Halvat lennot Jedda

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 23/5
ma 30/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Halvimmat lennot kaupungin Jedda lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Jedda lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Jedda

HALVIN REITTI Helsinki - Jedda

Helsinki (HEL) - Jedda (JED)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Jedda kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Jedda Kuningas Abdilazizin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 605 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ JEDDAelokuu32% halvempielokuu aikana Helsinki - Jedda lennot maksavat keskimäärin vain 413 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE JEDDA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu27% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Jedda lentojen keskimääräinen hinta on 771 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN JEDDA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu479% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Jedda kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Jedda?

Jedda on suuri satamakaupunki Saudi-Arabiassa, Punaisenmeren rannalla. Lennot Jeddaan vaativat Suomesta lähdettäessä vähintään yhden välilaskun. Lyhimmillään matka voi kestää noin 10 tuntia. Tämä tarkoittaisi lähtöä Suomen pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan (HEL) kansainväliseltä lentoasemalta, josta lennetään ensin välilaskulle Qatariin, Hamadin kansainväliselle lentoasemalle Dohaan. Sieltä pääsee lennolla Jeddaan. Lentoaikaa matkassa tulee noin kahdeksan tuntia. Muualta Suomesta lähtiessä matkustusaika pitenee, sillä lentäen matkaan tuee yksi välilasku lisää tai vaihtoehtoisesti alkumatka Helsinki-Vantaan lentokentälle pitää taittaa jollain muulla kulkuneuvolla. Esimerkiksi Tampereelta lähtiessä matka alkaa noin kahden tunnin junamatkalla Helsinkiin ja sieltä lennoilla kohti määränpäätä.

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta kohteeseen ei tällä hetkellä ole saatavilla ja suorimmat reitit vaativat vähintään yhden välilaskun. Yhdellä välilaskulla selviää, mikäli lähtö tapahtuu Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Tällöin voi ensimmäiseksi kohteeksi ottaa esimerkiksi Dohan lentoaseman tai Pariisin Charles de Gaulle -lentokentän (CDG). Kyseisiltä kentiltä pääsee suorilla lennoilla perille Saudi-Arabian Jeddan lentoasemalle. Lennot Saudi-Arabian Jeddaan vaativat muilta Suomen lentäasemilta lähtiessä yhden välilaskun lisää. Esimerkiksi Rovaniemen lentokentältä lähtiessä matka alkaa lennolla Helsinki-Vantaalle (HEL), ja sieltä kohti seuraavaa välietappia. Tutustu lentoreittitarjontaan ja -tarjouksiin momondon sivuilla. Näin löydät varmasti itsellesi sopivat lennot.

Halvin kuukausi lentää kohteesta Jedda kohteeseen Suomi on elokuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 413 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et halua vierailla kaupungissa Jedda elokuu aikana, kannattaa sinun odottaa syyskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 482 €.

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 47 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Jedda. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 605 €.

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Jedda on perjantai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 638 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Varmista, että et varaa lähtöä lauantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Jedda lauantai aikana on 773 €.

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Jedda on iltapäivällä. Lennot reitille Suomi - Jedda voi maksaa jopa niin vähän kuin 637 €. Lennot kaupunkiin Jedda ovat kalliimpia aamulla lipun hinnan ollessa keskimäärin 761 €. aamulla lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Jedda on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Jedda harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Taif lentokenttä (139 km kaupungin Jedda keskustasta).Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Jedda?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Jedda

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Jedda?

Turkish Airlines, Qatar Airways, British Airways ja Lufthansa ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Jedda rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Jedda näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Jedda

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Jedda on Turkish Airlines, ja se liikennöi 9 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Istanbul, ja paras tarjous Turkish Airlines lennolle kohteeseen Jedda on 575 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Jedda, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 120 Turkish Airlines Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 8,2.

Qatar Airways lennot kohteeseen Jedda

528 € on paras momondosta viime päivien aikana löydetty Qatar Airways meno-paluumatkan tarjous kohteeseen Jedda. Tarjous on lennoille, joiden lähtökenttä on Helsinki-Vantaan lentoasema. Qatar Airways lentoyhtiöllä on 12 lentoa kohteeseen Jedda useimpina viikkoina hintojen vaihdellessa saatavuuden mukaa. 328 momondo-käyttäjää ovat arvostellut lentoyhtiön Qatar Airways keskimääräisen pistemäärän saavuttaessa lukeman 7,9/10.


Jedda ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Jedda lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten kaupungin keskustaan pääsee Jeddan lentokentältä?

