Autonvuokraukset Uudessa-Seelannissa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Uudessa-Seelannissa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Auckland, Uusi-Seelanti
7. helmikuu — 14. helmikuu
Sama palautus
Auckland, Uusi-Seelanti
ti 7/2
Keskipäivä
ti 14/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Uusi-Seelanti autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Uusi-Seelanti
Vauxhall Mokka
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

94 €/pvä

12 maalis - 14 maalis
Vauxhall Mokka
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

64 €/pvä

12 maalis - 14 maalis
Opel Astra
Opel Mokka
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

228 €/pvä

12 maalis - 14 maalis
Opel Mokka
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

59 €/pvä

12 maalis - 14 maalis
Toyota Yaris
BMW X1
tai vastaava Standard-maasturi
Maks. 5 matkustajaa

100 €/pvä

12 maalis - 14 maalis
BMW X1
Jeep Renegade
tai vastaava Maasturi
Maks. 2 matkustajaa

234 €/pvä

22 maalis - 25 maalis
Jeep Renegade
Ford Galaxy
tai vastaava Pieni tila-auto
Maks. 5 matkustajaa

101 €/pvä

12 maalis - 14 maalis
Ford Galaxy
Mercedes-Benz A-Class
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

80 €/pvä

12 maalis - 14 maalis
Mercedes-Benz A-Class
BMW X1
tai vastaava Standard-maasturi
Maks. 5 matkustajaa

215 €/pvä

12 maalis - 14 maalis
BMW X1

Uusi-Seelanti autonvuokraustiedot

Autonvuokraus Uudessa-Seelannissa on houkutteleva vaihtoehto, koska maassa on huimaavan upeat maisemat. Välimatkat ovat kartalla lyhyitä, tosin todellisuudessa matkoihin menee yleensä odotettua enemmän aikaa teiden mutkittelun ja kunnon, tiukkojen nopeusrajoitusten sekä sääolosuhteiden takia. Kun olet tien päällä, pidä siis silmällä nähtävyyksistä ilmoittavia kylttejä, sillä nähtävää riittää kaikkialla maassa. Muista, että Uudessa-Seelannissa on vasemmanpuoleinen liikenne. Tämä saattaa tuottaa päänvaivaa ensimmäisinä ajopäivinä, mutta ole tarkka ja totut pian. Mutkaisilla teillä matkailijan kannattaa ajaa mieluummin vähän nopeusrajoitusten ali. Päästä kiireiset kuskit ohitsesi niin, että ajat lähellä tien reunaa tai pysähdyt levähdyspaikalle. Vuoristoteillä kannattaa varoa maastopyöräilijöitä, jotka saattavat ilmestyä mutkan takaa kuin tyhjästä. Bensan hinta vaihtelee Uudessa-Seelannissa paljon, ja se on kallista harvaanasutuilla seuduilla, joissa on myös pitkät matkat huoltoasemien välillä.

Jotta autonvuokraus Uudessa-Seelannissa onnistuu, tarvitset kansainvälisen ajokortin, jonka hankit helposti Autoliitolta. Sinulla tulee olla vuokratessa mukana myös suomalainen ajokortti ja passi. Vakuutuksen tulee myös olla voimassa. Kysy lisää vakuutuksista suoraan autovuokraamoltasi. Sinun tulee olla 18-vuotias ja kakkosvaiheen ajokorttisi tulee olla vähintään vuoden vanha. Osa vuokraamoista tosin vaatii asiakkailtaan vähintään 21-vuoden ikää. Joissain tapauksissa ikäraja saattaa määräytyä automallin perusteella. Nuoret kuskit, eli 18–20-vuotiaat autoilijat joutuvat välillä maksamaan nuoren kuskin lisämaksun. Löydät halvat vuokra-autot kätevimmin, kun vertailet vuokra-autovaihtoehtoja jo Suomesta käsin esimerkiksi momondon kautta. Halutessasi voit poimia vuokra-auton mukaan heti lentokentältä Uuteen-Seelantiin saapuessasi.

Autonvuokraus Uudessa-Seelannissa on miellyttävintä silloin, kun et joudu käyttämään ajoaikaasi ruuhkissa seisomiseen. Eniten trafiikkia on Uuden-Seelannin suurimmassa kaupungissa Aucklandissa, jossa sijaitseva State Highway 1 -tie on maan ruuhkaisin. Seuraavaksi ruuhkaisimpia ovat Wellington, Hamilton ja Christchurch. Jos ajat näissä kaupungeissa, pyri välttämään arkisin aamu- ja iltaruuhkaa. Erityisen vilkasta aikaa ajaa Uudessa-Seelannin teillä ovat lomapyhät, kuten joulunaika ja uusi vuosi.

