Hertz autonvuokraukset kaupungista Nizza

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Nizza

Nizza, Ranska
1. kesäkuu — 8. kesäkuu
Sama palautus
Nizza, Ranska
ke 1/6
Keskipäivä
ke 8/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Hertz vuokra-autotarjoukset Nizza, Provence - Alpes - Côte d'Azur

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

25 € - 77 €

Kaikki autotyypit

25 € - 147 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Hertz Nizza, Provence - Alpes - Côte d'Azur on tammikuu hintojen ollessa 25 € per päivä keskimäärin. 25 € per päivä on 44 % alhaisempi kuin 45 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Nizza. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Hertz Nizza on tammikuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Hertz Nizza, Provence - Alpes - Côte d'Azur on syyskuu hintojen ollessa 32 € per päivä keskimäärin. 32 € per päivä on 68 % alhaisempi kuin 100 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Nizza. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Hertz Nizza on syyskuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Kia Rio Hatchback
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Hertz

68 €/pvä

26 kesä - 4 heinä
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Hertz

72 €/pvä

26 kesä - 4 heinä
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Hertz

86 €/pvä

26 kesä - 4 heinä
Chevrolet Sonic Sedan

Nizza Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Nizza, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,3

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

6,9

Value

7,6

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Nizza

Tehdäkseen autonvuokrauksesta mieluisampaa COVID-19:n aikana kaupungissa Nizza sijaitseva vuokraamo Hertz on , aloittanut esimerkiksi ajoneuvojen ja vuokraustiskien tehostetun siivouksen. Hertz on myös ottanut käyttöönsä alla olevat käytännöt ennaltaehkäisevinä lisätoimenpiteinä:
• "Gold Standard Clean" -merkki kiinnitetään jokaiseen vuokra-autoon niiden siivoamisen jälkeen
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Autonvuokraus kaupungissa Nizza kuukauden kesäkuu aikana vuokraamolta Hertz maksaa keskimäärin 131 € per päivä. Käyttäjämme ovat kuitenkin löytäneet niinkin alhaisia päivähintoja kuin 43 € per päivä. Jos sinun tarvitsee vuokrata auto vuokraamosta Hertz viikoksi kaupungissa Nizza, voit olettaa hintojen olevan noin 920 € kuukauden kesäkuu aikana. Nämä hinnat perustuvat viime vuoden vuokrahintoihin, mutta todennäköisesti löydät vastaavia tarjouksia momondosta.

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Hertz kentällä Nizza Côte d'Azur lentokenttä (Aeroport De Nice Cote D'azur).

Vuokraamon Hertz vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Nizza. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Hertz vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Nizza alueen Hertz puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Kuukauden kesäkuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Hertz autoja kaupungissa Nizza pitävät enemmän Maasturi ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Maasturi vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 80 €/päivä ja 37 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Keskimääräisellä 80 €/päivä hinnallaan Maasturi on on halvin Hertz vuokra-autotyyppi kaupungissa Nizza (21 % halvempi kuin kallein Hertz vuokra-auto). Kuluneen vuoden aikana 17 % momondo-käyttäjistä, jotka päättivät vuokrata Hertz auton vieraillessaan kaupungissa Nizza valitsivat Maasturi säästääkseen rahaa. Muista, että Hertz tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja autoja matkatarpeidesi mukaan.

Vuokraamolla Hertz on 4 toimipistettä kaupungissa Nizza. Käyttäjiemme mukaan suosituin Hertz toimipiste kaupungissa Nizza sijaitsee osoitteessa Aeroport De Nice Cote D'azur. 84 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Hertz auton kaupungissa Nizza teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.


Hertz vuokra-autot kaupungissa Provence - Alpes - Côte d'Azur

Varaa Hertz vuokra-auto toisesta kaupungista alueella Provence - Alpes - Côte d'Azur

Hertz autot muissa kaupungeissa maan Ranska sisällä

Löydä Hertz vuokra-autotarjoukset maan Ranska muissa suosituissa kaupungeissa , kuten Pariisi ja Bordeaux

Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Nizza

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Hertz? Vertaile muiden suosittujen Nizza autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia