Halvat lennot Tampere Milanoon alk. 116 €

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 6/12
ke 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tampere-Milano lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Tampere-Milano

Lyhyin lentoaika

20t 35m

Suora lento

Ei yhtään
Lyhyin lentoaika kohteesta Tampere kohteeseen Milano on 20t 35m.
Tampere - Milano ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Tampere-Pirkkala lentokenttä - Bergamo Orio al Serion lentoasema lentokenttä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Tampere - Milano

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Milano?

Toukokuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Tampere - Milano on toukokuu ja kallein huhtikuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Tampere - Milano?

Torstai. Viikon halvin päivä on torstai ja kallein perjantai

Milloin on halvin aika lentää Milano?

Illalla. Tampere - Milano lennot ovat noin 15 % kalliimpia aamulla kuin illalla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Milano?

airBaltic. airBaltic on kaikkein suosituin lentoyhtiö, joka operoi Tampere - Milano reitillä

Mikä on halvin Tampere - Milano reitti?

Tampere-Pirkkala - Bergamo Orio al Serion lentoasema. Lennä Tampere-Pirkkala - Bergamo Orio al Serion lentoasema ja saat parhaat Tampere - Milano lentohinnat

Milloin on halvinta varata Tampere - Milano lento?

58 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Tampere - Milano on noin 58 päivää ennen lähtöä

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Tampere - Milano

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Tampere-Milano momondon sivustolla
Lentoyhtiö
Arvostelut
Ilmainen peruutus
Hinta
airBalticHintaalk. 117 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,5
66 arvostelua
Etsi airBaltic lentoja

 • Reitin Tampere-Pirkkala-Milano etäisyys lentäen?

  Milano on 2015,3 km päässä kohteesta Tampere-Pirkkala.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Tampere-Pirkkala lentokenttä lento kohteeseen Milano hinnat?

  lentoa Tampere-Pirkkala lentokenttä lento kohteeseen Milano hinnat päivittyvät joka päivä.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Tampere-Pirkkala lentokenttä lento kohteeseen Milano?

  Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kautta varaat Tampere-Pirkkala lentokenttä lento kohteeseen Milano matkan.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Milano?

  Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Milano matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä ovat eri lentokenttien parhaat puolet Tampereella ja Milanossa?

Tampereen lentokenttä (TMP) sijaitsee Tampereen lähellä Pirkkalassa. Se on Tampereen kaupungin, Tampereen alueen ja koko Pirkanmaan maakunnan ainoa kansainvälinen lentokenttä. Lähimmät vaihtoehtoiset lentokentät, joilta saa lennot esimerkiksi Milanoon, ovat Helsinki-Vantaan lentokenttä Uudenmaan maakunnassa ja Turun lentokenttä Varsinais-Suomen maakunnassa. Näille lentokentille on melko runsaasti matkaa Tampereelta. Matkan voi taittaa esimerkiksi junalla. Kun tarjolla on kuitenkin lentoyhteyksiä Tampereelta Milanoon, ei muiden lentokenttien hyödyntäminen välttämättä tuo hyötyjä. Milanon lähellä puolestaan sijaitsee kolme lentokenttää. Suurin lentokentistä on Milano Malpensan lentokenttä (MXP) ja toiseksi suurin Orio al Serion lentokenttä (BGY) Bergamossa. Molempiin on jonkin verran matkaa Milanosta. Lähimpänä keskustaa sijaitsee pienin eli Milano Linaten kentokenttä (LIN). Malpensan lentokentältä on kätevä suora junayhteys Milanon keskustaan. Bergamon lentokentältä pääsee Milanoon bussin ja junan yhdistelmällä, ja Linaten kentältä nopealla bussilla.


Miten pääset parhaiten lentokentälle ja lentokentältä pois Tampereella ja Milanossa?