Autonvuokraus Uudessa-Seelannissa sisältää kiperiä valintoja upeiden ajoreittien välillä. Jos sinulla on pari viikkoa tai vähän enemmän aikaa, kannattaa kiertää Pohjoissaari. Aloita Uuden-Seelannin isoimmasta kaupungista Aucklandista – tai kierrä reitti toiseen suuntaan ja aloita Wellingtonista. Aucklandista löydät kaupunkikulttuurin ohella luontoa, kuten tulivuoria ja paratiisisaaria. Pääkaupungista ajat Coromandelin niemimaalle, jossa voit nauttia sademetsästä ja rannoista. Whangamatassa voit vuokrata kajakin ja meloa Donut Islandille. Seuraavan kohteen Matamatan lähellä sijaitsee yksi Uuden-Seelannin suosituimmista nähtävyyksistä: Taru Sormusten Herrasta -elokuvia varten tehty Hobittila. Matka jatkuu toiseen Uuden-Seelannin suosikkinähtävyyksistä, eli Waitomo Glowworm Caves -luolille. Näissä luolissa kiiltomadot valaisevat luolien seinämiä ja kattoa kuin tähdet. Matka jatkuu Rotoruaan, jonka vetonauloja ovat muta-altaat ja kuumat lähteet. Paikan väriloisto tekee kokemuksesta surrealistisen. Road tripin seuraava kohde on järvialue Taupoa, jossa voit kokea esimerkiksi koskenlaskun, vesijettiajelut, maisemalennot ja laskuvarjohypyn. Lähistöllä on myös Uuden-Seelannin suosituin luontokohde, eli Huka Falls -vesiputous. Kajakki- tai venereissulla pääset taas tutustumaan maorien suuriin kivikaiverruksiin. Taupoassa on myös paljon kuumia lähteitä. Reitti jatkuu Uuden-Seelannin vanhimpaan luonnonpuistoon, Tongario National Parkiin. Luonnonpuistossa on esimerkiksi Uuden-Seelannin aktiivisin tulivuori Mt Ngauruhoen ja Pohjoissaaren korkein vuori Mt Ruapehu. Aja sitten rannikon viehättävään art deco -kaupunkiin, Hawke's Bayssä sijaitsevaan Napieriin. Kaupunkia ympäröivät viinitilat. Ajomatkan päätepiste on pääkaupunki Wellington, jonka lempinimi on Wellywood runsaan elokuvatuotannon takia. Toinen hieno autoreitti on kiertää Eteläsaari, ja tähän matkaan menee pysähdyksineen reilu pari viikkoa. Reitti alkaa Christchurchistä, josta ajetaan Dunediniin. Voit pysähtyä matkan varrella uimaan Timarun Caroline Bayssä sekä ihailemaan sinipingviinejä Oamarussa. Viktoriaanisesta kaupungista Dunedista matka jatkuu Uuden-Seelannin eteläisimpään kaupunkiin Invercargilliin. Seuraavaksi tie vie Te Anauun, joka on kirjaimellisesti kuvankaunis kaupunki. Lähde veneajelulle Te Anau -järvelle, patikoi upeissa maisemissa, ihailla kiiltomatoluolia tai kokeilla vaikkapa kajakkia tai maastopyörää. Seuraavaksi ajomatka vie yli vuorien ja läpi sademetsien verhoamien laaksojen Milford Soundiin. Matka jatkuu vielä Queenstowniin, jota kaunistavat Wanaka-järvi ja sitä ympäröivät vuoret. Täältä reitti etenee jäätiköille ja sitten Greymouthin luontokohteisiin. Lopuksi pääset katselemaan valaita, merileijonia ja delfiinejä Kaikouraan.


Autonvuokraustarjoukset Uusi-Seelanti

Löydä kohteesta Uusi-Seelanti juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

11 € - 79 €

Kaikki autotyypit

16 € - 107 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Uusi-Seelanti on 23 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Uusi-Seelanti on syyskuuta. Hinta on 53 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 11 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 33 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Uusi-Seelanti. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Uusi-Seelanti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Uusi-Seelanti Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Uusi-Seelanti on 19 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Uusi-Seelanti on lokakuuta. Hinta on 74 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 5 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 45 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Uusi-Seelanti. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Uusi-Seelanti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Uusi-Seelanti Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Uusi-Seelanti on 37 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Uusi-Seelanti on kesäkuuta. Hinta on 52 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 18 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 9 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Uusi-Seelanti. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Uusi-Seelanti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Uusi-Seelanti on 33 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Uusi-Seelanti on maaliskuuta. Hinta on 55 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 15 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 3 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Uusi-Seelanti. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Uusi-Seelanti voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Uusi-Seelanti Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

59 €/pvä

12 maalis - 14 maalis
Opel Corsa
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

64 €/pvä

12 maalis - 14 maalis
Opel Astra

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Uusi-Seelanti autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

SKYCITY Auckland Convention Centre17,5 km

Läheiset nähtävyydet:

SKYCITY Auckland Convention Centre761,7 km

Läheiset nähtävyydet:

SKYCITY Auckland Convention Centre497,6 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Uusi-Seelanti suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Uusi-Seelanti

Autonvuokraus Uusi-Seelanti

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Uusi-Seelanti, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Tällä hetkellä Uusi-Seelanti halvin autovuokraamo on Lucky Rentals New Zeland, jonka kautta käyttäjät voivat löytää tarjouksia jopa niin alhaiseen hintaan kuin 16 € päivältä. Käyttäjät, jotka varaavat Lucky Rentals New Zeland auton löytävät yleensä edullisempia vuokraushintoja kuin mitä 16 € kansalliset hinnat ovat keskimäärin. Hinnat saattavat vaihdella sen mukaan, mistä vuokraat, kuinka monta päivää vuokra-aika on ja minkä tyyppinen vuokra-auto on kyseessä.

Jos suunnittelet auton vuokraamista maasta Uusi-Seelanti suosittelemme, että teet varauksen vuokraamon Lucky Rentals New Zeland kautta, joka on yksi maan suosituimpia autovuokraamoja. Viimeisen kuukauden aikana 100 % käyttäjistämme valitsi Lucky Rentals New Zeland vuokra-auton liikkumistarpeisiin. Vuokraamon asiakastyytyväisyyspisteet ovat 5,6 / 10 6 arvostelujen perusteella.

Maan Uusi-Seelanti sisällä Thrifty vuokraamolta löytyy tällä hetkellä eniten toimipisteitä. Vuokraamolla on yhteensä 57 toimipistettä ympäri maata, joten sopivan toimipisteen löytämisen ei pitäisi olla vaikeaa. Vuokraamolta Thrifty löytyy eri toimistoja suosituimmista maan Uusi-Seelanti kaupungeista, kuten Auckland, jossa on 4 Thrifty toimipistettä.

Riippumatta siitä vuokraatko vai omistatko auton maassa Uusi-Seelanti laki edellyttää, että ajat vasemmalla. Huomioithan, että jos et tunne oloasi täysin varmaksi ajaaksesi tien vastakkaista puolta, voit aina soittaa taksin tai valita jaetun autokyydin.

Uusi-Seelanti on saanut teiden laatupisteiksi 4,7 asteikolla 1 - 7 ykkösen ollessa alhaisin lukema. Tämä antaa Uusi-Seelanti sijan 43/137 maan joukossa tieolosuhteille. Saatat huomata, että tien laatu vaihtelee sen mukaan, missä matkustat maan Uusi-Seelanti sisällä.

Alkoholin nauttimisen ja ajamisen ikäraja maassa Uusi-Seelanti on 0,50‰. Maan Uusi-Seelanti eri alueilla ja kaupungeilla voi olla omat paikalliset alkoholin nauttimiseen ja ajamiseen liittyvät rajoituksensa koko maan kattavien lakien lisäksi, joten muista tarkistaa tarkistaa sekä paikalliset että valtakunnalliset säännöt ennen auton vuokraamista. Jos olet nuorempi kuin 18-vuotias, mikä on maassa Uusi-Seelanti alkoholin juomisen lakisääteinen nauttimisikä, saatat saada tiukempia rangaistuksia jos jäät kiinni päihtyneessä tilassa ajamisesta. Muista, että alkoholin nauttiminen ja ajoneuvolla ajaminen sen jälkeen ei ole koskaan hyvä idea riippumatta siitä, kuinka vanha olet.

Kaikkein suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Uusi-Seelanti on Compact. 26 % käyttäjistämme valitsivat myös tämän tyyppisen auton matkallaan kohteeseen Uusi-Seelanti. Jos Compact sopii tarpeisiisi loman aikana, voit odottaa maksavasi noin 23 € päivässä autonvuokrauksesta. Huomioithan, että hinnat saattavat vaihdella kaupungin ja valitsemasi vuokraamon mukaan.

Viime viikosta alkaen kohteessa Uusi-Seelanti bensiinin keskimääräinen hinta oli 1,60 € per litra. Sen sijaan maassa Kuwait on tällä hetkellä alhaisin bensiinin keskimääräinen hinta, joka on 0,32 € per litra. Harkitse myös vierailua maassa Hong Kong, josta löydät kalleimman keskimääräisen bensiinin hinnan eli 2,72 € per litra.


Tutustu alueen Eteläinen Tyynimeri muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Eteläinen Tyynimeri

Aloita matkan suunnittelu - Uusi-Seelanti


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Uusi-Seelanti käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Uusi-Seelanti, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Uusi-Seelanti, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Uusi-Seelanti.

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Uusi-Seelanti autonvuokrauksissa.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Uusi-Seelanti, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.