Halvat lennot Oulu Lappeenranta

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 6/12
ke 13/12

Oulu-Lappeenranta lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Oulu-Lappeenranta

Suora lento

Ei yhtään
Oulu - Lappeenranta reitille ei ole suoria lentoja. Oulu - Lappeenranta ei ole suosittuja lentoreittejä.

 • Reitin Oulun lentoasema-Lappeenranta etäisyys lentäen?

  Etäisyys linnuntietä Oulun lentoasema-Lappeenranta reitille on 460,2 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Oulun lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Lappeenranta lentokenttä hinnat?

  lentoa Oulun lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Lappeenranta lentokenttä hinnat päivittyvät joka päivä.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Oulun lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Lappeenranta lentokenttä?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että varmistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Oulun lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Lappeenranta lentokenttä varauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Lappeenranta lentokenttä?

  Matkalla kohteeseen Lappeenranta lentokenttä tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Pääsääntöisesti kannattaa ottaa mukaan useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti, sekä passi, joka on voimassa kuusi kuukautta Lappeenranta lentokenttä saapumisen jälkeen. Suosittelemme aina kysymään neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä ovat eri lentokenttien edut Oulussa ja Helsingissä?

Oulun lentokenttä on pieni lentokenttä, jolta ensikertalaisenkin on helppo matkustaa eri kohteisiin. Lentokentän etu on ehdottomasti se, ettei kentälle tarvitse varata kohtuuttomasti aikaa ennen lentoa. Lentokentällä ei yleensä ole suuria ruuhkia, mikä tekee matkustamisesta myös miellyttävämpää. Lentokentällä on kaksi kahvilaa, joissa voi viettää hyvin aikaa ennen koneeseen nousua. Useimmilla lentoyhtiöillä lähtöselvityksen voi myös tehdä etukäteen älypuhelimella, joten lentokentällä voi suoraan mennä turvatarkastukseen, ellei mukana ole ruumaan meneviä matkatavaroita. Oulun lentokentällä on myös yksi tax-free-myymälä, jossa voi tehdä ostoksia, mikäli matkustaa ulkomaille. Helsinki-Vantaan lentokenttä on suurempi kuin Oulun, mutta silti paljon pienempi kuin useimmat Euroopan lentokentät. Helsinki-Vantaan lentokentällä ei tarvitse varata kohtuuttomasti aikaa lähtömuodollisuuksiin, koska lentokentällä on vain kaksi terminaalia, jotka ovat kävelyetäisyyden päässä toisistaan. Turvatarkastus sujuu useimmiten nopeasti jopa aamun ja iltapäivän kiireisempien hetkien aikana. Helsinki-Vantaan lentokentällä on monia kahviloita ja ravintoloita. Valinnanvaraa ruokapaikkojen osalta siis riittää. Helsinki-Vantaan lentokentällä on myös monia myymälöitä, joissa voi tehdä ostoksia. Tax-free liikkeistä voi tosin tehdä ostoksia vain ulkomaille matkustettaessa.


Mikä on paras tapa päästä lentokentälle ja sieltä kaupunkiin Oulussa sekä Helsingissä?

Oulussa pääset lentokentälle joko bussilla tai taksilla. Oulussa lentokentän ja kaupungin väliä liikennöivät bussit. Bussit numeroilla 8 ja 9 kulkevat Oulun ja lentokentän väliä päivittäin ja bussiaikataulut näet helposti Oulun lentokentän nettisivuilta. Lentokentälle pääsee myös taksilla, mutta tämä on tietysti hintavampi vaihtoehto kuin bussi. Bussilla pääset joka tapauksessa edullisesti ja nopeasti reilussa puolessa tunnissa lentokentälle Oulun keskustasta. Helsingissä lentokentälle pääsee joko junalla, bussilla tai taksilla. Helsingin rautatieasemalta Helsinki-Vantaan lentokentälle pääsee helpoiten junalla. Junat kulkevat päivittäin aina aamusta yömyöhään. Junalla pääset nopeasti ja edullisesti lentokentälle. Juna on myös mukava tapa matkustaa, vaikka sinulla olisikin paljon matkatavaroita, koska vaunuissa on hyvin tilaa matkalaukuille. Juna pysähtyy myös useammalla pysäkillä Helsingin ja Vantaan välillä. Myös bussilla pääset edullisesti lentokentälle. Bussit kulkevat yleensä kuitenkin harvemmin ja joskus ne voivat olla hyvinkin täynnä tai juuttua ruuhkaan. Mikäli haluat matkustaa mahdollisimman mukavasti ja vaivattomasti, on taksi tietysti paras vaihtoehto. Taksit voivat kuitenkin olla melko hintavia.

Mihin kaupunkeihin voin matkustaa Lappeenrannassa?

Lappeenranta on kaunis kaupunki, joka tarjoaa matkailijalle sekä kulttuuria, historiaa että kauniita luonnonmaisemia. Lappeenrannan lähellä on monia muitakin kohteita, jotka ovat vierailemisen arvoisia. Esimerkiksi Imatralla sijaitseva Imatran koski on yksi Suomen kansallismaisemista ja todella suosittu matkailukohde. Myös Suur-Saimaa ja sen ympäröimät kauniit vesistöt vetävät matkailijoita puoleensa. Lappeenrannan Rauhan ja Imatran Ukkoniemen alueet ovat Saimaan alueen kehittyneimpiä matkailukohteita, ja ne tarjoavat matkailijoille kauniita luonnonmaisemia ja urheiluaktiviteetteja. Mikäli haluat matkustaa Lappeenrannasta muille lähialueille, on auton vuokraaminen suositeltavaa. Autolla pääset helposti haluamiisi paikkoihin. Alueiden väliä liikennöivät myös linja-autot, mutta ne kulkevat harvoin. Auton voit vuokrata helposti jo Helsingin lentokentältä. Voit myös vuokrata auton Lappeenrannan rautatieasemalta tai Lappeenrannan lentokentältä. Ajaminen Lappeenrannan alueella on turvallista ja tiet ovat hyvässä kunnossa. Autolla pääset kaikista helpoiten Lappeenrannan lähellä sijaitseviin muihin kohteisiin ja kaupunkeihin.


Vaihtoehtoiset lennot Oulu-Lappeenranta -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Rovaniemi reitin lennot
Nopein lentoaika1t 20m
Halvin hinta113 €
Helsinki - Kittilä reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta141 €
Helsinki - Oulu reitin lennot
Nopein lentoaika1t 10m
Halvin hinta103 €
Oulu - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 05m
Halvin hinta103 €
Helsinki - Ivalo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 35m
Halvin hinta157 €
Helsinki - Kuusamo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 20m
Halvin hinta156 €
Kajaani - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 20m
Halvin hinta136 €
Rovaniemi - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 15m
Halvin hinta121 €
Helsinki - Kuopio reitin lennot
Nopein lentoaika1t 05m
Halvin hinta103 €
Kuopio - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta105 €
Helsinki - Kajaani reitin lennot
Nopein lentoaika1t 20m
Halvin hinta142 €
Helsinki - Kemi reitin lennot
Nopein lentoaika1t 40m
Halvin hinta186 €

 • Kuinka saan tilattua hintavahteja Oulu - Lappeenranta reitin lennoille?

  Etsi lentotarjouksia reitille Oulu - Lappeenranta. Tarkastellessasi tarjouksia sinulla on mahdollisuus tilta hintavahti.

 • Miten voin säästää rahaa lennoista Oulu-Lappeenranta reitille momondon avulla?

  Lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla opit kuinka pian sinun pitäisi varata lentosi etukäteen viikonpäivän ja kellonajan tarkkuudella. Datamme avulla kerromme sinulle parhaan varausajan, jotta voit säästää matkastasi. Hintakalenterimme näyttää nopeasti yhdellä silmäyksellä, milloin varaat matkasi halvemmalla. Tilaamalla hintavahdin voit seurata hinnoissa tapahtuvia muutoksia ja löytää täydellisen ajan varaamiselle. Etsi matkakohteesi budjettisi perusteella Explore-työkalun avulla. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä tulevaa matkaasi varten.

 • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

  Näytämme yli 700 kilpailijan hinnat yhdellä napsautuksella. Tarjoamme lentoyhtiöiden ja eri varaussivustojen vaihtoehdot 30:ltä kansainväliseltä markkinalta, ja pystymme näyttämään sinulle monipuolisen valikoiman tarjouksia, jotta voit suunnitella rauhassa seuraavaa seikkailuasi.


Vastaavia ​​Oulu - Lappeenranta lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Oulu - Lappeenranta vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Oulu - Lappeenranta lentotarjous?

Autamme löytämään parhaiten tarpeitasi vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan Oulu - Lappeenranta lennon.

Voinko löytää lentoja reitille Oulu - Lappeenranta joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kyllä. Kaikkia momondo lentoja reitillä Oulu - Lappeenranta voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Oulu - Lappeenranta?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon reitille Oulu - Lappeenranta tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan Oulu - Lappeenranta lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa reitille Oulu - Lappeenranta niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Lappeenranta lentojen hintakehitystä ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Lappeenranta

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.