Autonvuokraus Drammen - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Drammen? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Drammen, Norja
10. joulukuu — 17. joulukuu
Sama palautus
Drammen, Norja
to 10/12
Keskipäivä
to 17/12
Keskipäivä

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Drammen kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Oslo Sandefjordin lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Drammen

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Drammen noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Sixt, Avis ja Hertz ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Drammen COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Drammen. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Peritäänkö Drammen autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Drammen on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Drammen suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Sixt, Avis ja Hertz, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Drammen?

Kun ajat Drammen kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Drammen kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 110 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.


Lentolippu varattuna kohteeseen Drammen? Aloita matkan suunnittelu!