Mack autonvuokraukset kaupungista Dubrovnik

Etsi ja vertaa hyviä Mack vuokra-autotarjouksia kaupungissa Dubrovnik

Dubrovnik, Kroatia
24. toukokuu — 31. toukokuu
Sama palautus
Dubrovnik, Kroatia
ti 24/5
Keskipäivä
ti 31/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Dubrovnik Mack toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Mack vuokra-autojen sijainneista Dubrovnik, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia

Tietoja Mack autonvuokrauksesta kaupungissa Dubrovnik

Mack haluaa varmistaa, että Dubrovnik alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Mack on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Dubrovnik vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kyllä, vuokraamolla Mack on 1 toimipaikka kentällä Dubrovnikin lentoasema lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Dubrovnik Airport.

Kuukauden kesäkuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Mack autoja kaupungissa Dubrovnik pitävät enemmän Avoauto ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Avoauto vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 82 €/päivä ja 72 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Vuokraamon Mack halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Dubrovnik on Avoauto (82 €/pvä keskimäärin). Kuluneen vuoden aikana 57 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Mack auton valitsivat Avoauto kustannussyistä. Avoauto on myös 24 % halvempi kuin keskimääräinen kalleimman Mack vuokra-auton hinta kaupungissa Dubrovnik.

Kaupungista Dubrovnik löytyy Mack vuokraamolta 4 toimipistettä. Frana Supila 3 on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 60 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Mack vuokra-auton kaupungista Dubrovnik tekivät sen osoitteessa Frana Supila 3 sijaitsevassa toimipisteessä.


Mack vuokra-autot kaupungissa Dubrovnik-Neretva

Varaa Mack vuokra-auto toisesta kaupungista alueella Dubrovnik-Neretva