Loma-asunnot Las Palmas de Gran Canaria, Espanjan

Etsi loma-asuntotarjoukset  2408 Las Palmas de Gran Canaria, [1,place:'genitive']

Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Espanja
29. marraskuu — 30. marraskuu2
to 30/11
ma 4/12

Vertaa yli 3 miljoonaa hotelli- ja majoitusvaihtoehtoja


Suositut loma-asunnot kohteessa Las Palmas de Gran Canaria

Löydä täydellinen loma-asunto vierailullesi kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria
Hinta
€30
€105
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+

Loma-asunnot suosituissa naapurustoissa Las Palmas de Gran Canaria kaupungissa

Alapuolella ovat suosituimmat naapurustot kaupungissa Las Palmas de Gran Canaria majoittumiseen sekä joitakin parhaista loam-asunnoista kullakin alueella

Milloin varata loma-asunto kohteesta Las Palmas de Gran Canaria

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras loma-asuntotarjous kohteessa Las Palmas de Gran Canaria
Matalasesonkilokakuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkielokuukallein aika yöpyä
43 %odotettu hintojen lasku
53 %odotettu hinnannousu

Hinta

34 € - 127 €

Halvin viikonpäiväkeskiviikkoon viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäivämaanantaion viikon kallein päivä varata
41 €
72 €

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Las Palmas de Gran Canaria

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Las Palmas de Gran Canaria

Loma-asunnot kaupungissa Las Palmas de Gran Canaria, joissa on paras hinta-laatusuhde

Näillä Las Palmas de Gran Canaria loma-asunnoilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Hyödyllisiä tärppejä Las Palmas de Gran Canaria loma-asunnoista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria

Alin loma-asunnon hinta

9 €

Keskimääräinen oleskelun kesto

18 päivää
Halvin hinta huoneelle Las Palmas de Gran Canaria löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 9 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Camping Playa de Vargas.
Ihmiset viipyvät keskimäärin 18 päivää majoittuessaan loma-asuntoihin Las Palmas de Gran Canaria. Keskimääräinen majoitushinta 18 päiväksi Las Palmas de Gran Canaria viime viikolla on 919 €.

Tietoja majoittumisesta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat loma-asunnon kohteessa Las Palmas de Gran Canaria

Mitkä Las Palmasin kaupunginosat ovat parhaita loma-asunnon vuokraamiseen juhlimista varten?

Las Palmasissa on mainio yöelämä, johon kuuluvat edulliset hinnat ja terasseilla yömyöhään istuskelu. Baareja, ravintoloita ja klubeja on reilusti ympäri kaupunkia, mutta Puerton alueelta kaupungin pohjoispuolelta löytyy ehkä eniten lomalaisten mieleen olevia rentoja paikkoja. Näin majoitukseksi voi valita Las Palmasin loma-asunnoista esimerkiksi edullisen OYO Miami Santa Catalinan. Heti Santa Catalinan aukiolta löytyy runsaasti hyviä drinkkipaikkoja ja lähikaduilta jopa hieman edullisempia kuppiloita, joissa tapaa runsaasti paikallisia. Aukiolta Canteras -rannalle päin kulkiessa vastaan tulee erittäin paljon varteenotettavia illanviettopaikkoja. Lähistöltä löytyy tyylikäs ja monesti täynnä oleva Chester Lounge & Bar, nuorekas yökerho Urban Disco, ja viikonloppuisin auki oleva bileklubi Why Not Las Palmas. Ehkä hivenen trendikkäämpää yöelämää etsivälle löytyy kaupungin eteläpuolelta Veguetan alue ja loma-asunnoksi Apartamento Kings Vegueta. Alueen illanviettopaikoista mainittakoon nimensä mukaisesti katolla sijaitseva Benito Roof Cocktail Bar, sekä keikkapaikkanakin toimiva The Paper Club. Ruokaa saa monesta kaupungin ravintolasta puoleen yöhön asti, joten myöhäinen syöminen onnistuu myös illanviettona. Suuri osa yökerhoista sulkee ovensa noin neljältä aamuyöstä.

Missä Las Palmasissa on paras loma-asunto perheille?

