Hertz autonvuokraukset kaupungista Denver

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Denver

Denver, CO, Yhdysvallat
6. heinäkuu — 13. heinäkuu
Sama palautus
Denver, CO, Yhdysvallat
ke 6/7
Keskipäivä
ke 13/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Denver Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Denver, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,9

Comfort

5,1

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

4,0

Value

4,4

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Denver

Hertz on aloittanut tehostetun siivouksen kentällä Denver sijaitsevassa autonvuokrauksen toimipisteissä estääkseen COVID-19:n leviämisen asiakkaiden ja henkilökunnan keskuudessa. Tehostettuun toimintaan kuuluvat muun muassa auton sisätilojen (ohjauspyörä ja kojelauta), ulkopuolen (kahvat ja avaimenperät) sekä muiden kosketettavien alueiden desinfiointi. Vuokraamo Hertz noudattaa myös seuraavia terveys- ja turvallisuuskäytäntöjä:
• "Gold Standard Clean" -merkki kiinnitetään jokaiseen vuokra-autoon niiden siivoamisen jälkeen
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Ei, vuokraamolla Hertz ei ole tällä hetkellä toimipistettä kentällä Denver Arapahoe Co lentokenttä. Lentokentällä voi kuitenkin olla muita autovuokraamoja, jotka vuokraavat autoja.

Kyllä, vuokraamo Hertz kaupungissa Denver tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Hertz vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Hertz puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Keskimääräisen hinnan ollessa 203 €/päivä, Keskikokoinen ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Hertz kaupungissa Denver heinäkuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Hertz autonvuokraustarjouksia kaupungissa Denver niinkin alhaiseen hintaan kuin 203 €/päivä, mikä on halvin Keskikokoinen vuokra-autoille löydetty hinta edellisen heinäkuu aikana.

2001 Welton on suosituin Hertz autonvuokrauksen toimipiste kaikista 7 toimipisteistä, joita kaupungista Denver löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 54 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Hertz vuokra-auton tekivät sen osoitteessa 2001 Welton sijaitsevassa toimipisteessä.


Hertz vuokra-autot kaupungissa Colorado

Varaa Hertz vuokra-auto toisesta kaupungista alueella Colorado

Hertz autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä

Löydä Hertz vuokra-autotarjoukset maan Yhdysvallat muissa suosituissa kaupungeissa , kuten Los Angeles, Miami, sekä Orlando