Autonvuokraus Frederick, Maryland

Haussa halpa vuokra-auto Frederick, MD? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Frederick, MD, Yhdysvallat
29. tammikuu — 5. helmikuu
Sama palautus
Frederick, MD, Yhdysvallat
la 29/1
Keskipäivä
la 5/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Frederick: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Frederick, MD
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,8

Comfort

7,1

Kokonaisarvosana

7,3

Value

6,8
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

6,6

Value

6,6
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,5

Comfort

6,2

Kokonaisarvosana

6,0

Value

7,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

4,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

4,0

Value

4,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

3,6

Comfort

3,9

Kokonaisarvosana

2,9

Value

3,6
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Frederick, MD kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Washington Dulles Intl lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Frederick

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Frederick noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Avis, Enterprise ja Hertz ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Frederick COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Frederick. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Frederick, MD autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Frederick on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Frederick suosittuja autovuokraamoja ovat mm. NextCar, Avis ja Enterprise, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Frederick, MD?

  Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Frederick huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 40 km/t ellei toisin mainita. Frederick taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 120 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Frederick rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 120 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Frederick?

  Kun vuokraat autoa kaupungista Frederick, suurin osa käyttäjistämme valitsee Hyundai Accent keskimääräiseen hintaan 41 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Ford Fiesta 49 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Hyundai Accent vuokra-autoja kaupungista Frederick niinkin alhaiseen hintaan kuin 19 €/pvä ja Ford Fiesta hintaan 16 €/pvä.

 • Millainen sää on kohteessa Frederick, MD kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana kaupungin Frederick sademäärä on 70 mm ja keskilämpötila 1 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Frederick parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Frederick kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Frederick. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Frederick vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai Accent, Ford Fiesta tai Dodge Grand Caravan.

 • Onko sää kaupungissa Frederick samanlainen kuin muualla Maryland alueella?

  Jos etsit Frederick vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Maryland lämpötila on yleensä 1 °C ja sademäärä vastaavasti 79 mm.


Aloita matkan suunnittelu - Frederick