Autonvuokraus Prestwick, Skotlanti

Haussa halpa vuokra-auto Prestwick, Skotlanti? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Prestwick, SCT, Yhdistynyt kuningaskunta
27. tammikuu — 3. helmikuu
Sama palautus
Prestwick, SCT, Yhdistynyt kuningaskunta
to 27/1
Keskipäivä
to 3/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Prestwick: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Prestwick, Skotlanti
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

6,0

Value

6,0
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Prestwick, Skotlanti kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Edinburghin lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Prestwick

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Prestwick noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Prestwick. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Prestwick, SCT?

  Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Prestwick huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Prestwick taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 100 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Prestwick rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 115 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Prestwick?

  Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Volkswagen Golf kaupungista Prestwick, ja datamme mukaan Ford Focus on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Volkswagen Golf, hinnat ovat 8 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Volkswagen Golf autonvuokraustarjousta kaupungista Prestwick niinkin alhaiseen hintaan kuin 4 € per päivä. Ford Focus autonvuokraukset kaupungista Prestwick ovat yleensä keskimäärin 33 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 27 € per päivä.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Prestwick kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Prestwick autonvuokrausta.

 • Onko sää kaupungissa Prestwick samanlainen kuin muualla Skotlanti alueella?

  Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Prestwick ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Skotlanti lämpötila kuukauden aikana tammikuu on 3 °C ja mahdollinen sademäärä 78,4 mm.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Lontoo, Edinburgh ja Manchester eri puolilla Yhdistynyt kuningaskunta