Autonvuokraus Belo Horizonte, Brasilia

Haussa halpa vuokra-auto Belo Horizonte, Brasilia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Belo Horizonte, MG, Brasilia
28. tammikuu — 4. helmikuu
Sama palautus
Belo Horizonte, MG, Brasilia
pe 28/1
Keskipäivä
pe 4/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Belo Horizonte: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Belo Horizonte, Brasilia
10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,7

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

8,5

Value

7,6
12 sijaintia
12 sijaintia
6 sijaintia
5 sijaintia
4 sijaintia
4 sijaintia
4 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Belo Horizonte, Brasilia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Belo Horizonte Tancredo Neves Intl lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Belo Horizonte

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Belo Horizonte noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Hertz on yksi vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Belo Horizonte. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Belo Horizonte autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Belo Horizonte, Brasilia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Belo Horizonte on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Belo Horizonte suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Localiza, Hertz ja Unidas, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Belo Horizonte, Brasilia?

  Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Belo Horizonte on 60 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Belo Horizonte taajama-alueilla on voimassa rajoitus 80 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Belo Horizonte alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 120 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Belo Horizonte?

  Hyundai Accent ja Audi A3 automallit kaupungissa Belo Horizonte ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Hyundai Accent vuokrahinnat kaupungissa Belo Horizonte voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 23 €/päivä ja alhaisimmillaan 6 €/päivä. Audi A3 vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 28 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 7 €/pvä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla BMW 3 Series Touring vuokra-autoja kaupungissa Belo Horizonte?

  Vuokraamolla Unidas on BMW 3 Series Touring (ja muita vastaavia Luksus ajoneuvoja) tarjolla vuokralle kaupungissa Belo Horizonte. Voit odottaa vuokraavasi BMW 3 Series Touring kaupungissa Belo Horizonte vuokraamosta Unidas 42 €/pvä keskimäärin.

 • Millainen sää on kohteessa Belo Horizonte, Brasilia kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana kaupungin Belo Horizonte sademäärä on 290 mm ja keskilämpötila 23 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Belo Horizonte parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Lämpötilat Belo Horizonte aikana kohteessa tammikuu ovat tyypillisesti muita kuukausia korkeammat, mutta sateen mahdollisuus on silti suuri. Suosittelemme vuokraamaan ilmastoidun auton.


Aloita matkan suunnittelu - Belo Horizonte