Hertz autonvuokraukset kaupungista Oslo

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Oslo

Oslo, Norja
23. elokuu — 30. elokuu
Sama palautus
Oslo, Norja
ti 23/8
Keskipäivä
ti 30/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Hertz vuokra-autotarjoukset Oslo, Oslo

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

30 € - 117 €

Kaikki autotyypit

30 € - 133 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Hertz Oslo, Oslo on helmikuu hintojen ollessa 30 € per päivä keskimäärin. 30 € per päivä on 50 % alhaisempi kuin 60 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Oslo. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Hertz Oslo on helmikuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Hertz Oslo, Oslo on marraskuu hintojen ollessa 38 € per päivä keskimäärin. 38 € per päivä on 43 % alhaisempi kuin 67 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Oslo. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Hertz Oslo on marraskuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Oslo Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Oslo, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

6,2

Nouto/palautus

6,0

Value

6,2

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Oslo

Jokaisella Hertz autovuokraamon toimipisteellä kentällä Oslo tehdään tehostettuja siivoustoimia COVID-19-pandemian aikana asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden varmistamiseksi. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluvat korkean kosketuksen alueiden, kuten vuokra-autojen sisä- ja ulkotilojen sekä nouto-/palautusalueiden desinfiointi. Hertz on myös ottanut käyttöönsä ylimääräisiä varotoimia, kuten:
• "Gold Standard Clean" -merkki kiinnitetään jokaiseen vuokra-autoon niiden siivoamisen jälkeen
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kuukauden syyskuu aikana voit olettaa maksavasi 99 € per päivä Hertz vuokra-autosta kaupungissa Oslo. Halvin hinta, jonka käyttäjämme ovat löytäneet Hertz vuokra-autolle kaupungissa Oslo on 39 € per päivä. Jos tarvitse vuokra-auton pidemmäksi ajaksi kuin muutamaksi päiväksi viikon mittainen Hertz autonvuokraus kaupungissa Oslo maksaa keskimäärin 691 € kuukauden syyskuu aikana. Otathan huomioon, että nämä tarjoukset perustuvat viime vuoden hintoihin, mutta saatat löytää vastaavia hintoja riippuen siitä, koska teet varauksenja millaisen auton vuokraat.

Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Oslo. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Hertz peruutuskäytännöistä.

Vuokraamon Hertz suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa Oslo kuukauden syyskuu aikana ovat: Maasturi. Voit olettaa maksavasi noin 125 € per päivä Maasturi vuokra-autoista syyskuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 107 € per päivä.

Vuokraamolla Hertz on 9 toimipistettä kaupungissa Oslo. Heidän Holbergsgaten 30 toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 53 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Hertz auton kaupungissa Oslo, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Hertz Holbergsgaten 30 toimipisteestä.


Hertz autot muissa kaupungeissa maan Norja sisällä