Autonvuokraukset kohteessa Florianópolis, Santa Catarina

Haussa halpa vuokra-auto Florianópolis, Santa Catarina? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Florianópolis, Santa Catarina, Brasilia
10. heinäkuu — 17. heinäkuu
Sama palautus
Florianópolis, Santa Catarina, Brasilia
su 10/7
Keskipäivä
su 17/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Florianópolis autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Florianópolis, Santa Catarina
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

9,5
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

6,0
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,8

Comfort

4,8

Kokonaisarvosana

4,8

Nouto/palautus

4,8

Value

4,8
8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

4,0

Value

2,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0
6 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Florianópolis

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Florianópolis

Suosituin malli

Hyundai Accent
Kohteen Florianópolis suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Hyundai Accent. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Volkswagen Passat.

Vuokraa auto läheltä kohteen Florianópolis suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Florianópolis

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Florianópolis - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Florianópolis, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Suurin osa kaupungissa Florianópolis sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Europcar, Alamo ja Hertz peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Florianópolis tulisi sinun noudattaa kaupungin 60 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 80 km/t ja moottoriteillä Florianópolis kaupungissa 120 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Florianópolis ajat.

Kuukauden heinäkuu aikana kaupungin Florianópolis sademäärä on 50 mm ja keskilämpötila 17 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Florianópolis parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Florianópolis ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Santa Catarina lämpötila kuukauden aikana heinäkuu on 17 °C ja mahdollinen sademäärä 50 mm.


Tutustu alueen Brasilian muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Brasilian

Aloita matkan suunnittelu - Florianópolis


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Florianópolis on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Florianópolis, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Florianópolis, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Florianópolis momondo-sivustolla.

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Florianópolis autonvuokrauksissa.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Florianópolis, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.