Budget autonvuokraukset kaupungista Phoenix

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa Phoenix

Phoenix, AZ, Yhdysvallat
24. toukokuu — 31. toukokuu
Sama palautus
Phoenix, AZ, Yhdysvallat
ti 24/5
Keskipäivä
ti 31/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Phoenix Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista Phoenix, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

6,8

Kokonaisarvosana

5,6

Nouto/palautus

5,5

Value

5,8

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa Phoenix

Tehdäkseen autonvuokrauksesta mieluisampaa COVID-19:n aikana kaupungissa Phoenix sijaitseva vuokraamo Budget on , aloittanut esimerkiksi ajoneuvojen ja vuokraustiskien tehostetun siivouksen. Budget on myös ottanut käyttöönsä alla olevat käytännöt ennaltaehkäisevinä lisätoimenpiteinä:
• Tarjolla kertakäyttökäsineitä ja käsien desinfiointiainetta
• Paperittomat vuokraussopimukset (saatavilla useimmissa paikoissa)
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Vuokraamolla Budget on 1 toimipaikkakentällä Phoenix Sky Harborin kansainvälinen lentoasema lentokenttä. Vuokraamo Budget löytyy osoitteesta 1805 E Sky Harbor Circle South.

Kyllä, voit peruuttaa Budget vuokra-autovarauksesi kaupungissa Phoenix maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Budget selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Harkitse Suuri vuokraamista vuokraamolta Budget jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Phoenix kesäkuu aikana. Kun vuokraat Suuri autoja kuukauden kesäkuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 45 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 45 € per päivä. Otathan huomioon, että Budget tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Suuri ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Kaupungista Phoenix löytyy Budget vuokraamolta 5 toimipistettä. 1805 E Sky Harbor Circle South on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 62 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Budget vuokra-auton kaupungista Phoenix tekivät sen osoitteessa 1805 E Sky Harbor Circle South sijaitsevassa toimipisteessä.


Budget vuokra-autot kaupungissa Arizona

Varaa Budget vuokra-auto toisesta kaupungista alueella Arizona

Budget autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä

Löydä Budget vuokra-autotarjoukset maan Yhdysvallat muissa suosituissa kaupungeissa , kuten Los Angeles, Miami, sekä New York