Autonvuokraus Springfield, Illinois

Haussa halpa vuokra-auto Springfield, IL? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Springfield, IL, Yhdysvallat
25. tammikuu — 1. helmikuu
Sama palautus
Springfield, IL, Yhdysvallat
ti 25/1
Keskipäivä
ti 1/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Springfield: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Springfield, IL
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,2

Kokonaisarvosana

6,5

Value

6,2
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,6

Comfort

6,1

Kokonaisarvosana

5,9

Value

5,8
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,6

Comfort

5,8

Kokonaisarvosana

4,9

Value

5,5
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,2

Comfort

5,1

Kokonaisarvosana

5,1

Value

4,8
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Springfield, IL kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Saint Louis Lambert–St. Louisin kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Springfield

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Springfield noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Avis, Budget ja Hertz ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Springfield COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Springfield. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Springfield, IL autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Springfield. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Springfield valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Springfield, IL?

  Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Springfield on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 40 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Springfield ovat yleensä 120 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 120 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Springfield?

  Kun vuokraat autoa kaupungista Springfield, suurin osa käyttäjistämme valitsee Hyundai Accent keskimääräiseen hintaan 63 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Hyundai Elantra 54 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Hyundai Accent vuokra-autoja kaupungista Springfield niinkin alhaiseen hintaan kuin 24 €/pvä ja Hyundai Elantra hintaan 24 €/pvä.

 • Millainen sää on kohteessa Springfield, Illinois, IL kuukauden tammikuu aikana?

  Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Springfield kuukauden tammikuu aikana voivat odottaa −3 °C lämpötiloja ja 46 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Kuukausien, kuten tammikuu aikana on suositeltavaa vuokrata maasturi kaupungissa Springfield. Lämpötila on yleensä pakkasen alapuolella ja lumen sekä jään mahdollisuus on suurempi.

 • Onko sää kaupungissa Springfield samanlainen kuin muualla Illinois alueella?

  Jos etsit Springfield vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Illinois lämpötila on yleensä −5 °C ja sademäärä vastaavasti 43 mm.


Aloita matkan suunnittelu - Springfield