Autonvuokraus Nürnberg, Saksa

Haussa halpa vuokra-auto Nürnberg, Saksa? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Nürnberg, Saksa
24. tammikuu — 31. tammikuu
Sama palautus
Nürnberg, Saksa
ma 24/1
Keskipäivä
ma 31/1
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Nürnberg: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Nürnberg, Saksa
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,3

Value

7,3
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

7,3

Value

7,3
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

4,6

Kokonaisarvosana

4,6

Value

4,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

3,9

Comfort

3,9

Kokonaisarvosana

3,4

Value

3,9
12 sijaintia
7 sijaintia
7 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Nürnberg, Saksa kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Nürnbergin lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Nürnberg

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Nürnberg noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Nürnberg sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Alamo, Europcar ja Budget. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Nürnberg, Saksa autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Nürnberg on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Nürnberg suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Alamo, Europcar ja Budget, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Nürnberg, Saksa?

  Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Nürnberg on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Nürnberg ovat yleensä 100 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on Tiedotus. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Nürnberg?

  momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Nürnberg on Volkswagen Polo ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Opel Corsa. Käyttäjämme ovat löytäneet Volkswagen Polo tarjouksia kaupungissa Nürnberg keskimääräiseen hintaan 38 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 11 € per päivä. Mallin Opel Corsa vuokraaminen kaupungissa Nürnberg maksaa yleensä keskimäärin 28 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 11 € per päivä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 vuokra-autoja kaupungissa Nürnberg?

  Hertz on suosituin vuokraamo kaupungissa Nürnberg, jolla on tarjolla Audi A4 vuokra-autoja. Audi A4 vuokra-autot kaupungissa Nürnberg maksavat noin 43 €/pvä vuokrattaessa vuokraamolta Hertz.

 • Millainen sää on kohteessa Nürnberg, Saksa kuukauden tammikuu aikana?

  Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Nürnberg kuukauden tammikuu aikana voivat odottaa −1 °C lämpötiloja ja 30 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Kuukausien, kuten tammikuu aikana on suositeltavaa vuokrata maasturi kaupungissa Nürnberg. Lämpötila on yleensä pakkasen alapuolella ja lumen sekä jään mahdollisuus on suurempi.

 • Onko sää kaupungissa Nürnberg samanlainen kuin muualla Baijeri alueella?

  Jos etsit Nürnberg vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Baijeri lämpötila on yleensä −1 °C ja sademäärä vastaavasti 45 mm.


Aloita matkan suunnittelu - Nürnberg