Varaa lentoja Air Transat lentoyhtiöltä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 25/3
la 1/4

Tietoa kohteesta Air Transat

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön Air Transat suosituista reiteistä

Halvin reitti

65 €

Suosituin reitti

FLL - YYZ

Lyhin lento

0t 55m

Pisin lento

10t 45m
Halvin Air Transat lentämä reitti on Fort Lauderdale – Hollywoodin - Toronto Pearson Intl hintaan 65 €
Lento kohteesta Fort Lauderdale – Hollywoodin kohteeseen Toronto Pearson Intl on tällä hetkellä suosituin Air Transat reitti
Nopein Air Transat lentoreitti on Quebec (YQB) - Montreal (YUL) ja sen kesto on 0t 55m
Pisin Air Transat lentämä reitti on Toronto (YTZ) - Vancouver (YVR) ja sen kesto on 10t 45m

Tietoja lentoyhtiöllä Air Transat lentämisestä

Ei, Air Transat ei lennä tällä hetkellä kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema. Jos haluat tästä huolimatta varata Air Transat lennon, niin voit valita Glasgow’n kansainvälinen lentoasema kentän, joka sijaitsee lähettyvillä. Jos aiot edelleen lentää kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema, harkitse sen sijaan Jet2 lentoa.

Punta Cana, Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl ja Toronto Pearson Intl ovat suosituimmat lentokentät, joissa Air Transat operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön Air Transat strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Tarkista Air Transat lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Air Transat lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Air Transat lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Air Transat lentoyhtiölle numeroon +1-514-636-3630 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa airtransat.com.

Tällä hetkellä lennot kentältä kentältä Toronto Pearson Intl kentälle Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl 0 välilaskulla hintaan 171 € on halvin Air Transat kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous. Jos haluat varata yhdensuuntaisen kotimaan Air Transat lennon, niin kentältä kentältä Toronto Pearson Intl kentälle Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl lähtevä 0 välilaskua sisältävä lento hintaan 81 € on halvin vaihtoehto.

Lento kentältä kentältä Toronto Pearson Intl kentälle Fort Lauderdale – Hollywoodin on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön Air Transat valikoimista. Tämä lento sisältää 0 välilaskuja ja maksaa 139 € per lippu. Halvin yhdensuuntainen kansainvälinen Air Transat lento on:
- kentältä Fort Lauderdale – Hollywoodin kentälle Toronto Pearson Intl
- 65 € per lippu
- 0 välilaskulla


Air Transat lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Air Transat lennon tila
ti 3/21

Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.