Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Hertz autonvuokraukset kaupungista Tampere

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Tampere

Tampere, Suomi
1. maaliskuu — 8. maaliskuu
Tampere, Suomi
pe 1/3
Keskipäivä
pe 8/3
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Hertz vuokra-autotarjoukset Tampere, Pirkanmaa

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

51 € - 114 €

Kaikki autotyypit

58 € - 462 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Hertz Tampere, Pirkanmaa on joulukuu hintojen ollessa 51 € per päivä keskimäärin. 51 € per päivä on 37 % alhaisempi kuin 81 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Tampere. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Hertz Tampere on joulukuu ja helmikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden helmikuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Hertz Tampere, Pirkanmaa on helmikuu hintojen ollessa 97 € per päivä keskimäärin. 97 € per päivä on 34 % alhaisempi kuin 147 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Tampere. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Hertz Tampere on helmikuu ja maaliskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden maaliskuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Hertz Tampere, Pirkanmaa on toukokuu hintojen ollessa 120 € per päivä keskimäärin. 120 € per päivä on 40 % alhaisempi kuin 199 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Tampere. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Hertz Tampere on toukokuu ja maaliskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden maaliskuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Pakettiauto auto vuokraamosta Hertz Tampere, Pirkanmaa on kesäkuu hintojen ollessa 125 € per päivä keskimäärin. 125 € per päivä on 42 % alhaisempi kuin 215 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Pakettiauto autonvuokraukselle kaupungissa Tampere. Halvin kuukausi vuokrata Pakettiauto auto Hertz Tampere on kesäkuu ja maaliskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden maaliskuu aikana Pakettiauto autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Citroen C2
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2-3 oven ajoneuvot
Hertz

46 €/pvä

5 huhti - 14 huhti
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Hertz

51 €/pvä

4 huhti - 13 huhti
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Hertz

56 €/pvä

5 huhti - 14 huhti
Chevrolet Sonic Sedan

Tampere Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Tampere, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

5 sijaintia

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Tampere

Kuinka paljon maksaa Hertz vuokra-auto kaupungissa Tampere maaliskuu aikana?

Kuukauden maaliskuu aikana voit olettaa maksavasi 117 € per päivä Hertz vuokra-autosta kaupungissa Tampere. Halvin hinta, jonka käyttäjämme ovat löytäneet Hertz vuokra-autolle kaupungissa Tampere on 97 € per päivä. Jos tarvitse vuokra-auton pidemmäksi ajaksi kuin muutamaksi päiväksi viikon mittainen Hertz autonvuokraus kaupungissa Tampere maksaa keskimäärin 819 € kuukauden maaliskuu aikana. Otathan huomioon, että nämä tarjoukset perustuvat viime vuoden hintoihin, mutta saatat löytää vastaavia hintoja riippuen siitä, koska teet varauksenja millaisen auton vuokraat.

Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä Tampere-Pirkkala lentokenttä?

Tällä hetkellä vuokraamolla Hertz on 1 toimipaikka kentällä Tampere-Pirkkala lentokenttä:
Airport.

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Tampere?

Vuokraamon Hertz vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Tampere. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Hertz vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Tampere alueen Hertz puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Hertz, kun vierailet kaupungissa Tampere kuukauden maaliskuu aikana?

Kuukauden maaliskuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Hertz autoja kaupungissa Tampere pitävät enemmän Pienikokoinen ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Pienikokoinen vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 113 €/päivä ja 89 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Mikä on vuokraamon Hertz halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Tampere?

Keskimääräisellä 100 €/päivä hinnallaan Farmari on on halvin Hertz vuokra-autotyyppi kaupungissa Tampere (9 % halvempi kuin kallein Hertz vuokra-auto). Kuluneen vuoden aikana 10 % momondo-käyttäjistä, jotka päättivät vuokrata Hertz auton vieraillessaan kaupungissa Tampere valitsivat Farmari säästääkseen rahaa. Muista, että Hertz tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja autoja matkatarpeidesi mukaan.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Tampere?

Vuokraamolla Hertz on 5 toimipistettä kaupungissa Tampere. Heidän Airport toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 46 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Hertz auton kaupungissa Tampere, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Hertz Airport toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Tampere hinnat?

autoa Tampere hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Tampere?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Tampere osiossa on 45 helmikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Tampere?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Tampere. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Tampere?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Tampere. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Tampere

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Tampere

Tutustu muihin suosittuihin alueen Suomi kaupunkeihin
Suositut kaupungit lajitellaan ja näytetään momondon sivuilla viimeisten 7 päivän aikana tehtyjen klikkausten perusteella.


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Autot Tampereella
pe 1/3
Keskipäivä
pe 8/3
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.