Autonvuokraus Salvador - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Salvador? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Salvador, BA, Brasilia
4. maaliskuu — 11. maaliskuu
Sama palautus
Salvador, BA, Brasilia
to 4/3
Keskipäivä
to 11/3
Keskipäivä

Autovuokraamo Salvador: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Salvador
Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.4

Pisteet perustuvat 73 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.2

Pisteet perustuvat 5 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Keskinkertainen 2.0

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Salvador kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Salvador Luis E. Magalhaes lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Salvador

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Salvador noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Salvador sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Enterprise, National ja Sixt. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Peritäänkö Salvador autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Kaupungissa Salvador olevat suositut autovuokraamot, kuten Enterprise, National ja Sixt tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Salvador, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Salvador?

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Salvador on 60 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Salvador taajama-alueilla on voimassa rajoitus 80 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Salvador alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 120 km/t.

Millainen sää on kohteessa Salvador, Brasilia kuukauden helmikuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Salvador kuukauden helmikuu aikana on 27 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 125 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen helmikuu sään perusteella?

Kaupungissa Salvador on yleensä lämmintä helmikuu aikana, mistä syystä momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.

Onko sää kaupungissa Salvador samanlainen kuin muualla Bahia alueella?

Ilmasto alueella Bahia kuukauden helmikuu aikana on yleensä 27 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 125 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Salvador lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Lentolippu varattuna kohteeseen Salvador? Aloita matkan suunnittelu!