Hotellit Varsovassa, Puolan

Etsi hotellitarjoukset  479 Varsovassa, Puolan

Varsova, Puola
28. toukokuu — 29. toukokuu2
Varsova, Puola
la 28/5
su 29/5

momondon suosittelemat hotellit Varsovassa

Suositut Varsova hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Varsova
Hinta
€9.34
€88.73
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Parhaat kaupunginosat hotellin varaamiseen kaupungissa Varsova

Alapuolelta löytyy keskimääräiset hotellihinnat kaupungin Varsova suosituissa naapurustoissa

Hinta

34 € - 89 €

KAUPUNGIN VARSOVA HALVIN NAAPURUSTOPraga-Poludnie33 % halvempiHotellit kohteessa Praga-Poludnie ovat halvimpia alueella Varsova hinnan ollessa keskimäärin vain 34 € per yö
KAUPUNGIN VARSOVA KALLEIN NAAPURUSTOSrodmiescie44 % kalliimpiVarsova kalleimmat hotellihinnat löytyvät kohteesta Srodmiescie, jossa huoneiden hinnat ovat keskimäärin 89 € per yö
KAUPUNGIN VARSOVA SUOSITUIN NAAPURUSTOSrodmiescie82 % useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsii hotelleja Srodmiescie kuin mistään muusta naapurustosta kaupungissa Varsova

Tekemistä naapurustossa Varsova


Hotellit suosituissa naapurustoissa Varsova kaupungissa

Alapuolella ovat suosituimmat naapurustot kaupungissa Varsova majoittumiseen sekä joitakin parhaista hotelleista kullakin alueella

Milloin varata hotelli kohteesta Varsova

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Varsova
Matalasesonkimarraskuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkiheinäkuukallein aika yöpyä
77 %odotettu hintojen lasku
43 %odotettu hinnannousu

Hinta

13 € - 93 €

Kallein viikonpäivätorstaion viikon kallein päivä varata
Halvin viikonpäivätiistaion viikon halvin päivä varata
72 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
41 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
Halvin aika varata lennotHalvin aika varata hotelleita kohteessa Varsova on: 1-2 tähteä, samana päivänä, kun vierailusi alkaa. 3 tähteä, samana päivänä, kun vierailusi alkaa. 4-5 tähteä, 24 päivää ennen.

1-2 tähteä

23 € - 32 €

3 tähteä

46 € - 54 €

4-5 tähteä

79 € - 89 €


Varsova matkavinkit

Varsovassa matkailijoita odottaa valtava hotellitarjonta, ja valinnanvaraa on yleensä sesongista riippumatta. Kesälomasesongin aikaan parhaat ja hinta-laatusuhteeltaan hyvät majoituspaikat varataan tosin ensimmäisinä päältä, eli kesälomamatkailijoiden kannattaa varata hotellinsa suhteellisen ajoissa. Varsovan hotellit tarjoavat niin viiden tähden luksusta, keskihintaisia hotelleja kuin budjettiluokankin hotelleja, reppureissaajien suosimia hostelleja ja bed & breakfast -majataloja unohtamatta. Mieti, mitä palveluita hotelliltasi odotat ja mikä on matkabudjettisi, ja valitse yöpaikka sen mukaan. Laatuhotelleista voi löytään herkullisen aamiaisen, oman kylpyammeen, miksei vieraiden jakaman spa-alueen tai uima-altaankin, mutta budjettiluokan hotelleissa palvelut ovat minimissään. Varmista siis ennen varauksen tekemistä, mitä palveluja hotelli tarjoaa. Hintojen ja palveluiden vertailussa apuna netissä on esimerkiksi momondon hotellivertailutyökalu. Nettikartta auttaa puolestaan hahmottamaan, miltä alueelta hotelli on parasta varata.

