Dollar autonvuokraukset kaupungista Stuttgart

Etsi ja vertaa hyviä Dollar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Stuttgart

Stuttgart, Saksa
5. lokakuu — 12. lokakuu
Sama palautus
Stuttgart, Saksa
to 5/10
Keskipäivä
to 12/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Stuttgart Dollar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Dollar vuokra-autojen sijainneista Stuttgart, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Dollar

4 sijaintia

Tietoja Dollar autonvuokrauksesta kaupungissa Stuttgart

Onko vuokraamolla Dollar toimipistettä kentällä Stuttgartin lentoasema lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Dollar kentällä Stuttgartin lentoasema lentokenttä (A/p Echterdingen).

Tarjoaako Dollar ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Stuttgart?

Dollar tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Stuttgart (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan Dollar vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon Dollar puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Dollar, kun vierailet kaupungissa Stuttgart kuukauden lokakuu aikana?

Tietojemme mukaan Edullinen ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Dollar Stuttgart vierailun yhteydessä lokakuu aikana. Perustuen Dollar autonvuokrauksen hintoihin lokakuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Edullinen ajoneuvoille 47 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 46 €/päivä edellisen lokakuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Kuinka monta Dollar autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Stuttgart?

Kaupungista Stuttgart löytyy 4 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Dollar omistaa. Osoitteessa A/p Echterdingen, Stuttgart sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 88 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Dollar auton kaupungissa Stuttgart noutivat kulkuneuvon osoitteessa A/p Echterdingen sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Stuttgart hinnat?

autoa Stuttgart hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Stuttgart?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Stuttgart osiossa on 126 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Stuttgart?

Eri maissa, myös kohteessa Stuttgart, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Stuttgart?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Stuttgart, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Dollar autot muissa kaupungeissa maan Saksa sisällä


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Stuttgart

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.