Enterprise autonvuokraukset kaupungista Anchorage

Etsi ja vertaa hyviä Enterprise vuokra-autotarjouksia kaupungissa Anchorage

Anchorage, AK, Yhdysvallat
18. elokuu — 25. elokuu
Sama palautus
Anchorage, AK, Yhdysvallat
to 18/8
Keskipäivä
to 25/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Anchorage Enterprise toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Enterprise vuokra-autojen sijainneista Anchorage, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

7,3

Value

6,9

Tietoja Enterprise autonvuokrauksesta kaupungissa Anchorage

Tehdäkseen autonvuokrauksesta mieluisampaa COVID-19:n aikana kaupungissa Anchorage sijaitseva vuokraamo Enterprise on , aloittanut esimerkiksi ajoneuvojen ja vuokraustiskien tehostetun siivouksen. Enterprise on myös ottanut käyttöönsä alla olevat käytännöt ennaltaehkäisevinä lisätoimenpiteinä:
• Autonvuokraus tien päällä sosiaalista etäisyyttä lisäämässä
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa
• Täysin puhdasta -lupaus
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Enterprise kentällä Anchorage lentokenttä (4940 W Intl Airport Rd).

Vuokraamon Enterprise vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Anchorage. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Enterprise vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Anchorage alueen Enterprise puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Standardi vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon Enterprise tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Anchorage kuukauden syyskuu aikana. Vuokraamon Enterprise Standardi autot maksavat keskimäärin 198 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 198 € päivä päivä kuukauden syyskuu aikana.

Kaupungista Anchorage löytyy Enterprise vuokraamolta 4 toimipistettä. 906 E 5th Ave on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 43 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Enterprise vuokra-auton kaupungista Anchorage tekivät sen osoitteessa 906 E 5th Ave sijaitsevassa toimipisteessä.


Enterprise autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä