Autonvuokraus Minsk, Valko-Venäjä

Haussa halpa vuokra-auto Minsk, Valko-Venäjä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Minsk, Valko-Venäjä
29. tammikuu — 5. helmikuu
Sama palautus
Minsk, Valko-Venäjä
la 29/1
Keskipäivä
la 5/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Minsk: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Minsk, Valko-Venäjä
9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

6,0

Value

4,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

5,3

Kokonaisarvosana

4,0

Value

3,6
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

4,6

Kokonaisarvosana

3,3

Value

3,3
11 sijaintia
9 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Minsk, Valko-Venäjä kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Minskin kansallinen lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Minsk

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Minsk noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Minsk sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Budget ja Avis.. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Minsk, Valko-Venäjä?

  Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Minsk on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 60 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Minsk ovat yleensä 90 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 110 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Minsk?

  momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Minsk on Ford Focus ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Hyundai Accent. Käyttäjämme ovat löytäneet Ford Focus tarjouksia kaupungissa Minsk keskimääräiseen hintaan 23 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 14 € per päivä. Mallin Hyundai Accent vuokraaminen kaupungissa Minsk maksaa yleensä keskimäärin 23 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 14 € per päivä.

 • Millainen sää on kohteessa Minsk, Valko-Venäjä kuukauden tammikuu aikana?

  Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Minsk kuukauden tammikuu aikana voivat odottaa −7 °C lämpötiloja ja 43 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Kuukausien, kuten tammikuu aikana on suositeltavaa vuokrata maasturi kaupungissa Minsk. Lämpötila on yleensä pakkasen alapuolella ja lumen sekä jään mahdollisuus on suurempi.

 • Onko sää kaupungissa Minsk samanlainen kuin muualla Minsk alueella?

  Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Minsk ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Minsk lämpötila kuukauden aikana tammikuu on −7 °C ja mahdollinen sademäärä 43 mm.


Aloita matkan suunnittelu - Minsk