Autonvuokraus Agen, Ranska

Haussa halpa vuokra-auto Agen, Ranska? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Agen, Lot-et-Garonne, Ranska
25. tammikuu — 1. helmikuu
Sama palautus
Agen, Lot-et-Garonne, Ranska
ti 25/1
Keskipäivä
ti 1/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Agen: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Agen, Ranska
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Value

6,0
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Agen, Ranska kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Toulouse-Blagnacin lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Agen

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Agen noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Avis on yksi monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Agen COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Agen. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Agen, Ranska?

  Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Agen on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Agen taajama-alueilla on voimassa rajoitus 80 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Agen alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 130 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Agen?

  Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Hyundai Accent kaupungista Agen, ja datamme mukaan Fiat 500 on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Hyundai Accent, hinnat ovat 51 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Hyundai Accent autonvuokraustarjousta kaupungista Agen niinkin alhaiseen hintaan kuin 16 € per päivä. Fiat 500 autonvuokraukset kaupungista Agen ovat yleensä keskimäärin 32 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 16 € per päivä.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Agen kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Agen.

 • Onko sää kaupungissa Agen samanlainen kuin muualla Uusi-Akvitania alueella?

  Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Agen ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Uusi-Akvitania lämpötila kuukauden aikana tammikuu on 7 °C ja mahdollinen sademäärä 85 mm.


Aloita matkan suunnittelu - Agen