Matkustajien saapuessa Jeddaan lentäen laskeutuvat koneet King Abdulazizin kansainväliselle lentoasemalle. Lentoasema sijaitsee jonkin verran kaupungin keskustasta pohjoiseen. Lentoasemalta kaupunkiin pääsee muutamalla eri tavalla. Suhteellisen usein kulkevat linja-autot ovat edullisin tapa päästä kaupungin keskustaan, joskaan busseja ei matkalaukkujen kanssa matkustaville tai ensi kertaa kaupunkiin tuleville yleisesti suositellakaan niiden ahtauden vuoksi. Yleisin tapa liikkua lentokentältä keskustaan on taksi, ja niitä löytyy ympäri vuorokauden heti terminaalista ulos tullessa. Yleinen ja varsin toimiva tapa on varata taksi jo etukäteen sovitulla hinnalla valmiiksi odottamaan. Yksi hyvä vaihtoehto on varata kuljetus suoraan majoitusliikkeen kautta. Mikäli taksia ei ole etukäteen varattu, kannattaa matkan hinta neuvotella etukäteen. Myös limusiinipalvelut odottavat matkustajia Jeddan lentoasemalla. Lentokentän välittömässä läheisyydessä, eteläisen terminaalin ja terminaali 1:n luona, toimii useita paikallisia ja kansainvälisiä autonvuokrausyrityksiä. Mikäli matkan aikana on tarkoitus kulkea pidempiä reissuja omaan tahtiin ja omiin kartanlukutaitoihin on hyvä luotto, on autonvuokraus oiva vaihtoehto. Ennen auton vuokraamista kannattaa kuitenkin tutustua vuokraehtoihin ja tarjouksiin hyvissä ajoin. Luonnollisesti mukana pitää olla voimassaoleva ajokortti.


Kohteen Jedda viisumivaatimukset

Jedda sijaitsee Saudi-Arabiassa. Saudi-Arabiaan matkustaessaan Suomen kansalainen tarvitsee viisumin. Viisumi tulee tilata konsulaatista reilusti ennen matkaa ja viisumivaatimuksiin kannattaa tutustua tarkasti ennen matkan varaamista. Viisumin hinta liikkuu sadan euron tuntumassa. Mikäli viisumia hakee jonkin kolmannen osapuolen palveluntarjoajan kautta, hinta nousee jonkin verran. Passin pitää olla voimassa vähintään kuusi kuukautta matkan päättymisen jälkeen ja siinä ei saa olla Israelin leimoja. Vähintään yksi aukeama tulee olla tyhjänä viisumia varten.


Aloita matkan suunnittelu - Jedda


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Jedda

Jedda on mielenkiintoinen satamakaupunki Saudi-Arabiassa, ja se on paikkana erityisen vilkas pyhiinvaellusten aikaan, sillä Mekka sijaitsee hyvin lähellä kaupunkia. Kaupungissa on suuri määrä mielenkiintoisia rakennuksia ihasteltavaksi. Suuren pilvenpiirtäjän, Jeddah Towerin lisäksi kaupungista löytyy esimerkiksi näyttävä majakka, Makkah-portti ja upea Al-Salam-palatsi. Jeddassa on myös huima määrä moskeijoita, joita tutkia. Upea marmorimoskeija Al Rahma löytyy aivan meren ääreltä, kun taas hieno Jaffali-moskeija sijaitsee lähellä vanhankaupungin kuluneita kujia. Suuri, tilava ja rauhallinen King Saud -moskeija sen sijaan on hieman lähempää lentoasemaa, jonne lennot Jeddaan laskeutuvat. Museokävijöille ja taiteen ystäville kaupunki tarjoaa myös runsaasti mielenkiintoista nähtävää. Taidegalleriaa ja taidemuseota yhdistelevä Hafez Gallery, Darat Safeya Binzagr -museo ja -taidenäyttely, kuten myös moni historiallisiin rakennuksiin pystytetty museo, antavat kulttuurinnälkäiselle mukavasti nautiskeltavaa. Hauskanpitoon, illanviettoon ja perheen pienemmille soveltuu esimerkiksi Atallah Happy Land Park, josta löytyy ravintoloiden lisäksi useita huvipuistolaitteita. Kaupungissa on myös vesipuisto, La plage -ranta, Fakieh Aquarium, jossa esillä on Punaisenmeren eri menereläviä ja delfiininäytöksiä, sekä hieno planetaario Fakieh Planetarium. Rantakävelylle juuri parempaa kohdetta ei kaupungista löydy kuin hienon King Fahd -suihkulähteen ympäristö, ja maailman korkeimman suihkun tarjoava lähde on kieltämättä vaikuttava näky.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Saudi-Arabia

Eikö sittenkään Jedda? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Saudi-Arabia

Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Jedda. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Jedda, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Jedda.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Jedda on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.