Hertz autonvuokraukset kaupungista Stuttgart

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Stuttgart

Stuttgart, Saksa
28. toukokuu — 4. kesäkuu
Sama palautus
Stuttgart, Saksa
la 28/5
Keskipäivä
la 4/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Stuttgart Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Stuttgart, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

3,3

Value

5,3

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Stuttgart

Hertz on aloittanut tehostetun siivouksen kentällä Stuttgart sijaitsevassa autonvuokrauksen toimipisteissä estääkseen COVID-19:n leviämisen asiakkaiden ja henkilökunnan keskuudessa. Tehostettuun toimintaan kuuluvat muun muassa auton sisätilojen (ohjauspyörä ja kojelauta), ulkopuolen (kahvat ja avaimenperät) sekä muiden kosketettavien alueiden desinfiointi. Vuokraamo Hertz noudattaa myös seuraavia terveys- ja turvallisuuskäytäntöjä:
• "Gold Standard Clean" -merkki kiinnitetään jokaiseen vuokra-autoon niiden siivoamisen jälkeen
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Hertz kentällä Stuttgartin lentoasema lentokenttä (A/p Echterdingen).

Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Stuttgart (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan Hertz vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon Hertz puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.

Farmari vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon Hertz tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Stuttgart kuukauden kesäkuu aikana. Vuokraamon Hertz Farmari autot maksavat keskimäärin 41 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 41 € päivä päivä kuukauden kesäkuu aikana.

A/p Echterdingen on suosituin Hertz autonvuokrauksen toimipiste kaikista 6 toimipisteistä, joita kaupungista Stuttgart löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 68 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Hertz vuokra-auton tekivät sen osoitteessa A/p Echterdingen sijaitsevassa toimipisteessä.


Hertz autot muissa kaupungeissa maan Saksa sisällä