Autonvuokraus Asheville, Pohjois-Carolina

Haussa halpa vuokra-auto Asheville, NC? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Asheville, NC, Yhdysvallat
31. tammikuu — 7. helmikuu
Sama palautus
Asheville, NC, Yhdysvallat
ma 31/1
Keskipäivä
ma 7/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Asheville: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Asheville, NC
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,8

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

5,7

Value

6,5
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,1

Comfort

5,9

Kokonaisarvosana

5,5

Value

5,7
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

5,4

Comfort

5,9

Kokonaisarvosana

5,4

Value

5,7
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

5,9

Kokonaisarvosana

4,9

Value

5,3
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

5,1

Comfort

5,5

Kokonaisarvosana

4,9

Value

5,3
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Asheville, NC kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Charlotte-Douglasin kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Asheville

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Asheville noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Monet autovuokraamot kohteessa Asheville noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt toimipaikoissa, kuten Hertz, Enterprise ja Thrifty. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Asheville. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Asheville, NC autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Asheville on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Asheville suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Hertz, Enterprise ja Thrifty, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Asheville, NC?

  Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Asheville huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 40 km/t ellei toisin mainita. Asheville taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 120 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Asheville rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 120 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Asheville?

  Keskimääräiseen hintaan 59 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 15 €/pvä), Hyundai Accent vuokra-autot kaupungissa Asheville on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Hyundai Elantra vuokraaminen kaupungissa Asheville keskimääräiseen hintaan 59 €/pvä (14 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Cadillac XTS vuokra-autoja kaupungissa Asheville?

  Vuokraamolla Alamo on Cadillac XTS (ja muita vastaavia Luksus ajoneuvoja) tarjolla vuokralle kaupungissa Asheville. Voit odottaa vuokraavasi Cadillac XTS kaupungissa Asheville vuokraamosta Alamo 64 €/pvä keskimäärin.Pidä mielessä, että vuokraamolla Alamo on myös tarjolla muita luokan Luksus autoja jos Cadillac XTS varaaminen ei onnistu matkustuspäivinäsi. BMW X3 vuokraaminen vuokraamolta Alamo kaupungissa Asheville on myös hyvä vaihtoehto.

 • Millainen sää on kohteessa Asheville, NC kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Asheville on 3 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 94 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Asheville.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Asheville kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Asheville. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Asheville vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai Accent, Ford Fiesta tai Class Compact SUV.

 • Onko sää kaupungissa Asheville samanlainen kuin muualla Pohjois-Carolina alueella?

  Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Asheville road triplle alueelle Pohjois-Carolina tai sitä ympäröiville alueille kuukauden tammikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 6 °C ja sademäärän vastaavasti 92,5 mm koko kuukauden ajan.


Aloita matkan suunnittelu - Asheville