Autonvuokraukset kohteessa Myrtle Beach, Etelä-Carolina

Haussa halpa vuokra-auto Myrtle Beach, Etelä-Carolina? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Myrtle Beach, SC, Yhdysvallat
13. joulukuu — 20. joulukuu
Myrtle Beach, SC, Yhdysvallat
ke 13/12
Keskipäivä
ke 20/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Myrtle Beach

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Myrtle Beach

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Myrtle Beach?

Keskimääräiseen hintaan 85 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 46 €/pvä), Toyota 4Runner vuokra-autot kaupungissa Myrtle Beach on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Chrysler Pacifica vuokraaminen kaupungissa Myrtle Beach keskimääräiseen hintaan 104 €/pvä (49 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

Tärkeää tietoa Myrtle Beach autonvuokrauksesta

Huippulomakohteena tunnetussa Myrtle Beachissa on useita nähtävyyksiä, jotka kannattaa nähdä matkalla houkuttelevalle hiekkarannalle. Yksi tapa varmistaa, että otat matkastasi kaiken irti, on vuokrata auto, jonka avulla on helppo kiertää kohteita, kuten Ripley's Aquarium, SkyWheel ja Family Kingdom -huvipuisto. Kannattaa merkitä US Highway 1, joka on tärkeä tie, joka yhdistää kaupungin pohjois- ja eteläosan suositut nähtävyydet. Huomaa, että muut suuret valtatiet, jotka yhdistävät kaupungin muihin alueisiin, saattavat olla maksullisia, kuten Interstate 85 ja Interstate 40. Myrtle Beachissa on useita pysäköintipaikkoja, joista useimmat ovat maksullisia. Myrtle Beachissa on vain noin 19 autonvuokrauspaikkaa ja noin 12 lentokenttävuokrauspaikkaa..

Kannattaako auto vuokrata vieraillessaan Myrtle Beachillä?

Myrtle Beachin autonvuokrauksen yhteydessä pysäköintipaikkojen, kuten julkisten paikkojen ja yksityisten pysäköintialueiden, runsaus tekee prosessista kannattavaa. Useimmat julkiset pysäköintipaikat vaativat maksun ja niissä on mittarit, joiden avulla paikat on helppo nähdä, ja kaupungin asukkaat voivat saada maksullisissa julkisissa pysäköintipaikoissa ilmaisen asukaspysäköintitunnuksen. Myrtle Beachilla on lähes aina vilskettä, ja pääteillä, kuten US Highway 1:llä, saattaa esiintyä ruuhkia. Voit kuitenkin torjua ruuhka-aikojen liikennettä välttämällä ruuhka-aikoja, kuten myöhäistä iltapäivää ja alkuiltaa. Myrtle Beachin autonvuokrauksen avulla on kätevää vierailla lähikaupunkien nähtävyyksissä, kuten Florence County Museumissa ja Luther Britt Parkissa. Myrtle Beachin keskusta on käveltävissä ravintoloita, kauppoja ja viihdepaikkoja yhdistävän rantakadun ansiosta. Saatat kuitenkin tarvita autoa, jos haluat kierrellä pitkää rantareittiä, joka tunnetaan muuten nimellä Grand Strand. Koska bussit ovat ainoa julkinen liikenneväline, halvan autonvuokrauksen varaamisen etu Myrtle Beachissa on se, että sinun ei tarvitse odottaa vaikeasti löydettäviä takseja tai rajoittaa itseäsi vain läheisiin nähtävyyksiin.

Mitä lakeja minun on hyvä pitää mielessä, kun ajan Myrtle Beachillä?

