Hertz autonvuokraukset kaupungista Oslo

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Oslo

Oslo, Norja
29. syyskuu — 6. lokakuu
Sama palautus
Oslo, Norja
pe 29/9
Keskipäivä
pe 6/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Hertz vuokra-autotarjoukset Oslo, Oslo

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

36 € - 97 €

Kaikki autotyypit

37 € - 168 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Hertz Oslo, Oslo on syyskuu hintojen ollessa 36 € per päivä keskimäärin. 36 € per päivä on 38 % alhaisempi kuin 58 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Oslo. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Hertz Oslo on syyskuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Hertz Oslo, Oslo on marraskuu hintojen ollessa 36 € per päivä keskimäärin. 36 € per päivä on 39 % alhaisempi kuin 59 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Oslo. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Hertz Oslo on marraskuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Hertz Oslo, Oslo on heinäkuu hintojen ollessa 34 € per päivä keskimäärin. 34 € per päivä on 76 % alhaisempi kuin 142 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Oslo. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Hertz Oslo on heinäkuu ja joulukuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden joulukuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Hertz Oslo, Oslo on syyskuu hintojen ollessa 31 € per päivä keskimäärin. 31 € per päivä on 62 % alhaisempi kuin 81 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa Oslo. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Hertz Oslo on syyskuu ja joulukuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden joulukuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Oslo Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Oslo, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

7,6

Nouto/palautus

6,8

Value

7,4

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Oslo

Kuinka paljon maksaa Hertz vuokra-auto kaupungissa Oslo lokakuu aikana?

Kuukauden lokakuu aikana voit olettaa maksavasi 32 € per päivä Hertz vuokra-autosta kaupungissa Oslo. Halvin hinta, jonka käyttäjämme ovat löytäneet Hertz vuokra-autolle kaupungissa Oslo on 30 € per päivä. Jos tarvitse vuokra-auton pidemmäksi ajaksi kuin muutamaksi päiväksi viikon mittainen Hertz autonvuokraus kaupungissa Oslo maksaa keskimäärin 226 € kuukauden lokakuu aikana. Otathan huomioon, että nämä tarjoukset perustuvat viime vuoden hintoihin, mutta saatat löytää vastaavia hintoja riippuen siitä, koska teet varauksenja millaisen auton vuokraat.

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Oslo?

Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Oslo. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Hertz peruutuskäytännöistä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Hertz, kun vierailet kaupungissa Oslo kuukauden lokakuu aikana?

Vuokraamon Hertz suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa Oslo kuukauden lokakuu aikana ovat: Keskikokoinen. Voit olettaa maksavasi noin 37 € per päivä Keskikokoinen vuokra-autoista lokakuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 37 € per päivä.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Oslo?

Vuokraamolla Hertz on 9 toimipistettä kaupungissa Oslo. Heidän Oslo Railway Station toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 51 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Hertz auton kaupungissa Oslo, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Hertz Oslo Railway Station toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Oslo hinnat?

autoa Oslo hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Oslo?

36 toimijaa on valittavissa autoa Oslo syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Oslo?

Eri maissa, myös kohteessa Oslo, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Oslo?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Oslo. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Oslo

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Hertz? Vertaile muiden suosittujen Oslo autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Oslo

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.