Autonvuokraus Santa Monica - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Santa Monica? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Santa Monica, CA, Yhdysvallat
3. helmikuu — 10. helmikuu
Sama palautus
Santa Monica, CA, Yhdysvallat
ke 3/2
Keskipäivä
ke 10/2
Keskipäivä

Autovuokraamo Santa Monica: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Santa Monica
Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.7

Pisteet perustuvat 52 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.2

Pisteet perustuvat 56 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.7

Pisteet perustuvat 32 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.6

Pisteet perustuvat 3 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.5

Pisteet perustuvat 6 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.1

Pisteet perustuvat 17 arvosteluihin


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Santa Monica kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Los Angeles lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Santa Monica

Ajankohtana tammikuu tähän päivään mennessä, 1 momondon käyttäjä on etsinyt halpoja vuokra-autoja kohteessa Santa Monica.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Santa Monica noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Santa Monica sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Enterprise, Avis ja Sixt. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Santa Monica autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Voit odottaa löytäväsi halvimmat vuokra-autohinnat kaupungissa Santa Monica Avis vuokraamolta, jolla on 3 toimipistettä kaupungissa. momondo-käyttäjät ovat löytäneet niinkin alhaiset päivähinnat kuin 34 €, mutta Avis keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kaupungissa Santa Monica on 64 €/päivä.

Peritäänkö Santa Monica autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Santa Monica. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Santa Monica valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Kuinka monta Avis autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Santa Monica?

Avis on erittäin suosittu kaupungissa Santa Monica, koska heillä on enemmän toimipisteitä kuin millään muulla vuokraamolla. Voit löytää 3 toimipistettä kaupungista Santa Monica ja voit olettaa maksavasi noin 64 €/päivä vuokra-autostasi kohteessa Santa Monica.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Santa Monica?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Santa Monica on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 40 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Santa Monica ovat yleensä 120 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 120 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Millainen sää on kohteessa Santa Monica, CA kuukauden tammikuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Santa Monica kuukauden tammikuu aikana on 14 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 86 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Santa Monica kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Santa Monica. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Santa Monica vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Ford Fiesta.

Onko sää kaupungissa Santa Monica samanlainen kuin muualla Kalifornia alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Santa Monica road triplle alueelle Kalifornia tai sitä ympäröiville alueille kuukauden tammikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 11 °C ja sademäärän vastaavasti 90,9 mm koko kuukauden ajan.


Tutustu alueen Kalifornia muihin autonvuokrauksiin

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Anaheim, Burbank ja Irvine maan Kalifornia sisällä

Lentolippu varattuna kohteeseen Santa Monica? Aloita matkan suunnittelu!