Tenerifecar autonvuokraukset kaupungista Adeje

Etsi ja vertaa hyviä Tenerifecar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Adeje

Adeje, Teneriffa, Espanja
29. syyskuu — 6. lokakuu
Sama palautus
Adeje, Teneriffa, Espanja
pe 29/9
Keskipäivä
pe 6/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Adeje Tenerifecar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Tenerifecar vuokra-autojen sijainneista Adeje, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Tenerifecar

18 sijaintia

Tietoja Tenerifecar autonvuokrauksesta kaupungissa Adeje

Onko vuokraamolla Tenerifecar toimipistettä kentällä Granadilla Tenerife-Sur lentokenttä?

Vuokraamolla Tenerifecar on 1 toimipaikkakentällä Granadilla Tenerife-Sur lentokenttä. Vuokraamo Tenerifecar löytyy osoitteesta Aeropuerto Reina Sofia, Granadilla De Abona.

Kuinka monta Tenerifecar autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Adeje?

Av. Rafael Puig Lluvina on suosituin Tenerifecar autonvuokrauksen toimipiste kaikista 18 toimipisteistä, joita kaupungista Adeje löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 40 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Tenerifecar vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Av. Rafael Puig Lluvina sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Adeje hinnat?

autoa Adeje hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Adeje?

syyskuuta 2023 alkaen 62 toimijaa on valittavissa autoa Adeje osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Adeje?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Adeje. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Adeje?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Adeje. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Tenerifecar vuokra-autot kaupungissa Kanariansaaret

Varaa Tenerifecar vuokra-auto toisesta kaupungista alueella Kanariansaaret

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Adeje

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.