Autonvuokraus Pescara, Italia

Haussa halpa vuokra-auto Pescara, Italia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Pescara, Pescara, Italia
4. marraskuu — 11. marraskuu
Sama palautus
Pescara, Pescara, Italia
to 4/11
Keskipäivä
to 11/11
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Pescara: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Pescara, Italia
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

10,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

8,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

10,0
6 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Pescara, Italia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Rooma Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Pescara

Tässä kuussa, tähän mennessä olemme tehneet 563 hakua käyttäjille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteeseen Pescara.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Pescara noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Pescara. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Peritäänkö Pescara, Italia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Pescara on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Pescara suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Budget, Europcar ja SICILY BY CAR , joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Pescara, Italia?

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Pescara tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 90 km/t ja moottoriteillä Pescara kaupungissa 130 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Pescara ajat.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Pescara?

Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Fiat Panda kaupungista Pescara, ja datamme mukaan Hyundai Accent on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Fiat Panda, hinnat ovat 17 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Fiat Panda autonvuokraustarjousta kaupungista Pescara niinkin alhaiseen hintaan kuin 4 € per päivä. Hyundai Accent autonvuokraukset kaupungista Pescara ovat yleensä keskimäärin 17 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 7 € per päivä.

Millainen sää on kohteessa Pescara, Italia kuukauden lokakuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Pescara kuukauden lokakuu aikana voivat odottaa 16 °C lämpötiloja ja 74 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen lokakuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Pescara kuukauden lokakuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Pescara. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Pescara vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Fiat Panda, Hyundai Accent tai Fiat 500.


Aloita matkan suunnittelu - Pescara