Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Jedda Kuningas Abdilazizin kansainvälinen lentoasema

Etsi halvat lennot Jedda

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 26/6
ke 3/7

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Jedda lentotiedot- ja trendit

Tutustu Jedda lentosi tietoihin ja tee paras matkasuunnitelma.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Jedda?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Jedda kohteeseen Suomi on marraskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 621 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et halua vierailla kaupungissa Jedda marraskuu aikana, kannattaa sinun odottaa tammikuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 642 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Jedda?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Jedda on tiistai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 659 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Varmista, että et varaa lähtöä sunnuntai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Jedda sunnuntai aikana on 739 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Jedda?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Jedda on keskipäivällä. Lennot reitille Suomi - Jedda voi maksaa jopa niin vähän kuin 628 €. Lennot kaupunkiin Jedda ovat kalliimpia iltapäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 730 €. iltapäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Jedda?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 18 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Jedda. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 729 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 493 €.

Halvimmat lennot kohteeseen Jedda Kuningas Abdilazizin kansainvälinen lentoasema

Löydä halvimmatt lennot Jedda Kuningas Abdilazizin kansainvälinen lentoasema sinua lähimpänä olevasta kaupungista tai lentokentältä
HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ JEDDAmarraskuu15% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Jedda lennot maksavat keskimäärin vain 621 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE JEDDA KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu32% kalliimpikesäkuu aikana Helsinki - Jedda lentojen keskimääräinen hinta on 966 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN JEDDA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu342% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Jedda kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Jedda

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Jedda Kuningas Abdilazizin kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat?

lentoa Jedda Kuningas Abdilazizin kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Jedda Kuningas Abdilazizin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

kesäkuuta 2024 alkaen 12 toimijaa on valittavissa lentoa Jedda Kuningas Abdilazizin kansainvälinen lentoasema lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Jedda Kuningas Abdilazizin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Jedda Kuningas Abdilazizin kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Jedda Kuningas Abdilazizin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Jedda Kuningas Abdilazizin kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Jedda?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Jedda. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Jedda joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Jedda, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Jedda?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Jedda.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Jedda juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Jedda on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Jedda Kuningas Abdilazizin kansainvälinen lentoasema

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
ke 26/6
ke 3/7
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia matkallesi Jedda

Suositut kaupungit Saudi-Arabiassa
Suositut lennot viimeisten 7 päivän aikana momondon sivuilla tehtyjen klikkausten perusteella