keddy by Europcar autonvuokraukset kaupungista Nizza

Etsi ja vertaa hyviä keddy by Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Nizza

Nizza, Ranska
18. elokuu — 25. elokuu
Sama palautus
Nizza, Ranska
to 18/8
Keskipäivä
to 25/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

keddy by Europcar vuokra-autotarjoukset Nizza, Provence - Alpes - Côte d'Azur

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

22 € - 101 €

Kaikki autotyypit

22 € - 101 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta keddy by Europcar Nizza, Provence - Alpes - Côte d'Azur on syyskuu hintojen ollessa 22 € per päivä keskimäärin. 22 € per päivä on 56 % alhaisempi kuin 50 € kuin keskimääräinen vuosihinta keddy by Europcar Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Nizza. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto keddy by Europcar Nizza on syyskuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo keddy by Europcar tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Citroen C2
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2-3 oven ajoneuvot
keddy by Europcar

98 €/pvä

11 syys - 13 syys
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
keddy by Europcar

108 €/pvä

11 syys - 13 syys
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
keddy by Europcar

112 €/pvä

11 syys - 13 syys
Chevrolet Sonic Sedan

Nizza keddy by Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista keddy by Europcar vuokra-autojen sijainneista Nizza, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia

Tietoja keddy by Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Nizza

keddy by Europcar haluaa varmistaa, että Nizza alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena keddy by Europcar on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Nizza vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Tällä hetkellä vuokraamolla keddy by Europcar on 1 toimipaikka kentällä Nizza Côte d'Azur lentokenttä:
Nice Cote D Azur Airport.

Pienikokoinen vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon keddy by Europcar tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Nizza kuukauden syyskuu aikana. Vuokraamon keddy by Europcar Pienikokoinen autot maksavat keskimäärin 42 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 36 € päivä päivä kuukauden syyskuu aikana.

Vuokraamon keddy by Europcar halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Nizza on Pienikokoinen (42 €/pvä keskimäärin). Kuluneen vuoden aikana 50 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat keddy by Europcar auton valitsivat Pienikokoinen kustannussyistä. Pienikokoinen on myös 13 % halvempi kuin keskimääräinen kalleimman keddy by Europcar vuokra-auton hinta kaupungissa Nizza.

Nice Cote D Azur Airport on suosituin keddy by Europcar autonvuokrauksen toimipiste kaikista 4 toimipisteistä, joita kaupungista Nizza löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 67 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet keddy by Europcar vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Nice Cote D Azur Airport sijaitsevassa toimipisteessä.


keddy by Europcar vuokra-autot kaupungissa Provence - Alpes - Côte d'Azur

Varaa keddy by Europcar vuokra-auto toisesta kaupungista alueella Provence - Alpes - Côte d'Azur

keddy by Europcar autot muissa kaupungeissa maan Ranska sisällä


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Nizza

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta keddy by Europcar? Vertaile muiden suosittujen Nizza autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia