Hertz autonvuokraukset kaupungista Zürich

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Zürich

Zürich, Sveitsi
8. joulukuu — 15. joulukuu
Zürich, Sveitsi
pe 8/12
Keskipäivä
pe 15/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Hertz vuokra-autotarjoukset Zürich, Zurich

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

44 € - 161 €

Kaikki autotyypit

44 € - 378 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Hertz Zürich, Zurich on marraskuu hintojen ollessa 44 € per päivä keskimäärin. 44 € per päivä on 50 % alhaisempi kuin 89 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Zürich. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Hertz Zürich on marraskuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Zürich Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Zürich, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,4

Comfort

8,9

Kokonaisarvosana

8,4

Nouto/palautus

8,6

Value

8,0

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Zürich

Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä Zurich lentokenttä?

Vuokraamolla Hertz on 1 toimipaikkakentällä Zurich lentokenttä. Vuokraamo Hertz löytyy osoitteesta Zurich Airport.

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Zürich?

Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Zürich (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan Hertz vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon Hertz puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Hertz, kun vierailet kaupungissa Zürich kuukauden joulukuu aikana?

Harkitse Standardi vuokraamista vuokraamolta Hertz jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Zürich joulukuu aikana. Kun vuokraat Standardi autoja kuukauden joulukuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 75 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 75 € per päivä. Otathan huomioon, että Hertz tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Standardi ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Mikä on vuokraamon Hertz halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Zürich?

Mini on halvin Hertz vuokrattavissa oleva autotyyppi kaupungissa Zürich. Mini vuokraus vuokraamolta Hertz maksaa keskimäärin 51 €/pvä (1 % halvempi kuin vuokraamon kallein auto). Viimeisten 12 kuukauden aikana 17 % käyttäjistämme valitsi Mini säästääkseen rahaa autonvuokrauksesta kaupungissa Zürich.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Zürich?

Zurich Airport on suosituin Hertz autonvuokrauksen toimipiste kaikista 5 toimipisteistä, joita kaupungista Zürich löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 49 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Hertz vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Zurich Airport sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Zürich hinnat?

autoa Zürich hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Zürich?

marraskuuta 2023 alkaen 81 toimijaa on valittavissa autoa Zürich osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Zürich?

Eri maissa, myös kohteessa Zürich, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Zürich?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Zürich. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Zürich

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.