Lennot Eurooppa Suomi Helsinki Salzburg lento kohteeseen Helsinki

Halvat lennot Salzburg - Helsinki

Meno-paluu
Economy
Salzburg (SZG)
Helsinki (HEL)
pe 4.6.
pe 11.6.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Salzburg–Helsinki

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Salzburg Helsinki

Paras löydetty hinta237 €Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Salzburg - Helsinki viimeisten 72 tunnin aikana on 237 €
Lyhyin lentoaika14h 30mLyhyin lentoaika kohteesta Salzburg kohteeseen Helsinki on 14h 30m.
Suora lentoEi yhtäänSalzburg - Helsinki ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Salzburgin lentoasema - Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema.
Lentokentät kohteessa Helsinki1 lentokenttä1 lentokenttä lähellä Helsinki: Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema (HEL)

Miten löytää halvimmat lennot Salzburg Helsinki

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Helsinki?

joulukuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Salzburg - Helsinki on joulukuu ja kallein maaliskuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Salzburg - Helsinki?

maanantai
Viikon halvin päivä on maanantai ja kallein tiistai

Milloin on halvin aika lentää Helsinki?

aamulla
Salzburg - Helsinki lennot ovat noin 0 % kalliimpia aamulla kuin aamulla

Mikä on halvin Salzburg - Helsinki reitti?

Salzburgin lentoasema - Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lennä Salzburgin lentoasema - Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema ja saat parhaat Salzburg - Helsinki lentohinnat
SZG
Salzburgin lentoasema
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Milloin on halvinta varata Salzburg - Helsinki lento?

60 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Salzburg - Helsinki on noin 60 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Salzburg - Helsinki: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Salzburg - Helsinki lennot vaihtamalla välilehteä
Useita lentoyhtiöitä
9. heinäkuuta
SZG11:00Salzburgin lentoasema
6t 05m
1 välilasku
HEL17:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13. heinäkuuta
HEL19:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 50m
1 välilasku
SZG05:45Salzburgin lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
27. kesäkuuta
SZG11:00Salzburgin lentoasema
6t 05m
1 välilasku
HEL17:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6. heinäkuuta
HEL19:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 50m
1 välilasku
SZG05:45Salzburgin lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
23. kesäkuuta
SZG11:00Salzburgin lentoasema
8t 20m
2 välilaskua
HEL19:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6. heinäkuuta
HEL19:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 50m
1 välilasku
SZG05:45Salzburgin lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Salzburg - Helsinki

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Salzburg - Helsinki, vkatso tarjouksiamme alapuolelta.
Useita lentoyhtiöitä
30. heinäkuuta
SZG11:00Salzburgin lentoasema
6t 05m
1 välilasku
HEL17:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
27. heinäkuuta
SZG09:05Salzburgin lentoasema
7t 45m
1 välilasku
HEL16:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
30. kesäkuuta
SZG07:05Salzburgin lentoasema
8t 45m
2 välilaskua
HEL15:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Salzburg - Helsinki

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Salzburg-Helsinki momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
Lufthansa
Hintaalk. 234 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,6

Tarjoavatko lentoyhtiöt Salzburgin lentoasema - Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema reitillä joustavia muutoskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi jotkut lentoyhtiöt, jotka operoivat lentoja välillä Salzburgin lentoasema - Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema, kuten Lufthansa ovat lisänneet joustavuutta muutoskäytäntöihin. Käytä sivustoamme etsiäksesi kaikkia lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat tätä joustavuutta.


Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Salzburg?