Lennoille Tampereelta Milanoon pääset vaivatta. Lentokentälle pääsee keskustasta paikallisliikenteen busseilla 39A ja 103. Kauempaa lentokentälle tulevat voivat kulkea alkumatkan pitkänmatkan busseilla ja junilla. Tarvittaessa pääset lentokentälle myös taksilla, joita on tarjolla esimerkiksi Tampereen keskustassa kelloon katsomatta ja lentokentällä terminaalin 1 edustalta löytyvällä taksitolpalla saapuvien lentojen aikatauluja mukaillen. Voit tilata taksin halutessasi puhelimitse tai taksisovelluksen avulla. Tampereelta ja Tampereen lentokentältä voit lisäksi hankkia vuokra-auton. Varauduthan siihen, että jotkin lentokentän autovuokraamoista palvelevat ainoastaan ennakkovarauksella. Jos otat Tampere–Milano-lennot Malpensan lentokentälle, pääset Milanon keskustaan kätevästi suoralla Malpensa Express -junalla. Osa junista kulkee Milanon päärautatieasemalle ja osa Cadornan asemalle. Tarjolla on myös useiden eri yhtiöiden busseja, mutta matka-aika on pidempi. Mikäli lentosi Tampereelta Milanoon laskeutuvat puolestaan Bergamon lentokentälle, voit matkustaa Milanon keskustaan bussin ja junan yhdistelmällä. ATB-bussi vie sinut ensiksi Bergamon juna-asemalle, josta matka jatkuu Milanoon saakka junalla. Vaihtoehtoisesti voit ottaa bussin vaikka koko matkalle Bergamosta Milanoon. Useat yhtiöt liikennöivät väliä. Jos taas laskeudut Milano Linaten lentokentälle, voit ottaa nopeasti esimerkiksi bussin numero 73 Milan Forlanini -asemalle. Matka on Linaten lentokentältä keskustaan on verraten lyhyt. Voit aina tietenkin valita myös taksin tai vuokrata auton matkaasi varten.

Mihin kaupunkeihin Milanon lentokentältä pääsee?

Pohjois-Italiassa sijaitseva Milano on tunnettu kulttuurikohteiden ja muodin kaupunkina sekä Italian teollisuuden keskuksena. Jos otat lennot Tampereelta Milanoon, pääset tutustumaan sellaisiin tunnettuihin kohteisiin, kuten Duomo di Milanoon eli Milanon tuomiokirkkoon. Melko lyhyen matkan päässä Duomolta sijaitsee kuuluisa oopperatalo La Scala. Suosittuihin nähtävyyksiin lukeutuu myös yksi kaupungin mahtavimmista rakennuksista, Sforzescon linna. Tiiviin keskustan ansiosta Milanoon voi tutustua hyvin kävellen. Toisaalta myös julkisilla liikennevälineillä liikkuminen kaupungissa on helppoa ja verraten edullista. Pidemmät matkat taittuvat helposti junalla. Raiteita pitkin voi tehdä päiväretkiä vaikkapa lähikaupunkeihin, kuten formula-ajoista kuuluisaan Monzaan tai järvestään tunnettuun Comoon. Milanosta on myös hyvät junayhteydet esimerkiksi Italian muihin keskeisiin kaupunkeihin. Suosituimpia ovat reitit Milanosta Venetsiaan, Milanosta Pisaan, Milanosta Firenzeen ja Milanosta Napoliin. Myös Roomaan pääsee junalla. Matkustustapoja Milanosta muualle on myös muita: voit valita myös vaikka bussin tai vuokra-auton.


Vaihtoehtoiset lennot Tampere-Milano -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Milano reitin lennot
Nopein lentoaika3t 05m
Halvin hinta68 €

Vastaavia ​​Tampere - Milano lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Tampere - Milano vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Tampere - Milano lentotarjous?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat Tampere - Milano lennot. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja reitille Tampere - Milano joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja reitille Tampere - Milano tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Tampere - Milano?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon reitille Tampere - Milano.

En ole valmis varaamaan Tampere - Milano lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja reitille Tampere - Milano on nopea ja helppo tilata momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Niin simppeliä se on.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Milano

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.