Myrtle Beachin vuokra-autojen osalta on ensiarvoisen tärkeää tutustua Etelä-Carolinan osavaltion ajamiseen liittyviin lakeihin oman turvallisuutesi vuoksi. Sinulla ei esimerkiksi ole laillista etuajo-oikeutta aina, kun toinen kuljettaja antaa sinulle merkin tai vilkuttaa eteenpäin, etenkään kun liikut useilla liikennekaistoilla. Kaikkien kuljettajien ja autossa matkustavien on käytettävä turvavyötä aina tiellä ollessaan. Osavaltio kieltää myös alkoholin nauttimisen liikkuvassa ajoneuvossa riippumatta siitä, oletko kuljettaja vai matkustaja. Jos ulkona on sateinen sää ja haluat laittaa tuulilasinpyyhkimet päälle, laki edellyttää, että myös ajovalot on kytkettävä päälle. Kun ajat Myrtle Beachin läpi, sinun on kytkettävä vilkku päälle tai annettava tarvittava käsimerkki ennen kuin saavut paikalle, johon aiot kääntyä. On parasta, että tarkistat Myrtle Beachin moottoriajoneuvo-osastolta, jotta pysyt ajan tasalla kaikista ajolain muutoksista.

Millaisen ajokortin tarvitset auton vuokraamiseen Myrtle Beachissa?

Myrtle Beachin autonvuokrausta varten, olipa kyseessä sitten pakettiauton vuokraus tai economy-luokan autonvuokraus, sinulla on oltava voimassa oleva, aktiivinen ajokortti (mukaan lukien ulkomaiset ajokortit muille kuin paikallisille), ja sinun on oltava vähintään 21-vuotias. Sinun on kuitenkin hankittava kotimaastasi kansainvälinen ajolupa ennen Myrtle Beachiin matkustamista, jos olet muusta kuin englantia puhuvasta maasta. Etelä-Carolinassa on välttämätöntä antaa luottokorttitietosi autonvuokrasopimusta täytettäessä. Jos näin ei tehdä, vuokraamot voivat vaatia ylimääräistä käteistä palautettavana takuumaksuna.


0

Myrtle Beach autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Myrtle Beach, Etelä-Carolina

National

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Enterprise Rent-A-Car

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

8,4

Nouto/palautus

8,5

Value

8,0

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

8,4

Nouto/palautus

8,5

Value

7,9

Dollar

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,1

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,7

Value

7,6

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,5

Value

7,0

Thrifty

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

7,3

Value

7,0

Avis

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

7,1

Nouto/palautus

6,8

Value

6,7

Hertz

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

6,8

Kokonaisarvosana

6,2

Nouto/palautus

6,3

Value

6,2

Vuokraa auto läheltä kohteen Myrtle Beach suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Myrtle Beach

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Myrtle Beach - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Myrtle Beach, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Myrtle Beach, Etelä-Carolina autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurimmalla osalla niistä Myrtle Beach vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Myrtle Beach, kuten Budget, Hertz ja Alamo tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Myrtle Beach, Etelä-Carolina?

Kun ajat Myrtle Beach kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 40 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Myrtle Beach kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 120 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Mistä vuokraamosta on saatavilla BMW X3 vuokra-autoja kaupungissa Myrtle Beach?

Millainen sää on kohteessa Myrtle Beach, SC kuukauden joulukuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Myrtle Beach kuukauden joulukuu aikana voivat odottaa 9 °C lämpötiloja ja 97 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Onko sää kaupungissa Myrtle Beach samanlainen kuin muualla Etelä-Carolina alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Myrtle Beach ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Etelä-Carolina lämpötila kuukauden aikana joulukuu on 9 °C ja mahdollinen sademäärä 86,4 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Myrtle Beach hinnat?

autoa Myrtle Beach hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Myrtle Beach?

21 toimijaa on valittavissa autoa Myrtle Beach joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Myrtle Beach?

Eri maissa, myös kohteessa Myrtle Beach, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Myrtle Beach?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Myrtle Beach, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Myrtle Beach?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Myrtle Beach momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Myrtle Beach?

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Myrtle Beach, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Myrtle Beach, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Myrtle Beach, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Myrtle Beach momondo avulla?

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Myrtle Beach, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Löytyykö kohteesta Myrtle Beach autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Myrtle Beach autonvuokrauksissa.

Voinko etsiä Myrtle Beach vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Myrtle Beach autonvuokrauksille.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Myrtle Beach

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.