Etsi halvat lennot Dumaguete City

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 27/3
ma 3/4

Dumaguete City lentotiedot ja trendit

Tutustu Dumaguete City lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Dumaguete City?

Katso hinnat kohteesta:

Halvimmat lennot kaupungin Dumaguete City lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Dumaguete City lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Cebu

HALVIN REITTI Helsinki - Dumaguete City

Helsinki (HEL) - Cebu (CEB)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Dumaguete City kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Cebu Mactan Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 1047 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Dumaguete City

Lennot Dumaguete-Sibulan lentokentälle sujuvat Suomesta kaikkein nopeimmin, jos lähdet matkaan Helsinki-Vantaan lentokentältä. Lentoihin kuluu parhaimmillaan hieman yli 26 tuntia. Tarjolla on myös esimerkiksi hieman vajaat 28 tuntia vieviä vaihtoehtoja. Näin nopeita lentoja Dumagueteen Filippiineillä ei suinkaan löydä välttämättä joka päivä, vaan esimerkiksi kerran-pari viikossa. Sen sijaan monina päivinä saattaa olla tarjolla jopa noin 36-42 kestäviä lentoyhdistelmiä. Jos lähdet liikkeelle Oulusta, matka perille voi parhaimmillaan viedä 44 tuntia. Rovaniemeltä matka taittuu nopeimmillaan noin 45 tunnissa. Mikäli sinulla ei ole kiire perille ja jaksat etsiä useampia välilentoja sisältäviä ja kestoltaan pidempiä yhdistelmiä, mahdollisuuksia voi avautua enemmän, lähditpä sitten liikkeelle pääkaupunkiseudulta tai muilta paikkakunnilta Suomessa. Jos olet liikkeellä hyvissä ajoin, haaviisi saattaa tarttua hyviäkin Dumagueten lentotarjouksia.

Helsinki-Vantaalta lähtevät lennot Dumagueteen sisältävät yleensä ainakin kolme välilaskua. Näin on ainakin nopeimmin perille vievien yhdistelmien osalta. Ensimmäinen välilaskupaikka on esimerkiksi Lontoossa, seuraavat Hong Kongissa ja Manilassa. Lontoosta Hong Kongiin vievä lento on yölento. Vaihtoehtoinen reitti Helsinki-Vantaalta Dumagueen vie Frankfurtin, Hong Kongin ja Manilan kautta, ja tällöin lento Frankfurtista Hong Kongiin on yölento. Oulusta matka perille Dumagueen sisältää puolestaan ainakin kolme välilaskua. Ensimmäisen kerran välilasku on edessä Helsinki-Vantaalla ja seuraavat kerrat Tokiossa ja Manilassa. Lento Helsinki-Vantaalta Tokioon on yölento. Tokion lentokentällä joutuu viettämään useamman tunnin ja Manilassa on edessä mahdollisesti jopa liki 20 tunnin odottelu ennen viimeistä lento-osuutta. Rovaniemeltä matka perille vie niin ikään perille välilaskuilla Helsinki-Vantaalla, Tokiossa ja Manilassa. Tälläkin reitillä lento Tokioon on yölento ja Tokiossa ja etenkin Manillassa on edessä pitkä vaihtoja.


Muut matkustamoluokat Dumaguete City lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Dumaguete City lennollasi

Kohteen Dumaguete City viisumivaatimukset

Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia oleillessaan Filippiineillä enintään 30 päivää turistina. Matkustajan on kuitenkin kyettävä esittämään paluulippu tai jatkolippu toiseen määränpäähän, ja hänellä on oltava mukanaan tietenkin myös voimassa oleva passi. Suomalaiset, jotka viipyvät Filippiineillä pidempään kuin 30 päivää, voivat hankkia ennen matkaa 59 päivän viisumin Suomessa sijaitsevasta konsulaatista. Toinen vaihtoehto on pidentää alkuperäistä 30 päivän maassaololupaa Filippiinien maahanmuuttovirastossa tai sen sivutoimistossa paikan päällä. Jos haet turistiviisumia etukäteen Suomessa sijaitsevasta konsulaatista, voit jättää hakemuksen joko henkilökohtaisesti tai postitse. Hakemus tulee jättää vähintään kolme viikkoa ennen matkaa. Liitteeksi tarvitset passin, joka on voimassa vielä vähintään kuusi kuukautta matkan jälkeen, tuoreen valokuvan ja kopion matkasuunnitelmasta tai vahvistetuista lennoista. Viisumista peritään kohtuullinen maksu, jonka voit maksaa tilisiirtona tai käteisellä, jos asioit paikan päällä konsulaatissa.


Aloita matkan suunnittelu - Dumaguete City


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Dumaguete City

Dumaguete on Negrosin saaren kaakkoisosissa sijaitsevan Negros Oriental -maakunnan pääkaupunki ja alueen pääsatama. Maantieteellisesti kompaktin kokoisen kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin ja ajanviettopaikkoihin kuuluu Rizal Boulevard -katu meren rannassa, aivan kaupungin keskustassa. Paikka sopii hyvin niin romanttisiin kävelyihin kuutamonvalossa kuin vaikkapa ravintola- ja klubi-iltoihin. Keskustassa sijaitsee myös yksi kaupungin tunnetuimmista maamerkeistä ja vanhimmista säilyneistä rakennelmista, Dumagueten kellotorni, joka varoitti aikoinaan paikallisia merirosvojen ryöstöretkistä kaupunkiin. Kellotornin vierestä löytyy katolilainen katedraali, Saint Caherine of Alexandria Cathedral. Dumaguete on yliopistokaupunki ja yliopiston kampuksella sijaitsee antropologinen museo, jossa voit tutustua saaren historiaan pientä maksua vastaan. Jos olet onnekas, saatat saada tarjouksen kiertokävelystä museossa joltakin paikalliselta opiskelijalta. Myös pelkkä kävely kampuksen alueella on mukavaa tekemistä. Kaunis kampus sijaitsee meren ja vuoren välissä ja sieltä on vain lyhyt matka Rizal Boulevardille ja muihin keskustan suosituimpiin paikkoihin. Monet matkailijat tulevat alueelle sen luonnon ja esimerkiksi sukellusmahdollisuuksien takia. Jos olet valmis tekemään pienen retken kaupungin ulkopuolelle, löydät esimerkiksi Casaroron vesiputouksen ja Pulang Baton -putouksen. Annoksen luontoa saat myös kaupungin Silliman Zoo -eläintarhassa, jossa hoidetaan Filippiinien uhanalaisia eläimiä.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Filippiinit

Eikö sittenkään Dumaguete City? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Filippiinit

Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Dumaguete City on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Dumaguete City nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Dumaguete City ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.