Lennot Eurooppa Suomi Helsinki Salzburg lento kohteeseen Helsinki

Halvat lennot Salzburg - Helsinki

Meno-paluu
Economy
Salzburg (SZG)
Helsinki (HEL)
pe 3.9.
pe 10.9.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Salzburg-Helsinki lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Salzburg Helsinki

Paras löydetty hinta148 €Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Salzburg - Helsinki viimeisten 72 tunnin aikana on 148 €
Lyhyin lentoaika5h 10mLyhyin lentoaika kohteesta Salzburg kohteeseen Helsinki on 5h 10m.
Suora lentoEi yhtäänSalzburg - Helsinki ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Salzburgin lentoasema - Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema.
Lentokentät kohteessa Helsinki1 lentokenttä1 lentokenttä lähellä Helsinki: Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema (HEL)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Salzburg - Helsinki

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Helsinki?

joulukuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Salzburg - Helsinki on joulukuu ja kallein maaliskuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Salzburg - Helsinki?

maanantai
Viikon halvin päivä on maanantai ja kallein tiistai

Milloin on halvin aika lentää Helsinki?

aamulla
Salzburg - Helsinki lennot ovat noin 0 % kalliimpia aamulla kuin aamulla

Mikä on halvin Salzburg - Helsinki reitti?

Salzburgin lentoasema - Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lennä Salzburgin lentoasema - Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema ja saat parhaat Salzburg - Helsinki lentohinnat
SZG
Salzburgin lentoasema
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Milloin on halvinta varata Salzburg - Helsinki lento?

60 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Salzburg - Helsinki on noin 60 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Vertaa helposti meno-paluulentoja Salzburg - Helsinki

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Salzburg - Helsinki lennot vaihtamalla välilehteä
Lufthansa
24. syyskuuta
SZG14:40Salzburgin lentoasema
5t 10m
1 välilasku
HEL19:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
28. syyskuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 55m
1 välilasku
SZG07:25Salzburgin lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
16. syyskuuta
SZG12:00Salzburgin lentoasema
7t 15m
1 välilasku
HEL19:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
20. syyskuuta
HEL01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 30m
2 välilaskua
SZG08:05Salzburgin lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
16. syyskuuta
SZG12:00Salzburgin lentoasema
7t 15m
1 välilasku
HEL19:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
20. syyskuuta
HEL01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 30m
2 välilaskua
SZG08:05Salzburgin lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Salzburg - Helsinki

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Salzburg - Helsinki, vkatso tarjouksiamme alapuolelta.
Useita lentoyhtiöitä
8. syyskuuta
SZG12:00Salzburgin lentoasema
4t 50m
1 välilasku
HEL16:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
6. syyskuuta
SZG07:45Salzburgin lentoasema
9t 20m
1 välilasku
HEL17:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
8. syyskuuta
SZG08:40Salzburgin lentoasema
10t 40m
2 välilaskua
HEL19:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Salzburg - Helsinki

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Salzburg-Helsinki momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
Lufthansa
Hintaalk. 237 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,5

Tarjoavatko lentoyhtiöt Salzburgin lentoasema - Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema reitillä joustavia muutoskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi jotkut lentoyhtiöt, jotka operoivat lentoja välillä Salzburgin lentoasema - Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema, kuten Lufthansa ovat lisänneet joustavuutta muutoskäytäntöihin. Käytä sivustoamme etsiäksesi kaikkia lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat tätä joustavuutta.

Reitin Salzburgin lentoasema-Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema etäisyys lentäen?

Salzburgin lentoasema ja Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema etäisyys toisistaan on 1571,6 km. 4t 50m on normaali lennonkesto tälle reitille.


Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Salzburg?

Lennot Helsingistä Salzburgiin onnistuvat useilla eri lentoyhtiöillä. Suoria lentoja ei tällä hetkellä tosin ole. Suurin toimija lentoreitillä on saksalainen Lufthansa, joka on yksi maailman suurimmista lentoyhtiöistä. Sen tärkeät solmukohdat ovat Frankfurtin, Munchenin ja Dusseldorfin lentoasemat. Lufthansan lisäksi lentoliput Helsingistä Salzburgiin voi ostaa myös easyJetilta, Eurowingsilta, airBalticilta, Norwegianilta, Austrian Airlinesilta, Laudamotionilta, SAS:lta ja kotimaiselta Finnairilta. Matkan hinta ja lentoaika voivat vaihdella suuresti. Vertaa lentoja etukäteen löytääksesi ne halvimmat vaihtoehdot, jotka sopivat omiin matkasuunnitelmiisi. Liput saa tavallisesti parhaiten halvalla, jos on ajoissa liikkeellä.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Helsinkiläisten – ja pääkaupunkiseutulaisten – iloksi Helsinki-Vantaan lentokentälle on hyvät julkiset kulkuyhteydet. Helsingin keskustasta lentokentälle pääsee HSL:n linja-autoilla 415 ja 615, Finnair City Bus -lentokenttäbussilla sekä lähijunilla I ja P. Jos tulet Helsingin lentokentälle muualta päin Suomea, pääset sinne varsin kätevästi joko omalla autolla tai julkisilla liikennevälineillä. Omalla autolla tulevat voivat pysäköidä autonsa lentokentälle joko pysäköintihalliin tai ulkopysäköintiin. Kaukoliikenteen linja-autoyhteyksiä liikennöi Matkahuolto ja kaukojunia VR. Yritysten kotisivuilta löydät tietoa niin aikatauluista ja reiteistä kuin lippujen hinnoistakin. Lentokenttäjunasta saat puolestaan lisätietoa HSL:n kotisivuilta. Lisätietoa lennostasi saat Helsingin lentokentällä, minkä lisäksi voit tarkistaa saapuvat lennot ja lähtevät lennot myös Finavian kotisivuilta.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Salzburgissa?