Varsovassa on helppoa viettää edullinen loma. Kaupungin majoituspaikkojen hintahaitari on laaja, ja etenkin guesthouse ja bed & breakfast -tyylisistä majataloista sekä hostelleista majoituksen voi saada halpaan hintaan. Hotellitarjouksia seuraamalla myös laatuhotelleista on mahdollista saada edullinen huone jopa suosittujen lomasesonkien ajoiksi. Jos sopiva tarjous tai hotelli osuu kohdalle, tee hotellivaraus saman tien. Kohtuuhintaisia majapaikkoja voi löytää keskustasta tai sen lähialueilta, joten syrjäseuduille matkailijoiden ei tarvitse halvan majoituksen toivossa lähteä. Kaukana keskustasta hotellit voivat olla hyvinkin edullisia, mutta ympäristöltään ne eivät välttämättä ole matkailijoiden mieleen. Myös matka-aikoihin Varsovan sisällä voi tuhlautua arvokasta loma-aikaa. Puolalaisesta ruuasta ja paikallisista oluista Varsovassa kannattaa nautiskella täysin siemauksin, sillä ruoka-annokset ovat ravintoloissa keskimäärin puolet Helsingin hintoja halvempia. Myös ilmaista nähtävää kaupunki tarjoaa rutkasti, ja esimerkiksi kaupungin puistoissa, vanhan kaupungin kaduilla ja Veiksel-joen varrella seikkaillessa päivät kuluvat kuin lentäen.

Varsovassa on monia alueita, joissa on helpointa liikkua kävellen. Esimerkiksi vanha kaupunki on hyvää kävelyaluetta. Kaupunginosasta toiseen liikkuessa avuksi kannattaa ottaa joko hinnoiltaan kohtuulliset viralliset taksit tai joukkoliikennevälineet. Metrot, raitiovaunut ja linja-autot liikuttavat turistejakin kätevästi kaupungin alueella, ja kaikkiin kolmeen joukkoliikennevälineeseen käy sama lippu. Lippuja voi ostaa esimerkiksi metro- ja raitiovaunuasemien automaateista, ja lippu on muistettava leimata kulkuvälineeseen noustessa.

Monet hotellit Varsovassa ottavat vastaan varauksia ilman luottokorttiakin. Kaupunki tarjoaakin ilman luottokorttia matkaileville lukuisia majoitusmahdollisuuksia.

Varsova on vilkas kaupunkikohde, mutta sen humussa viihtyvät myös lapsiperheet. Tilaa juosta ja nauttia on kaupungin lukuisissa puistoissa. Copernicus-tiedekeskus on mukava vierailukohde noin kouluikäisille, ja Warszawskie Zoo -eläintarha kutsuu eläinrakasta pikkuväkeä.

Puolassa on tapana jättää pieni juomaraha esimerkiksi ravintoloissa ja muitakin palveluita käytettäessä. Sopiva tippi on noin kymmenisen prosenttia.

Varsova on kohtuullisen turvallinen kaupunkikohde, jossa tarpeellista on normaali varovaisuus. Kaupungissa kannattaa käyttää vain virallisia taksiyhtiöitä, sillä taksihuijaukset ovat mahdollisia. Mikäli päädyt esimerkiksi vuokraamaan auton, kannattaa maan liikenteessä olla varovainen, eikä parkkeerattuun autoon kannata jättää arvotavaraa.

Puolassa adapteria ei yleensä tarvitse, sillä pääosa pistokkeista on samaa mallia kuin Suomessakin.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Varsova per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Varsova hotellihuoneita halpaan hintaan

4-tähden hotellit

Halvin 57 €

Keskinkertainen 64 €

Kallein 123 €

Etsi 4-tähden hotelleja
2 tähteä tai vähemmän
3 tähteä
4 tähteä +

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Varsova

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Varsova
Etsi hostelleja - Varsova

Hotellit kaupungissa Varsova, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Varsova hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Missä majoittua kohteessa Varsova

Puolan sisäosissa, Veiksel-joen varrella sijaitseva Varsova on 1,7 miljoonalla asukkaallaan Puolan suurin kaupunki. Suurkaupungin majoitustarjonta on kattavaa, ja hotellit Varsovassa tarjoavat jotakin jokaiseen makuun. Eniten hotelleja ja muita majoituspaikkoja on kaupungin keskustassa, mutta myös muissa kaupunginosissa on mahdollista yöpyä hyvinkin edullisesti.

Mikäli nautit historiallisten kaupunginosien tunnelmasta, on Stare Miastossa, Varsovan keskustan lähellä sijaitsevassa vanhassa kaupungissa, useampia kotoisia majapaikkoja. Hotellit alueella ovat pääsääntöisesti varsin pieniä ja hinnaltaan keskitasoa, mutta vanhan kaupungin tuntumassa voi yöpyä myös luksustyyliin esimerkiksi historiallisessa Hotel Bellotto -hotellissa, joka on tunnettu myös ruhtinaallisista aamiaisistaan.

Ydinkeskustassa, palvelujen ja ostomahdollisuuksien äärellä viihtyville paras alue majoittua on Varsovan uusi keskusta, Śródmieście. Keskusta-alueella on hyvä sijainti myös lapsiperheille, sillä lähialueilla on useita suuria puistoja, esimerkiksi noin vartin kävelymatkan päässä ydinkeskustasta sijaitseva Ogród Saski, Świętokrzyski-puisto kulttuuri- ja tiedepalatseineen sekä Marszałka Edwarda Rydza-Śmigłego -puisto, jonka läheisyydessä sijaitsee monia mielenkiintoisia museoita. Alueella on mahdollista yöpyä hyvinkin lähellä rautatieasemaa, sillä Warszawa Centralna -keskusrautatieasema sijaitsee aivan Varsovan keskustassa. Lähelle rantaa mielivien kannattaa etsiä hotellia Veiksel-joen lähikortteleista, joissa tarjontaa yöpaikoista on mukavasti.

Varsova on suurkaupunki, joten jos hankit majoituspaikan keskustan ulkopuolelta, pidä huoli, että kulkuyhteydet keskeisimmille alueille ovat hyvät. Läheltä lentokenttää majoitus löytyy kätevimmin edullisista lentokenttähotelleista.


Lue lisää nähtävyyksistä: Varsova

Varsova on suomalaisille kaikin puolin helppo kaupunkilomakohde: lentomatka puolalaiskaupunkiin on lyhyt, ja lisäksi kaupungin edulliset ravintola- ja hotellihinnat mahdollistavat lomasta ja kaupungin annista nauttimisen eri tavalla kuin esimerkiksi Keski-Euroopan kaupunkilomakohteet.

Miljoonakaupunki Varsova on yhdistelmä historiaa, kulttuuria, hienoja Veiksel-joen maisemia sekä suuria puistoja, jotka ovatkin vilkkaan kaupungin tärkeitä vihreitä keitaita. Merenrantaviivaa Varsovalla ei ole, mutta kaupunki korvaa hiekkarantojen puutteen monipuolisella tapahtuma- ja kulttuuritarjonnallaan. Puolan suurimmassa kaupungissa on tarjolla tietenkin myös villiä yöelämää sen lukuisissa yökerhoissa, baareissa ja oluttuvissa. Säät voivat olla kaupungissa kesäkauden ulkopuolella epävakaiset, mutta se ei häiritse viihtymistä vilkkaassa Varsovassa.

Varsovan valloittava vanha kaupunki, aina 1400-luvulle asti juurensa juontava Stare Miasto, on nostettu myös Unescon maailmanperintökohteiden listalle. Alueen mutkikkailla kaduilla on hyvät mahdollisuudet tehdä ostoksia, ja alueen sydän on sen iso keskustori, Rynek Starego Miasta, jonka laidalle elämänmenoa on mukava pysähtyä katselemaan kahviloihin ja ravintoloihin. Vanhan kaupungin tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat esimerkiksi kaupungin muurit ja Pyhän Johanneksen katedraali. Myös Veikselin ääreltä löytyvä Linna-aukio, Plac Zamkowy, kuuluu Varsovan tärkeimpiin aukioihin ja nähtävyyksiin. Keskustan Nowy Świat -katu kuuluu keskusta-alueen merkittävimpiin katuihin, ja sen varrella ostos- ja ravintolavaihtoehtoja on valtavasti. Varsovassa on myös useita massiivisia ostoskeskuksia, jotka ovat hyviä tutustumiskohteita etenkin sateisina päivinä. Esimerkiksi hieman keskustan ulkopuolella sijaitseva Arkadi on koko maan suurin ostoskeskus.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Varsova

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Varsova

Keskimääräinen yöpymisen pituus kohteessa Varsova on 3 yötä.

Huoneet maksavat keskimäärin 73 € yöltä, kun varaat huonetta kohteesta Varsova. Huoneesta maksamasi hinta vaihtelee kuitenkin huomattavasti kausiluonteisuuden, sijainnin ja palveluiden mukaan.

marraskuu on edullisin kuukausi varata hotelli kohteessa Varsova. Hotellihuoneen hinta voi olla jopa 77 % edullisempi kuin sesonkina.

maanantai on tällä hetkellä halvin päivä yöpyä hotellissa kohteessa Varsova, ja keskiviikko kallein.

Hostellit kohteessa Varsova maksavat tyypillisesti 43 € yöltä henkilöä kohti. Tämä hinta koskee hostelleja ja enintään 2-tähden hotelleja. Hostellit ovat erittäin kohtuuhintaisia, ja ovat yleensä noin 30 € halvempia kuin hotellit keskimäärin kohteessa Varsova.

