Avis autonvuokraukset kaupungista Stuttgart

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Stuttgart

Stuttgart, Saksa
12. joulukuu — 19. joulukuu
Stuttgart, Saksa
ti 12/12
Keskipäivä
ti 19/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Stuttgart Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Stuttgart, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Avis

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Stuttgart

Onko vuokraamolla Avis toimipistettä kentällä Stuttgartin lentoasema lentokenttä?

Vuokraamolla Avis on 1 toimipaikkakentällä Stuttgartin lentoasema lentokenttä. Vuokraamo Avis löytyy osoitteesta Flughafen Stuttgart.

Tarjoaako Avis ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Stuttgart?

Kyllä, vuokraamo Avis kaupungissa Stuttgart tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Avis vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Avis puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Avis, kun vierailet kaupungissa Stuttgart kuukauden tammikuu aikana?

Harkitse Pienikokoinen vuokraamista vuokraamolta Avis jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Stuttgart tammikuu aikana. Kun vuokraat Pienikokoinen autoja kuukauden tammikuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 24 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 23 € per päivä. Otathan huomioon, että Avis tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Pienikokoinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Mikä on vuokraamon Avis halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Stuttgart?

Halvin vuokraamon Avis tarjoama autotyyppi kaupungissa Stuttgart on Pienikokoinen hinnan ollessa keskimäärin 24 € per päivä. 24 € per päivä on 4 % halvempi kuin kallein vuokraamon Avis auto, joten säästät rahaa valitsemalla edullisemman vaihtoehdon. 50 % momondon käyttäjistä, jotka vuokrasivat auton kaupungissa Stuttgart vuokraamolta Avis valitsivat usein Pienikokoinen kustannussyistä.

Kuinka monta Avis autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Stuttgart?

Avis toimii tällä hetkellä 5 toimipisteiden kautta kaupungissa Stuttgart. Suosituin Avis autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Stuttgart sijaitsee osoitteessa Flughafen Stuttgart. Viimeisten 12 kuukauden aikana 67 % käyttäjistä, jotka hakivat Avis vuokra-autoja kaupungissa Stuttgart vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa Flughafen Stuttgart sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Stuttgart hinnat?

autoa Stuttgart hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Stuttgart?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Stuttgart osiossa on 127 joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Stuttgart?

Eri maissa, myös kohteessa Stuttgart, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Stuttgart?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Stuttgart, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Stuttgart

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.