittavat lomakkeet ja tarkan toimintaohjeistuksen esimerkiksi lemmikin kantolaukkuun liittyen. Huomioithan myös, että lemmikkejä ei sallita samoin säännöin kaikkiin kohteisiin. Täysin koulutetun opaskoiran saa ilman lisäkuluja mukaan matkustamoon, kunhan asiasta on sovittu heti lentojen varauksen jälkeen ja kun koiralla on mukana kaikki vaadittavat dokumentit.

Onko lentoyhtiöllä Air Serbia lentoja kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema?

Kyllä, Air Serbia lentää kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Lentoyhtiöllä on viikoittain 38 lentoa kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema viikottain.

Mitkä ovat suosituimmat lentokentät, joilta Air Serbia operoi?

Belgrad Nikola Tesla, Tivat ja Podgorica Golubovci ovat suosituimmat lentokentät, joissa Air Serbia operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön Air Serbia strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Miten tarkistan Air Serbia lennon tilan?

Tarkista Air Serbia lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Air Serbia lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Air Serbia lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Air Serbia lentoyhtiölle numeroon +381 11 311 21 23 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa airserbia.com.

Mikä on halvin kotimainen Air Serbia lento?

Tällä hetkellä lennot kentältä kentältä Nis kentälle Belgrad Nikola Tesla 0 välilaskulla hintaan 70 € on halvin Air Serbia kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous. Jos haluat varata yhdensuuntaisen kotimaan Air Serbia lennon, niin kentältä kentältä Nis kentälle Belgrad Nikola Tesla lähtevä 0 välilaskua sisältävä lento hintaan 25 € on halvin vaihtoehto.

Mikä on halvin kansainvälinen Air Serbia lento?

Lento kentältä kentältä Belgrad Nikola Tesla kentälle Banja Luka on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön Air Serbia valikoimista. Tämä lento sisältää 0 välilaskuja ja maksaa 46 € per lippu. Halvin yhdensuuntainen kansainvälinen Air Serbia lento on:
- kentältä Belgrad Nikola Tesla kentälle Zagrebin lentoasema
- 34 € per lippu
- 0 välilaskulla


Suositut kohteet, joihin Air Serbia lentää

Etsi Air Serbia lentoja näistä suosituista kaupungeista

Air Serbia lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Air Serbia lennon tila
ti 9/26

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.