Autounion Car Rental autonvuokraukset kaupungista Kos

Etsi ja vertaa hyviä Autounion Car Rental vuokra-autotarjouksia kaupungissa Kos

Kos, Kos, Kreikka
13. joulukuu — 20. joulukuu
Kos, Kos, Kreikka
ke 13/12
Keskipäivä
ke 20/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Kos Autounion Car Rental toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Autounion Car Rental vuokra-autojen sijainneista Kos, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Autounion Car Rental

8 sijaintia

Tietoja Autounion Car Rental autonvuokrauksesta kaupungissa Kos

Onko vuokraamolla Autounion Car Rental toimipistettä kentällä Kos lentokenttä?

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Autounion Car Rental löytyy kentältä Kos lentokenttä sijaitsevat Kos Airport.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Autounion Car Rental, kun vierailet kaupungissa Kos kuukauden tammikuu aikana?

Harkitse Keskikokoinen vuokraamista vuokraamolta Autounion Car Rental jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Kos tammikuu aikana. Kun vuokraat Keskikokoinen autoja kuukauden tammikuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 74 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 74 € per päivä. Otathan huomioon, että Autounion Car Rental tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Keskikokoinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Kuinka monta Autounion Car Rental autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Kos?

Kaupungista Kos löytyy 8 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Autounion Car Rental omistaa. Osoitteessa Kos Airport, Kos sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 63 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Autounion Car Rental auton kaupungissa Kos noutivat kulkuneuvon osoitteessa Kos Airport sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Kos hinnat?

autoa Kos hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Kos?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Kos osiossa on 96 joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Kos?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Kos. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Kos?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Kos. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kos

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.