Salzburgin lentokenttä tunnetaan myös nimellä W. A. Mozartin lentoasema kuuluisan itävaltalaisen musiikkivirtuoosin mukaan. Salzburgin lentokenttä on Itävallan toiseksi suurin heti Wienin lentoaseman jälkeen. Lentokenttä sijaitsee vain noin viiden kilometrin päässä Salzburgin keskustasta, jonne pääsee kätevästi sekä linja-autolla että taksilla. Linja-autoja kulkee noin 10‒20 min välein ja niillä pääsee joko Salzburgin rautatieasemalle tai ydinkeskustaan. Reitistä riippuen matka kestää noin 15‒40 min.

Kuinka kauan Helsinki–Salzburg-lento kestää?

Helsinki‒Salzburg-lennot eivät ole suoria, mikä lisää matkustusaikaa. Lentoja on tarjolla eri määrä vuodenajasta riippuen. Sekä talvi- että kesäkausi ovat suosittuja matkustusajankohtia kaupunkiin, ja silloin valinnanvaraa on enemmän kuin keväisin ja syksyisin. Esimerkiksi kesäaikaan lennot Helsingistä Salzburgiin voivat olla nopeita. Lufthansa liikennöi Helsingistä lähtevää lentoa, jossa koneen vaihto tapahtuu Frankfurtissa. Lentoaika on kokonaisuudessaan 4 h 25 min. Lähes yhtä nopea on Austrian Airlinesin lento: 4 h 35 min. Myös tällä lennolla on koneen vaihto Frankfurtin lentokentällä. Talvikaudella sekä Lufthansalla että Austrian Airlinesilla pääsee Salzburgiin nopeimmillaan ajassa 4 h 35 min ja välilaskut ovat kummallakin yhtiöllä Frankfurtissa. Muuhun aikaan vuodesta Lufthansan liikennöimät lennot Helsingistä Salzburgiin ovat nopein tapa matkustaa kaupunkiin. Ne kestävät nopeimmillaan 7 h 10 min. Lennot laskeutuvat Münchenin lentokentälle, josta on bussikuljetus Salzburgiin. Muut välilaskulliset lennot kestävätkin sitten huomattavasti kauemmin. Halvat lennot Helsingistä Salzburgiin voi saada helpommin, jos lentoaika ei ole merkittävin tekijä.

Milloin on paras aika matkustaa Salzburgiin

Salzburg on siinä mielessä harvinainen kaupunki, että sinne matkustetaan yleisesti ympäri vuoden. Keväisin ja syksyisin kaupungissa on rauhallisempaa. Alppien pohjoisosissa sijaitsevassa Salzburgissa säät voivat vaihdella runsaasti. Yleisesti ottaen talvet ovat leudompia ja kesät lämpimämpiä kuin Suomessa. Kesäkaudella saa varautua siihen, että sadetta voi tulla runsaasti. Lämpimimpiä kuukausia ovat heinä- ja elokuu, jolloin helleraja voi rikkoutua. Lämmintä riittää yleensä ainakin syyskuuhun asti. Hiihto- ja laskettelukausi ajoittuu marraskuun lopulta maaliskuun loppupuolelle.

Tarvitaanko Salzburgiin passia/viisumia?

Itävalta kuuluu Euroopan talousalueeseen, jossa on vapaa liikkuvuus. Tämä tarkoittaa sitä, että et tarvitse matkallesi viisumia, etkä välttämättä myöskään passia. Passin lisäksi matkustusasiakirjaksi käy myös EU-standardien mukainen kuvallinen henkilökortti. Sen tulee olla myönnetty Suomessa tai muussa EU- tai ETA-maassa.


Vinkkejä Salzburgiin

 • Vuonna 1965 ensi-iltansa saanut Sound of Music -musikaalielokuva on kuvattu Salzburgissa ja sen lähialueilla. Leffan ystävien kannattaa lähteä fiilistelemään elokuvasta tutulle Mirabellin palatsialueelle, jossa järjestetään myös Sound of Music -kierroksia. Vaikka et kyseisestä elokuvasta pitäisi, tai olisi sitä koskaan nähnytkään, 1600-luvun alussa valmistunut palatsialue on upea nähtävyys. Kannattaa tutustua sekä ainutlaatuiseen puutarhaan että sisätiloihin, jossa sijaitevassa marmorisalissa järjestetään myös konsertteja. Palatsialueelle ei ole sisäänpääsymaksua.
 • Ehkä tunnetun salzburgilainen on kaupungissa vuonna 1756 syntynyt Wolfgang Amadeus Mozart. Kaupungista löytyy muun muassa hänen synnyintalonsa, joka on museoitu. Se on yksi koko Itävallan suosituimmista nähtävyyksistä. Lisäksi voit tutustua Salzburgissa myös Mozartin asuintaloon, jossa pääsee tutustumaan Mozartin perhe-elämään sekä 1700-lukuun yleisesti.
 • Matkalla kannattaa ehdottomasti tutustua myös itävaltalaisen keittiön antimiin. Suomalaisillekin tutuin itävaltalaisruoka on Wieninleike, joka valmistetaan oikeaoppisesti vasikasta. Lisäksi Itävalta tunnetaan knöödeleistään eli taikinapyöryköistä, joiden sisällä voi olla lihaa tai hedelmiä.

Lennot kohteesta Salzburg:

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot Eurooppa Suomi Helsinki Salzburg lento kohteeseen Helsinki
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka