Autonvuokraukset kohteessa Anchorage, Alaska

Haussa halpa vuokra-auto Anchorage, Alaska? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Anchorage, AK, Yhdysvallat
29. syyskuu — 6. lokakuu
Sama palautus
Anchorage, AK, Yhdysvallat
pe 29/9
Keskipäivä
pe 6/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Anchorage

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Anchorage

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Anchorage?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Anchorage löytyvät yleensä Alamo kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaAlamo, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 95 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Anchorage on 95 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Anchorage?

Vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Anchorage 4 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Anchorage?

Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Toyota RAV4 kaupungista Anchorage, ja datamme mukaan Ford Edge on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Toyota RAV4, hinnat ovat 101 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Toyota RAV4 autonvuokraustarjousta kaupungista Anchorage niinkin alhaiseen hintaan kuin 38 € per päivä. Ford Edge autonvuokraukset kaupungista Anchorage ovat yleensä keskimäärin 95 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 39 € per päivä.

Tärkeää tietoa Anchorage autonvuokrauksesta

Autonvuokraus Anchoragessa on loistava tapa liikkua kaupungissa ja tutustua suosikkinähtävyyksiin. Portage Glacier ja Chugach State Park ovat hyviä esimerkkejä kohteista, joihin on helpompi päästä Anchoragen vuokra-auton avulla. Joitakin ikonisia kohteita, joihin kannattaa tutustua keskustassa, ovat Anchoragen satama, Earthquake Park ja Alaska Native Heritage Center. Anchoragesta on mahdollista löytää halpa autonvuokraus. Valittavana on useita autovuokraamoja, eikä pysäköintipaikan löytäminen pitäisi olla liian vaikeaa. On mahdollista pysäköidä kaduille, ja tarvittaessa keskustan alueella on useita parkkihaloja. Kannattaa olla erityisen varovainen, jos aiot vuokrata auton talvella lumen ja jään takia..

Onko Anchoragessa vierailun aikana hyödyllistä vuokrata auto?

Vaikka keskusta sopii erinomaisesti kävelyyn, haluat löytää autonvuokrauksen Anchoragesta, jotta voit tutustua kaupunkia ympäröivään erämaahan. Monet tärkeimmistä kohteista ja kauniista nähtävyyksistä sijaitsevat sitä ympäröivissä vuoristossa ja alle kahden tunnin ajomatkan päässä. Anchorage on tunnettu myös luonnonkauniista ajoväylistään, kuten Seward Highway (I-1), joka kulkee Anchoragen eteläpuolella Turnagain Armia pitkin. Keskusta-alueella on pysäköintimittareita sekä useita pysäköintialueita. Pysäköinti on ilmaista arki-iltaisin ja viikonloppuisin koko päivän. I-1 on suorin tie Anchorageen ja sieltä pois, mutta suosittelemme välttämään sitä ruuhka-aikaan. I-1:n rinnalla kulkeva Old Seward Highway on myös ruuhka-aikoina yleensä täynnä ihmisiä.

Voinko ajaa Kanadaan vuokra-autolla Anchoragesta?

Jos varaat autonvuokrauksen Anchorage, Alaskassa, useimmat suuret vuokraamot sallivat sinun ylittää Kanadan rajan.Tärkeää on tietää, että vaikka vuokraamo antaa sinun ajaa Kanadaan, sinun on silti oltava vakuutettu, kun teet road trippiä ympäri maata. Voit helposti hankkia Kanadan ei-paikkakuntalaisille tarkoitetun vakuutuskortin useimmilta economy-luokan vuokra-autoille, kunhan kerrot tiskillä olevalle asiamiehelle, että aiot matkustaa Kanadaan, ja maksat ylimääräisen vakuutuksen. Anchoragen autonvuokraus tarkoittaa todennäköisesti sitä, että haluat ylittää Kanadan rajan, mutta jos aiot ajaa aina etelään Meksikoon asti, sinun on oltava tietoinen tietyistä ehdoista ja rajoituksista. Tarkista asia vuokraamosta, sillä jotkut yhtiöt eivät salli Meksikon rajan ylittämistä lainkaan, kun taas toiset vaativat lisävakuutuksen, joka kattaa sinut Meksikossa.

Voinko vuokrata vuokra-auton Anchoragessa ilman luottokorttia?

Olitpa sitten etsimässä luksusautonvuokrausta Anchoragessa tai halpaa autonvuokrausta, helpoin tapa varata auto on varata se luottokortilla. Jos sinulla ei ole luottokorttia, on muitakin tapoja varata, mutta sinun on järjestettävä se autonvuokrauspaikkojen kanssa Anchoragessa etukäteen. Jos haluat varata auton pankkikortilla, varmista, että tililläsi on riittävästi saldoa, jotta voit kattaa vuokrauskustannukset sekä ennakkotalletuksen, jonka saat takaisin, kun palautat ajoneuvon. Jos sinulla ei ole kortteja ja sinulla on mukanasi vain käteistä, tämä vaatii sinulta hieman suunnittelua. Joissakin autovuokraamoissa voit vuokrata auton käteisellä, mutta vain jos täytät nettihakemuksen saadaksesi käteistalletuskortin. Muista, että tämän saaminen voi kestää jopa kuukauden, ja sinua saatetaan myös pyytää maksamaan käteistalletus etukäteen.

Mitä liikennelakeja minun on hyvä pitää silmällä Anchoragessa?

Alaskan maastonmuodoista johtuen osavaltion liikennelait voivat poiketa muista osavaltioista. Joillakin alueilla vaaditaan esimerkiksi, että ajovalot on oltava päällä päiväsaikaan ympäri vuoden. Toisissa taas vaaditaan ajovalot päälle vain päivällä talviaikaan. Myös nopeusrajoitukset ovat Alaskassa erilaisia. On olemassa oletusarvoinen enimmäisnopeus, mutta sitä ei aina ole merkitty. Jos siis olet tiellä etkä näe nopeusrajoitusta, tarkista etukäteen, että tiedät nopeusrajoituksen. Kuten useimmissa Yhdysvaltojen osavaltioissa, myös Alaskassa kännykän käyttö tai tekstiviestien lähettäminen ajon aikana on kielletty. Pysy turvassa ajaessasi vuokra-autoasi Anchoragessa joko antamalla matkustajasi käyttää laitetta tai pysähtymällä sivuun sen käyttämistä varten.

Mitä asiakirjoja kansainvälinen matkustaja tarvitsee vuokratakseen auton Anchoragessa?

Jos haluat varata autonvuokrauksen Anchoragessa, mutta sinulla ei ole Alaskan ajokorttia, voit silti ajaa laillisesti. Sitä varten sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti toisesta osavaltiosta tai maasta tai voimassa oleva kansainvälinen ajokortti. Alaskassa ei myönnetä kansainvälisiä ajokortteja. Sen sijaan sinun on hankittava sellainen kotimaastasi. On suositeltavaa säilyttää kopio passistasi siltä varalta, että autovuokraamo haluaa sen arkistoonsa. Jos aiot olla Anchoragessa yli 90 päivää, sinun on hankittava Alaskan ajokortti, jotta voit jatkaa vuokraamista ja ajamista laillisesti.


0

Anchorage autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Anchorage, Alaska

National

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

9,2

Comfort

9,5

Kokonaisarvosana

8,9

Nouto/palautus

8,7

Value

8,2

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

8,8

Kokonaisarvosana

8,8

Nouto/palautus

8,7

Value

8,6

Budget

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

8,8

Kokonaisarvosana

8,5

Nouto/palautus

8,5

Value

8,0

Enterprise Rent-A-Car

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,7

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

8,4

Nouto/palautus

8,4

Value

8,1

Hertz

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,1

Kokonaisarvosana

7,8

Nouto/palautus

7,9

Value

7,1

Avis

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,1

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,8

Nouto/palautus

7,9

Value

7,5

Thrifty

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

7,1

Value

6,5

Dollar

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

6,9

Nouto/palautus

6,9

Value

6,2

Vuokraa auto läheltä kohteen Anchorage suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Anchorage

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Anchorage - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Anchorage, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Anchorage, Alaska autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Anchorage sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Anchorage. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Anchorage lokakuu ajaksi?

Maasturin vuokraaminen matkallesi kohteeseen Anchorage lokakuu aikana varmistaa sen, että olet valmistautunut hyvin sääolosuhteisiin. Maasturi on täydellinen vuokra-autotyyppi kohteeseen Anchorage, jossa sataa ajankohtana lokakuu yleensä 31 mm cm ja jossa keskilämpötila on −5 °C. Maastoauto on ihanteellinen lumisissa ja jäisissä olosuhteissa, koska siinä on hyvät vetoominaisuudet. Maasturi vuokraaminen kaupungissa Anchorage maksaa keskimäärin 77 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Anchorage, Alaska?

Kun ajat Anchorage kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 40 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Anchorage kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 120 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Nissan Armada vuokra-autoja kaupungissa Anchorage?

Millainen sää on kohteessa Anchorage, AK kuukauden syyskuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Anchorage kuukauden syyskuu aikana voivat odottaa 9 °C lämpötiloja ja 76 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Onko sää kaupungissa Anchorage samanlainen kuin muualla Alaska alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Anchorage ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Alaska lämpötila kuukauden aikana syyskuu on 9 °C ja mahdollinen sademäärä 76 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Anchorage hinnat?

autoa Anchorage hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Anchorage?

syyskuuta 2023 alkaen 27 toimijaa on valittavissa autoa Anchorage osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Anchorage?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Anchorage. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Anchorage?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Anchorage, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Tutustu alueen Alaska muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Alaska

Aloita matkan suunnittelu - Anchorage


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Anchorage?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Anchorage käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Anchorage?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Anchorage antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Anchorage, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Anchorage, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Anchorage momondo avulla?

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Anchorage.

Löytyykö kohteesta Anchorage autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Voit erityisesti suodattaa Anchorage vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Voinko etsiä Anchorage vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Anchorage vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Anchorage

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.