Autounion Car Rental autonvuokraukset kaupungista Kos

Etsi ja vertaa hyviä Autounion Car Rental vuokra-autotarjouksia kaupungissa Kos

Kos, Kos, Kreikka
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Kos, Kos, Kreikka
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Kos Autounion Car Rental toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Autounion Car Rental vuokra-autojen sijainneista Kos, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
8 sijaintia

Tietoja Autounion Car Rental autonvuokrauksesta kaupungissa Kos

Autounion Car Rental haluaa varmistaa, että Kos alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Autounion Car Rental on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Kos vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Autounion Car Rental löytyy kentältä Kos lentokenttä sijaitsevat Kos Airport.

Harkitse Maasturi vuokraamista vuokraamolta Autounion Car Rental jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Kos syyskuu aikana. Kun vuokraat Maasturi autoja kuukauden syyskuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 77 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 77 € per päivä. Otathan huomioon, että Autounion Car Rental tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Maasturi ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Kaupungista Kos löytyy 8 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Autounion Car Rental omistaa. Osoitteessa Kos Airport, Kos sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 74 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Autounion Car Rental auton kaupungissa Kos noutivat kulkuneuvon osoitteessa Kos Airport sijaitsevasta toimipisteestä.


Autounion Car Rental vuokra-autot kaupungissa South Aegean

Varaa Autounion Car Rental vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri South Aegean, kuten Rodos, Kárpathos ja Náxos

Autounion Car Rental autot muissa kaupungeissa maan Kreikka sisällä