Hertz autonvuokraukset kaupungista Varsova

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Varsova

Varsova, Puola
14. joulukuu — 21. joulukuu
Varsova, Puola
to 14/12
Keskipäivä
to 21/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Varsova Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Varsova, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

4 sijaintia

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Varsova

Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä Varsova Chopin lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla Hertz on 1 toimipaikka kentällä Varsova Chopin lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Zwirki I Wigury 1 Street.

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Varsova?

Vuokraamon Hertz vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Varsova. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Hertz vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Varsova alueen Hertz puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Hertz, kun vierailet kaupungissa Varsova kuukauden tammikuu aikana?

Kuukauden tammikuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Hertz autoja kaupungissa Varsova pitävät enemmän Keskikokoinen ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Keskikokoinen vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 45 €/päivä ja 45 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Varsova?

Hertz toimii tällä hetkellä 4 toimipisteiden kautta kaupungissa Varsova. Suosituin Hertz autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Varsova sijaitsee osoitteessa Zwirki I Wigury 1 Street. Viimeisten 12 kuukauden aikana 69 % käyttäjistä, jotka hakivat Hertz vuokra-autoja kaupungissa Varsova vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa Zwirki I Wigury 1 Street sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Varsova hinnat?

autoa Varsova hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Varsova?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Varsova osiossa on 187 joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Varsova?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Varsova. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Varsova?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Varsova. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Varsova

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.