Autonvuokraukset Qatarissa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Qatarissa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Doha, Qatar
29. toukokuu — 5. kesäkuu
Sama palautus
Doha, Qatar
su 29/5
Keskipäivä
su 5/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokraa auto läheltä kohteen Qatar suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Qatar

Autonvuokraus Qatar

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Qatar, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Yhteensä 5 toimipisteillä ympäri Qatar, Al Muftah on enemmän autonvuokrauskeskuksia kuin millään muulla vuokraamolla. Jos et ole vielä valinnut mihin kaupunkiin aiot matkustaa maan Qatar sisällä, harkitse Doha valitsemksta, koska se on maan suosituin kohde. Al Muftah vuokraamolla on 4 toimipaikkaa ympäri aluetta.

Maassa Qatar autolla ajavien paikallisen ja turistien täytyy ajaa oikealla puolella tietä. Vastakkaisella puolella ajaminen voi johtaa sekä liikennerikkomuksiin että vakaviin onnettomuuksiin.

Vuodesta 2019 lähtien Qatar on rankattu 21/137 maan joukossa teiden kunnon osalta. Qatar sai tieverkoston laatupisteiksi 5,4, joka perustuu asteikkoon 1 - 7 seitsemän ollessa korkein mahdollinen.

0,00‰ on sallittu alkoholipitoisuus veressä maassa Qatar - tämä koskee sekä vierailijoita että asukkaita.Veren alkoholipitoisuuden avulla pyritään määrittämään, kuinka päihtyneessä tilassa kuski on. Ajoneuvon kuljettaminen päihtyneessä tilassa veren alkoholipitoisuuden ollessa yli 0,00‰ on maan Qatar lakien vastaista ja sinut määritellään ‘alkoholin vaikutuksen alaisena ajavaksi kuskiksi’. Otathan huomioon, että alaikäisille kuskeilla, jotka ajavat autoa päihtyneenä langetaan tiukempia tuomioita kuin täysi-ikäisille, jotka ovat saavuttaneet alkoholin nauttimisiän. Maassa Qatar alkoholin nauttimisen ikäraja on 21 vuotta.

SUV on suosituin vuokra-autotyyppi maahan Qatar matkustavien joukossa. Tietojemme mukaan 36 % käyttäjistämme valitsi mieluiten SUV kuin minkään muun autotyypin. Tämä voi johtua heidän suunnittelemistaan aktiviteeteista ja siitä, millaiset sääolosuhteet ovat kohdekaupungissa. Kun vuokraat SUV auton kohteessa Qatar voit odottaa maksavan keskimäärin 60 € per päivä.

Viime viikolla bensiinin hinta maassa Qatar oli keskimäärin 0,55 € per litra. Bensahinnat saattavat vaihdella kaupungin, vuodenajan ja maan taloustilanteen perusteella. Jos haluat vuokrata auton alemmalla hinnalle harkitse vuokraamista maassa, jossa on alhaisemmat polttoaineen hinnat, kuten Algeria, jossa bensahinnat ovat keskimäärin 0,31 € per litra. Hong Kong on myös toinen hyvä kohde vierailulle jos bensahinnat, jotka ovat viime viikosta lähtien 2,75 € per litra paikkeilla, eivät pelota.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Qatar

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Qatar

Tutustu alueen Lähi-itä muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Lähi-itä

Aloita matkan suunnittelu - Qatar


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Qatar, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Qatar, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Qatar, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Qatar, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Qatar.

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Qatar.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.