Halvat lennot Rabat Helsinki alk. 122 €

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 2/12
la 9/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Rabat-Helsinki lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Rabat-Helsinki

Lyhyin lentoaika

13t 15m

Suora lento

Ei yhtään

Lentokentät kohteessa Helsinki

1 lentokenttä
Lyhyin lentoaika kohteesta Rabat kohteeseen Helsinki on 13t 15m.
Rabat - Helsinki ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Rabat Sale lentokenttä - Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä.
1 lentokenttä lähellä Helsinki: Helsinki-Vantaan lentoasema (HEL)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Rabat - Helsinki

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Rabat - Helsinki?

Torstai. Viikon halvin päivä on torstai ja kallein torstai

Milloin on halvin aika lentää Helsinki?

Keskipäivällä. Rabat - Helsinki lennot ovat noin 43 % kalliimpia aamulla kuin keskipäivällä

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Helsinki?

Air France. Air France on kaikkein suosituin lentoyhtiö, joka operoi Rabat - Helsinki reitillä

Mikä on halvin Rabat - Helsinki reitti?

Rabat Sale - Helsinki-Vantaan lentoasema. Lennä Rabat Sale - Helsinki-Vantaan lentoasema ja saat parhaat Rabat - Helsinki lentohinnat

Voiko välilaskut säästää rahaa lennolla Rabat - Helsinki?

Voit mahdollisesti säästää jopa 61 % lennosta, jos harkitset välilaskuja lennolla Rabat - Helsinki.

Vertaa helposti meno-paluulentoja Rabat - Helsinki

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kuuden kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Rabat - Helsinki lennot vaihtamalla välilehteä
Useita lentoyhtiöitä
22. joulukuuta
RBA11:55Rabat Sale
9t 20m
1 välilasku
HEL22:15Helsinki-Vantaan lentoasema
14. maaliskuuta
HEL09:10Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 50m
1 välilasku
RBA21:00Rabat Sale
Useita lentoyhtiöitä
30. joulukuuta
RBA20:30Rabat Sale
8t 30m
1 välilasku
HEL06:00Helsinki-Vantaan lentoasema
6. tammikuuta
HEL10:30Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 55m
2 välilaskua
RBA08:25Rabat Sale
Useita lentoyhtiöitä
22. joulukuuta
RBA11:55Rabat Sale
9t 20m
1 välilasku
HEL22:15Helsinki-Vantaan lentoasema
14. maaliskuuta
HEL07:40Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 20m
2 välilaskua
RBA21:00Rabat Sale
Useita lentoyhtiöitä
30. joulukuuta
RBA20:30Rabat Sale
8t 30m
1 välilasku
HEL06:00Helsinki-Vantaan lentoasema
6. tammikuuta
HEL09:30Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 55m
1 välilasku
RBA08:25Rabat Sale
Useita lentoyhtiöitä
22. joulukuuta
RBA08:00Rabat Sale
13t 00m
2 välilaskua
HEL22:00Helsinki-Vantaan lentoasema
14. maaliskuuta
HEL15:30Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 20m
2 välilaskua
RBA23:50Rabat Sale
Useita lentoyhtiöitä
22. joulukuuta
RBA06:50Rabat Sale
14t 25m
3 välilaskua
HEL22:15Helsinki-Vantaan lentoasema
14. maaliskuuta
HEL15:30Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 20m
2 välilaskua
RBA23:50Rabat Sale

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Rabat - Helsinki

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Rabat - Helsinki, katso joitain tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Ryanair
Useita lentoyhtiöitä
30. joulukuuta
RBA20:30Rabat Sale
18t 25m
2 välilaskua
HEL15:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
29. joulukuuta
RBA19:25Rabat Sale
17t 50m
1 välilasku
HEL14:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
31. joulukuuta
RBA08:55Rabat Sale
27t 00m
3 välilaskua
HEL12:55Helsinki-Vantaan lentoasema

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Rabat - Helsinki

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Rabat-Helsinki momondon sivustolla
Lentoyhtiö
Arvostelut
Ilmainen peruutus
Hinta
Air FranceHintaalk. 298 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,3
488 arvostelua
Etsi Air France lentoja

 • Reitin Rabat Sale-Helsinki-Vantaan lentoasema etäisyys lentäen?

  Reitin Rabat Sale-Helsinki-Vantaan lentoasema välinen etäisyys on 3698,7 km. Lennot kattavat yleensä tämän etäisyyden 8t 30m ajassa lento-olosuhteiden ja lentoliikenteen vilkkaus kummallakin kentällä huomioiden.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Rabat Sale lentokenttä lento kohteeseen Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä hinnat?

  lentoa Rabat Sale lentokenttä lento kohteeseen Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

 • Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Rabat Sale lentokenttä lento kohteeseen Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä?

  Valittavissa oleva toimijoiden määrä lentoa Rabat Sale lentokenttä lento kohteeseen Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä osiossa on 1 marraskuuta 2023 alkaen.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Rabat Sale lentokenttä lento kohteeseen Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että varmistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Rabat Sale lentokenttä lento kohteeseen Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä varauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä?

  Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä ovat eri lentokenttien hyvät puolet Rabatissa ja Helsingissä?

Rabat–Helsinki-lennot alkavat Rabat Salen lentokentältä (RBA), joka on Marokon pääkaupunkia Rabatia palveleva lentokenttä. Lentokenttä sijaitsee Salen kaupungin alueella, ja Rabatiin on lyhyt matka. Marokosta löytyy useita lentokenttiä, mutta ne sijaitsevat melko etäällä Rabatista. Lähimpiä muita kenttiä ovat esimerkiksi Casablancan lentokenttä ja Fesin lentokenttä. Näistä melko etäällä Rabatista sijaitseva Casablancan lentokenttä on maan vilkkain. Helsingissä laskeutuminen tapahtuu Vantaan puolella sijaitsevalle Helsinki-Vantaan lentokentälle (HEL), joka on pienen matkan päässä Helsingin keskustasta. Lentokentälle pääsee vaivattomasti esimerkiksi suorilla junilla ja busseilla. Lentokenttä on ainoa matkustajaliikennettä palveleva lentokenttä koko pääkaupunkiseudulla. Lähimmät vaihtoehtoiset lentokentät löytyvät muista Suomen maakunnista, kuten Varsinais-Suomen Turusta ja Tampere-Pirkkalasta Pirkanmaalta. Näille lehtokentille on kohtuullisen pitkä matka, tosin matkan voi taittaa esimerkiksi junan ja bussin yhdistelmällä tai vaikka autolla.


Mikä on paras tapa päästä lentokentälle ja lentokentältä pois Rabatissa ja Helsingissä?

Jos olet menossa lentokentälle Marokon Rabatissa, pääset perille lentokenttäbussilla. Lentokenttäbusseja lähtee Gare Rabat-Ville -juna-aseman luota aina muutamia tunteja ennen lentoja. Vaihtoehtoisesti voit taittaa matkan taksilla. Jos otat lennot Rabatista Helsinkiin, käy matkanteko kohdemaassa helposti. Helsinki-Vantaan lentokentän ja Helsingin keskustan välillä on suora junayhteys. Perille vievät junat I ja P. Ennen Helsingin keskustaa voit jäädä junasta myös vaikka Pasilan asemalla, ja osa junista kulkee Vantaan puolella sijaitsevan Tikkurilan juna-aseman kautta. Vaihtoehtoisesti matka lentokentältä Helsingin keskustaan onnistuu bussilla. Lentokentältä Helsinkiin vievät ainakin bussilinjat 415, 614 sekä 615. Matkan voi halutessaan kulkea myös lentokenttätaksilla tai taksilla. Lentokenttätaksi saattaa ottaa kyytiin muitakin matkustajia ja viedä heitä eri kohteisiin samaan suuntaan. Lentokentällä on myös useiden autovuokraamoiden palvelupisteitä, joista voit vuokrata auton matkasi ajaksi. Vuokra-auto voi olla varteenotettava vaihtoehto, jos matkasi jatkuu Helsingistä hieman syrjäisemmille seuduille Suomessa. Yleisesti ottaen Suomessa on kuitenkin kattava raideverkosto, ja busseilla pääsee melkeinpä kaikkialle maassa.

Mihin kaupunkeihin Helsingin lentokentältä pääsee?

Kun otat lennot Rabatista Helsinkiin, voit tutustua Suomen pääkaupunkiin ja koko pääkaupunkiseudun alueeseen. Helsingin seudulla on hyvä joukkoliikenneverkosto, johon kuuluu raitiovaunuja, junia, metroja ja busseja. Lentokentältä pääset junalla ja bussilla esimerkiksi suoraan Vantaalle ja Helsingin keskustaan. Helsingin sisällä voit puolestaan liikkua vaikkapa raitiovaunujen ja bussien avulla. Metrolla liikkuminen onnistuu sekä Helsingissä että Espoossa. Sinne, minne junaraiteet eivät yllä, pääset bussilla. Tällaisiin kohteisiin kuuluu muun muassa osa lähellä lentokenttää sijaitsevasta Tuusulasta. Pääkaupunkiseudun joukkoliikenneverkostoon kuuluvaa laivayhteyttä käyttämällä pääset myös Helsingin edustalla sijaitsevaan Suomenlinnan saareen, joka kuuluun Unescon maailmanperintökohteisiin. Saaressa on muun muassa museoita ja ravintoloita. Helsingin suosittuihin kohteisiin kuuluvat myös Kauppatori kojuineen, Helsingin Tuomiokirkko, Linnanmäen huvipuisto, Korkeasaaren eläintarha, Sibelius-monumentti, Ateneumin taidemuseo ja modernin taiteen museo Kiasma. Espoon museotarjonta kattaa esimerkiksi modernin taiteen museo EMMAn. Museoiden ohella Espoon rantaraitti ja Nuuksion kansallispuisto tarjoavat mielekästä koettavaa. Vantaan puolelta löydät esimerkiksi Tiedekeskus Heurekan ja osittain Sipoon puolelle levittäytyvän Sipoonkorven kansallispuiston. Tuusulassa matkailijoita vetävät puoleensa Tuusulanjärven museot, kuten Halosenniemi ja Erkkola, sekä luontokohteet, kuten Sarvikallio ja Fjällbo.


Vaihtoehtoiset lennot Rabat-Helsinki -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Casablanca - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika17t 20m
Halvin hinta492 €
Marrakech - Joensuu reitin lennot
Nopein lentoaika27t 45m
Halvin hinta1328 €

Vastaavia ​​Rabat - Helsinki lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Rabat - Helsinki vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Rabat - Helsinki lentotarjous?

Autamme löytämään parhaiten tarpeitasi vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan Rabat - Helsinki lennon.

Voinko löytää lentoja reitille Rabat - Helsinki joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Löydät lentoja reitille Rabat - Helsinki joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Rabat - Helsinki?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon reitille Rabat - Helsinki.

En ole valmis varaamaan Rabat - Helsinki lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa reitille Rabat - Helsinki niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Helsinki lentojen hintakehitystä ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Helsinki

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.