Lennot Helsingistä Salzburgiin onnistuvat useilla eri lentoyhtiöillä. Suoria lentoja ei tällä hetkellä tosin ole. Suurin toimija lentoreitillä on saksalainen Lufthansa, joka on yksi maailman suurimmista lentoyhtiöistä. Sen tärkeät solmukohdat ovat Frankfurtin, Munchenin ja Dusseldorfin lentoasemat. Lufthansan lisäksi lentoliput Helsingistä Salzburgiin voi ostaa myös easyJetilta, Eurowingsilta, airBalticilta, Norwegianilta, Austrian Airlinesilta, Laudamotionilta, SAS:lta ja kotimaiselta Finnairilta. Matkan hinta ja lentoaika voivat vaihdella suuresti. Vertaa lentoja etukäteen löytääksesi ne halvimmat vaihtoehdot, jotka sopivat omiin matkasuunnitelmiisi. Liput saa tavallisesti parhaiten halvalla, jos on ajoissa liikkeellä.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Helsinkiläisten – ja pääkaupunkiseutulaisten – iloksi Helsinki-Vantaan lentokentälle on hyvät julkiset kulkuyhteydet. Helsingin keskustasta lentokentälle pääsee HSL:n linja-autoilla 415 ja 615, Finnair City Bus -lentokenttäbussilla sekä lähijunilla I ja P. Jos tulet Helsingin lentokentälle muualta päin Suomea, pääset sinne varsin kätevästi joko omalla autolla tai julkisilla liikennevälineillä. Omalla autolla tulevat voivat pysäköidä autonsa lentokentälle joko pysäköintihalliin tai ulkopysäköintiin. Kaukoliikenteen linja-autoyhteyksiä liikennöi Matkahuolto ja kaukojunia VR. Yritysten kotisivuilta löydät tietoa niin aikatauluista ja reiteistä kuin lippujen hinnoistakin. Lentokenttäjunasta saat puolestaan lisätietoa HSL:n kotisivuilta. Lisätietoa lennostasi saat Helsingin lentokentällä, minkä lisäksi voit tarkistaa saapuvat lennot ja lähtevät lennot myös Finavian kotisivuilta.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Salzburgissa?

Salzburgin lentokenttä tunnetaan myös nimellä W. A. Mozartin lentoasema kuuluisan itävaltalaisen musiikkivirtuoosin mukaan. Salzburgin lentokenttä on Itävallan toiseksi suurin heti Wienin lentoaseman jälkeen. Lentokenttä sijaitsee vain noin viiden kilometrin päässä Salzburgin keskustasta, jonne pääsee kätevästi sekä linja-autolla että taksilla. Linja-autoja kulkee noin 10‒20 min välein ja niillä pääsee joko Salzburgin rautatieasemalle tai ydinkeskustaan. Reitistä riippuen matka kestää noin 15‒40 min.

Kuinka kauan Helsinki–Salzburg-lento kestää?

Helsinki‒Salzburg-lennot eivät ole suoria, mikä lisää matkustusaikaa. Lentoja on tarjolla eri määrä vuodenajasta riippuen. Sekä talvi- että kesäkausi ovat suosittuja matkustusajankohtia kaupunkiin, ja silloin valinnanvaraa on enemmän kuin keväisin ja syksyisin. Esimerkiksi kesäaikaan lennot Helsingistä Salzburgiin voivat olla nopeita. Lufthansa liikennöi Helsingistä lähtevää lentoa, jossa koneen vaihto tapahtuu Frankfurtissa. Lentoaika on kokonaisuudessaan 4 h 25 min. Lähes yhtä nopea on Austrian Airlinesin lento: 4 h 35 min. Myös tällä lennolla on koneen vaihto Frankfurtin lentokentällä. Talvikaudella sekä Lufthansalla että Austrian Airlinesilla pääsee Salzburgiin nopeimmillaan ajassa 4 h 35 min ja välilaskut ovat kummallakin yhtiöllä Frankfurtissa. Muuhun aikaan vuodesta Lufthansan liikennöimät lennot Helsingistä Salzburgiin ovat nopein tapa matkustaa kaupunkiin. Ne kestävät nopeimmillaan 7 h 10 min. Lennot laskeutuvat Münchenin lentokentälle, josta on bussikuljetus Salzburgiin. Muut välilaskulliset lennot kestävätkin sitten huomattavasti kauemmin. Halvat lennot Helsingistä Salzburgiin voi saada helpommin, jos lentoaika ei ole merkittävin tekijä.

Milloin on paras aika matkustaa Salzburgiin

Salzburg on siinä mielessä harvinainen kaupunki, että sinne matkustetaan yleisesti ympäri vuoden. Keväisin ja syksyisin kaupungissa on rauhallisempaa. Alppien pohjoisosissa sijaitsevassa Salzburgissa säät voivat vaihdella runsaasti. Yleisesti ottaen talvet ovat leudompia ja kesät lämpimämpiä kuin Suomessa. Kesäkaudella saa varautua siihen, että sadetta voi tulla runsaasti. Lämpimimpiä kuukausia ovat heinä- ja elokuu, jolloin helleraja voi rikkoutua. Lämmintä riittää yleensä ainakin syyskuuhun asti. Hiihto- ja laskettelukausi ajoittuu marraskuun lopulta maaliskuun loppupuolelle.

Tarvitaanko Salzburgiin passia/viisumia?

Itävalta kuuluu Euroopan talousalueeseen, jossa on vapaa liikkuvuus. Tämä tarkoittaa sitä, että et tarvitse matkallesi viisumia, etkä välttämättä myöskään passia. Passin lisäksi matkustusasiakirjaksi käy myös EU-standardien mukainen kuvallinen henkilökortti. Sen tulee olla myönnetty Suomessa tai muussa EU- tai ETA-maassa.


Vinkkejä Salzburgiin

 • Vuonna 1965 ensi-iltansa saanut Sound of Music -musikaalielokuva on kuvattu Salzburgissa ja sen lähialueilla. Leffan ystävien kannattaa lähteä fiilistelemään elokuvasta tutulle Mirabellin palatsialueelle, jossa järjestetään myös Sound of Music -kierroksia. Vaikka et kyseisestä elokuvasta pitäisi, tai olisi sitä koskaan nähnytkään, 1600-luvun alussa valmistunut palatsialue on upea nähtävyys. Kannattaa tutustua sekä ainutlaatuiseen puutarhaan että sisätiloihin, jossa sijaitevassa marmorisalissa järjestetään myös konsertteja. Palatsialueelle ei ole sisäänpääsymaksua.
 • Ehkä tunnetun salzburgilainen on kaupungissa vuonna 1756 syntynyt Wolfgang Amadeus Mozart. Kaupungista löytyy muun muassa hänen synnyintalonsa, joka on museoitu. Se on yksi koko Itävallan suosituimmista nähtävyyksistä. Lisäksi voit tutustua Salzburgissa myös Mozartin asuintaloon, jossa pääsee tutustumaan Mozartin perhe-elämään sekä 1700-lukuun yleisesti.
 • Matkalla kannattaa ehdottomasti tutustua myös itävaltalaisen keittiön antimiin. Suomalaisillekin tutuin itävaltalaisruoka on Wieninleike, joka valmistetaan oikeaoppisesti vasikasta. Lisäksi Itävalta tunnetaan knöödeleistään eli taikinapyöryköistä, joiden sisällä voi olla lihaa tai hedelmiä.

Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Salzburg–Helsinki

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Wien - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
2t 20m
Halvin hinta
106 €
Wien - Turku reitin lennot
Lyhyin lentoaika
40t 10m
Halvin hinta
193 €
Wien - Oulu reitin lennot
Lyhyin lentoaika
19t 50m
Halvin hinta
229 €
Graz - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
7t 05m
Halvin hinta
237 €
Wien - Tampere reitin lennot
Lyhyin lentoaika
14t 00m
Halvin hinta
242 €
Innsbruck - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
10t 45m
Halvin hinta
242 €
Wien - Kuopio reitin lennot
Lyhyin lentoaika
8t 50m
Halvin hinta
260 €
Wien - Vaasa reitin lennot
Lyhyin lentoaika
35t 20m
Halvin hinta
277 €
Wien - Maarianhamina reitin lennot
Lyhyin lentoaika
15t 05m
Halvin hinta
293 €
Wien - Joensuu reitin lennot
Lyhyin lentoaika
26t 25m
Halvin hinta
309 €
Linz - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
6t 00m
Halvin hinta
311 €
Klagenfurt - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
11t 25m
Halvin hinta
344 €
Salzburg - Tampere reitin lennot
Lyhyin lentoaika
23t 50m
Halvin hinta
366 €
Linz - Tampere reitin lennot
Lyhyin lentoaika
19t 55m
Halvin hinta
588 €
Wien - Kokkola-Pietarsaari reitin lennot
Lyhyin lentoaika
33t 15m
Halvin hinta
717 €
Näytä lisää

Lennot kohteesta Salzburg:

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot Eurooppa Suomi Helsinki Salzburg lento kohteeseen Helsinki
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka