Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Nizza

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Nizza

Nizza, Ranska
5. lokakuu — 12. lokakuu
Sama palautus
Nizza, Ranska
to 5/10
Keskipäivä
to 12/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Nizza Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Nizza, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sunnycars

5 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Nizza

Onko vuokraamolla Sunnycars toimipistettä kentällä Nizza Côte d'Azur lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Sunnycars kentällä Nizza Côte d'Azur lentokenttä (Aéroport de Nice-Côte d'Azur).

Kuinka monta Sunnycars autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Nizza?

Sunnycars toimii tällä hetkellä 5 toimipisteiden kautta kaupungissa Nizza. Suosituin Sunnycars autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Nizza sijaitsee osoitteessa Avenue Thiers. Viimeisten 12 kuukauden aikana 88 % käyttäjistä, jotka hakivat Sunnycars vuokra-autoja kaupungissa Nizza vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa Avenue Thiers sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Nizza hinnat?

autoa Nizza hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Nizza?

102 toimijaa on valittavissa autoa Nizza syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Nizza?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Nizza. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Nizza?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Nizza. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Sunnycars vuokra-autot kaupungissa Provence - Alpes - Côte d'Azur

Varaa Sunnycars vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri Provence - Alpes - Côte d'Azur, kuten Sunnycars in Marseille, Sunnycars in Cannes ja Sunnycars in Aix-en-Provence

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Nizza

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.