Autonvuokraus Salvador, Brasilia

Haussa halpa vuokra-auto Salvador, Brasilia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Salvador, BA, Brasilia
1. helmikuu — 8. helmikuu
Sama palautus
Salvador, BA, Brasilia
ti 1/2
Keskipäivä
ti 8/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Salvador: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Salvador, Brasilia
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

6,6

Value

6,6
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,1

Kokonaisarvosana

6,4

Value

6,2
6 sijaintia
5 sijaintia
4 sijaintia
4 sijaintia
4 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Salvador, Brasilia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Salvador Luis E. Magalhaes lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Salvador

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Salvador noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Salvador sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Hertz, Alamo ja Budget. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Salvador, Brasilia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Kaupungissa Salvador olevat suositut autovuokraamot, kuten Hertz, Alamo ja Budget tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Salvador, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Salvador, Brasilia?

  Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Salvador on 60 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Salvador taajama-alueilla on voimassa rajoitus 80 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Salvador alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 120 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Salvador?

  Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Hyundai Accent kaupungista Salvador, ja datamme mukaan Volkswagen Passat on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Hyundai Accent, hinnat ovat 17 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Hyundai Accent autonvuokraustarjousta kaupungista Salvador niinkin alhaiseen hintaan kuin 5 € per päivä. Volkswagen Passat autonvuokraukset kaupungista Salvador ovat yleensä keskimäärin 27 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 11 € per päivä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 vuokra-autoja kaupungissa Salvador?

  Europcar on suosituin vuokraamo kaupungissa Salvador, jolla on tarjolla Audi A4 vuokra-autoja. Audi A4 vuokra-autot kaupungissa Salvador maksavat noin 59 €/pvä vuokrattaessa vuokraamolta Europcar.Mallin Mercedes-Benz C-Class vuokraaminen (harkitse myös Luksus ajoneuvoja) on myös vaihtoehto noudettaessa autoa vuokraamosta Europcar kaupungissa Salvador.

 • Millainen sää on kohteessa Salvador, Brasilia kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa Salvador kuukauden tammikuu aikana on 26 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 88 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Kaupungissa Salvador on yleensä lämmintä tammikuu aikana, mistä syystä momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.

 • Onko sää kaupungissa Salvador samanlainen kuin muualla Bahia alueella?

  Ilmasto alueella Bahia kuukauden tammikuu aikana on yleensä 26 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 88 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Salvador lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Aloita matkan suunnittelu - Salvador