Hotellien varaaminen seuraavilta alueilta Praga-Północ, Srodmiescie, Rembertów ja Wola on suosittua kohteessa Varsova.

Koska odotettavissa oleva sademäärä on pienempi (60 mm) ja keskimääräinen lämpötila on 16 °C, kaupungin Varsova hotelleissa majoittuvat voivat haluta käyttää aikaa alueen suosittujen nähtävyyksien läpikäymiseen.

Kyllä, kaupungista Varsova löytyy 83 loma-asuntoa. Käyttäjätietojemme mukaan Hosapartments City Center on suosituin Varsova loma-asunto. Etsi loma-asuntoja kaupungista Varsova.

Kyllä, kaupungista Varsova löytyy hostelleja. Voit valita 71 Varsova hostellien joukosta. Suosittelemme yöpymään hostellissa Ibis Budget Warszawa Reduta, mikä on suosituin käyttäjiemme keskuudessa. Etsi hostelleja kohteessa Varsova.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Varsova

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Varsova
Premiere Classe Varsovie/Warszawa

Premiere Classe Varsovie/Warszawa

UI. Towarowa 2, Warsaw, Mazowieckie, Poland

7,2
36 €
Warsaw Plaza Hotel

Warsaw Plaza Hotel

Laczyny Street 5, Warsaw, Mazowieckie, Poland

8,8
39 €
Hostel Chmielna 5 Rooms & Apartments

Hostel Chmielna 5 Rooms & Apartments

5 Chmielna, Warsaw, Mazowieckie, Poland

7,5
12 €
Attic Studio

Attic Studio

Hoza 57/13, Warsaw, Mazowieckie, Poland

5,0
19 €
ibis Warszawa Centrum

ibis Warszawa Centrum

Al. Solidarnooci 165, Warsaw, Mazowieckie, Poland

8,4
34 €

Chmielna - City Center Residence

Varsova, Masovian voivodikunta, Puola

8,4
23 €
Hotel Reytan

Hotel Reytan

T. Rejtana 6, Warsaw, Mazowieckie, Poland

8,8
39 €
Sound Garden Hotel Airport

Sound Garden Hotel Airport

Zwirki I Wigury, 18, Warsaw, Mazowieckie, Poland

8,6
39 €
Warsaw Apartments - Apartamenty Sadyba

Warsaw Apartments - Apartamenty Sadyba

Varsova, Masovian voivodikunta, Puola

8,7
40 €

Exclusive Apartments Smolna

Varsova, Masovian voivodikunta, Puola

8,8
57 €
Arche Hotel Krakowska

Arche Hotel Krakowska

Aleja Krakowska 237, Warsaw, Mazowieckie, Poland

8,9
46 €
ibis Warszawa Ostrobramska

ibis Warszawa Ostrobramska

Ostrobramska 36, Warsaw, Mazowieckie, Poland

7,9
26 €
Crowne Plaza Warsaw - The Hub

Crowne Plaza Warsaw - The Hub

Rondo Ignacego Daszynskiego 2, Warsaw, Mazowieckie, Poland

9,5
75 €
Hostel Metro

Hostel Metro

Ul. Instalatorow,9, Warsaw, Mazowieckie, Poland

5,6
18 €
Hostel Stara Praga

Hostel Stara Praga

24A Czapelska, Warsaw, Mazowieckie, Poland

7,5
9 €
Nyx Hotel Warsaw By Leonardo Hotels

Nyx Hotel Warsaw By Leonardo Hotels

Chmielna 71, Warsaw, Mazowieckie, Poland

9,3
70 €

Poplawok

ul. Płowiecka, 61, Warsaw, Mazowieckie, Poland

7,3
9 €

Aloita matkan suunnittelu - Varsova


Miksi käyttää momondo?

momondo voi säästää aikaa ja rahaa etsimällä ja löytämällä nopeasti Varsova eri majoitusvaohtoehtoja ja hotellit. Etsimme hotellit ja majoitustarjouksia useilta itsenäisiltä ja suuremmilta yrityksiltä. Sinun tarvitsee vain valita, missä haluat yöpyä.

momondon sivuilta löydät varmasti loistavan yöpymispaikan kohteessa Varsova, ja voit tarvittaessa suodattaa ja tarkentaa hakuasi. Voit suodattaa hakutuloksia hinnan, sijainnin, palveluiden, arvostelupisteiden ja monen muun tekijän perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.