Vaikkei Las Palmas itsessään varsinaisesti pursua yksittäisiä kohteita lapsille, on perhelomailu kaupungissa erittäin mieluisaa, erityisesti mukavien rantojen, edullisten hintojen, sopivan lämpimien kelien ja positiivisen ilmapiirin myötä. Ravintoloihin kaupungissa lapset ovat aina tervetulleita. Las Palmasissa ja sieltä muualle Gran Canarialla pidemmät matkat taittuvat edullisesti busseilla, joten lähialueidenkin nähtävyyksiin pääsee helposti käsiksi. Yleisen oleskelun kannalta mukavin alue perheen loma-asunnolle on Las Palmasin pohjoisosa ja esimerkiksi Apartamentos Colón Playa. Kolmisen kilometriä pitkä Playa de las Canteras -ranta on suunniteltu mukavasti myös lapsia ajatellen, sillä sieltä löytyy auringoton ja uimisen lisäksi muutakin tekemistä, kuten pieniä leikkipuistoja, pallopelejä ja polkuveneitä. Viereisellä rantabulevardilla on tilaa kävellä koko perheen voimin ja sen varrelta löytyvät kaikki tarpeelliset palvelut apteekeista ravintoloihin. Yksittäiseksi koko perheen mielenkiintoiseksi ja hauskaksi kohteeksi kannattaa ottaa myöskin kaupungin pohjoisosasta löytyvä Poema del Mar Aquarium, jossa pääsee ihastelemaan niin pieniä kuin isojakin meren eläimiä ja kaloja. Eräs mielenkiintoinen puuha koko perheelle on myös matkata kaupungin eteläosaan UD Las Palmasin kotistadionille seuraamaan paikallisen jalkapallojoukkueen kotiottelun tunnelmaa ja espanjalaista fanikulttuuria.

Mitkä ovat Las Palmasin loma-asuntojen edut verrattuna hotelleihin?

Mikäli Las Palmasiin haluaa pidemmälle lomalle, kannattaa harkita majoitukseksi loma-asuntoa. Näin saa kotoisan tunnelman niihin hetkiin, kun ei ole rannalla rentoutumassa tai paikallisesta tarjonnasta nauttimassa. Las Palmasin loma-asunto Apartamento Conpe toimii hyvänä esimerkkinä siitä, kuinka majoituksessa voi olla upea näköala, yksityinen parveke auringonotto- ja ruokailumahdollisuudella, pesukone lomavaatteiden pesemiseen sekä muut asumiseen tarvittavat mukavuudet. Osassa loma-asunnoista on vain omaan käyttöön tarkoitettuja palveluita kuten yksityinen uima-allas, kylpyamme, suoratoistopalveluilla varustettu televisio tai jokin muu hieman normaalista hotellimajoituksesta poikkeava lisäetu. Yksityisyyttä loma-asunto tarjoaa ainakin parhaiten, samoin joustavimman mahdollisuuden luoda oma aikataulu välittämättä esimerkiksi aamupala-ajoista tai vastaanotoista. Omasta ovesta kuljetaan omalla avaimella ja ruuankin voivat halukkaat valmistaa itse. Ruuanvalmistusta pohtiville iloisena asiana voi myös todeta, että kauppojen hinnat ovat edullisia, eikä ruokatarvikkeista tarvitse ylihintaa maksaa missään kaupungin kaupoista. Tuoreita kasviksia, hedelmiä ja muita herkkuja löytää useammasta kaupungissa sijaitsevasta kauppahallista ja torista, esimerkiksi Mercado del Puertosta, Veguetassa sijaitsevasta herkullisia trooppisia hedelmiä myyvästä Mercado de Veguatasta tai noin vartin matkan päästä San Lorenzosta pidettävästä lähialueen tuottajien torista. Tällä torilla ei sunnuntaisin saa muuten myydä Gran Canarian saarien ulkopuolella tuotettuja tuotteita.

Kuinka pitkäksi aikaa ihmiset yleensä varaavat loma-asunnon kohteessa Las Palmas de Gran Canaria?

18 yötä on tyypillinen loma-asunnon vuokrauksen pituus kohteessa Las Palmas de Gran Canaria.

Kuinka paljon loma-asunto maksaa kohteessa Las Palmas de Gran Canaria?

Loma-asunnot maksavat keskimäärin 160 € per yö kohteessa Las Palmas de Gran Canaria. Tee haku, jotta näet mitä asuntoja on saatavilla kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, ja hinnat valitsemillesi päivämäärille.

Milloin on paras aika varata loma-asunto kohteessa Las Palmas de Gran Canaria?

Kohteessa Las Palmas de Gran Canaria sijaitsevat loma-asunnot ovat halvimmillaan kuun lokakuu aikana. Vuokrahinnat voivat olla noin 43 % alhaisemmat yötä kohti kuin sesonkiaikana.

Mikä on Las Palmas de Gran Canaria paras alue loma-asunnon varaamiseen?

Kohteen Las Palmas de Gran Canaria suosituimmat alueet loma-asuntojen vuokraamiseen ovat Keskusta, Tafira-Cono Sur-Vegueta ja Isleta-Puerto-Guanarteme.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii hotellia Las Palmas de Gran Canaria?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä hotellia Las Palmas de Gran Canaria osiossa on 2 733 marraskuuta 2023 alkaen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt hotellia Las Palmas de Gran Canaria hinnat?

hotellia Las Palmas de Gran Canaria hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.


momondon suositut loma-asunnot kaupungissa Las Palmas de Gran Canaria

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista loma-asunnoista kohteessa Las Palmas de Gran Canaria

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.