Hertz autonvuokraukset kaupungista Nizza

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Nizza

Nizza, Ranska
13. joulukuu — 20. joulukuu
Nizza, Ranska
ke 13/12
Keskipäivä
ke 20/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Hertz vuokra-autotarjoukset Nizza, Provence - Alpes - Côte d'Azur

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

25 € - 126 €

Kaikki autotyypit

25 € - 167 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Hertz Nizza, Provence - Alpes - Côte d'Azur on tammikuu hintojen ollessa 25 € per päivä keskimäärin. 25 € per päivä on 59 % alhaisempi kuin 61 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Nizza. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Hertz Nizza on tammikuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Hertz Nizza, Provence - Alpes - Côte d'Azur on lokakuu hintojen ollessa 58 € per päivä keskimäärin. 58 € per päivä on 42 % alhaisempi kuin 99 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Nizza. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Hertz Nizza on lokakuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Avoauto auto vuokraamosta Hertz Nizza, Provence - Alpes - Côte d'Azur on lokakuu hintojen ollessa 63 € per päivä keskimäärin. 63 € per päivä on 44 % alhaisempi kuin 113 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Avoauto autonvuokraukselle kaupungissa Nizza. Halvin kuukausi vuokrata Avoauto auto Hertz Nizza on lokakuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Avoauto autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Nizza Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Nizza, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

6,2

Nouto/palautus

6,5

Value

6,0

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Nizza

Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä Nizza Côte d'Azur lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Hertz kentällä Nizza Côte d'Azur lentokenttä (Aeroport De Nice Cote D'azur).

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Nizza?

Vuokraamon Hertz vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Nizza. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Hertz vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Nizza alueen Hertz puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Hertz, kun vierailet kaupungissa Nizza kuukauden tammikuu aikana?

Kuukauden tammikuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Hertz autoja kaupungissa Nizza pitävät enemmän Avoauto ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Avoauto vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 153 €/päivä ja 153 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Nizza?

Vuokraamolla Hertz on 4 toimipistettä kaupungissa Nizza. Käyttäjiemme mukaan suosituin Hertz toimipiste kaupungissa Nizza sijaitsee osoitteessa Aeroport De Nice Cote D'azur. 84 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Hertz auton kaupungissa Nizza teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Nizza hinnat?

autoa Nizza hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Nizza?

104 toimijaa on valittavissa autoa Nizza joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Nizza?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Nizza. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Nizza?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Nizza. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Nizza

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.