Autonvuokraus Dickinson, Pohjois-Dakota

Haussa halpa vuokra-auto Dickinson, ND? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Dickinson, ND, Yhdysvallat
13. joulukuu — 20. joulukuu
Sama palautus
Dickinson, ND, Yhdysvallat
ma 13/12
Keskipäivä
ma 20/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Dickinson: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Dickinson, ND
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

6,0

Hinta-laatusuhde

4,0
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Dickinson, ND kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Bismarck lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Dickinson

Ajankohtana joulukuu tähän päivään mennessä, 74 momondon käyttäjää ovat etsineet halpoja vuokra-autoja kohteessa Dickinson.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Dickinson noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Hertz on yksi monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Dickinson COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Dickinson. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Dickinson, ND?

Kun ajat Dickinson kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 40 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Dickinson kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 120 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Dickinson?

Ford Fusion ja Ford Focus automallit kaupungissa Dickinson ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Ford Fusion vuokrahinnat kaupungissa Dickinson voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 68 €/päivä ja alhaisimmillaan 29 €/päivä. Ford Focus vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 90 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 30 €/pvä.

Millainen sää on kohteessa Dickinson, Pohjois-Dakota, ND kuukauden joulukuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Dickinson kuukauden joulukuu aikana on −8 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 5 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen joulukuu sään perusteella?

Kuukausien, kuten joulukuu aikana on suositeltavaa vuokrata maasturi kaupungissa Dickinson. Lämpötila on yleensä pakkasen alapuolella ja lumen sekä jään mahdollisuus on suurempi.


Aloita matkan suunnittelu - Dickinson