Autonvuokraus Uusi-Seelanti

Autonvuokraus Uusi-Seelanti - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Löydä halpa autonvuokraus kohteessa Uusi-Seelanti seuraavalle matkallesi. Vuokraa omasi vain muutamassa minuutissa!

ti 14.12.
Keskipäivä
pe 17.12.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Uusi-Seelanti: suosituimmat kaupungit autonvuokraukselle

Vertaile maan suosituimpien kaupunkien autovuokraamojen hintoja
Nykyinen hintaluokka
22 € - 60 € per päivä
HALVIN KAUPUNKI KOHTEESSA UUSI-SEELANTI Auckland 43 % halvempi Auton vuokraaminen kaupungista Auckland on yleensä halvinta maassa Uusi-Seelanti, jossa hinta per yö on keskimäärin 22 €.
KALLEIN KAUPUNKI KOHTEESSA UUSI-SEELANTI Blenheim 55% kalliimpi Kaupungissa Blenheim on yleensä kalleimmat autonvuokraushinnat Uusi-Seelanti maan sisällä, jossa vuokra-auto maksaa yleensä 60 € per päivä.
SUOSITUIN KAUPUNKI: UUSI-SEELANTI Auckland 75% useampi käyttäjä vieraili Enemmistö momondon käyttäjistä etsi autonvuokrauksia Auckland kuin mistään muusta alueelta maan Uusi-Seelanti sisällä.

Suosituimmat vuokra-autotyypit

Alla on suosituimmat vuokra-autotyypit maassa Uusi-Seelanti ja halvimmat kaupungit, joista niitä vuokrata
Pieni
Pieni

Osuvin

Wellington

21 €/päivä
Pieni

1. suosituin

Auckland

30 €/päivä
Suuri
Suuri

Osuvin

Christchurch

23 €/päivä
Suuri

1. suosituin

Auckland

71 €/päivä

Auton vuokraaminen maassa Uusi-Seelanti

Tässä on muutamia vinkkejä ja sääntöjä, jotka sinun tulisi tietää ajamisesta maassa Uusi-Seelanti ennen kuin vuokraat auton.

Mitkä ovat Uuden-Seelannin ainutlaatuiset liikennelait?

Autonvuokraus Uudessa-Seelannissa on houkutteleva vaihtoehto, koska maassa on huimaavan upeat maisemat. Välimatkat ovat kartalla lyhyitä, tosin todellisuudessa matkoihin menee yleensä odotettua enemmän aikaa teiden mutkittelun ja kunnon, tiukkojen nopeusrajoitusten sekä sääolosuhteiden takia. Kun olet tien päällä, pidä siis silmällä nähtävyyksistä ilmoittavia kylttejä, sillä nähtävää riittää kaikkialla maassa. Muista, että Uudessa-Seelannissa on vasemmanpuoleinen liikenne. Tämä saattaa tuottaa päänvaivaa ensimmäisinä ajopäivinä, mutta ole tarkka ja totut pian. Mutkaisilla teillä matkailijan kannattaa ajaa mieluummin vähän nopeusrajoitusten ali. Päästä kiireiset kuskit ohitsesi niin, että ajat lähellä tien reunaa tai pysähdyt levähdyspaikalle. Vuoristoteillä kannattaa varoa maastopyöräilijöitä, jotka saattavat ilmestyä mutkan takaa kuin tyhjästä. Bensan hinta vaihtelee Uudessa-Seelannissa paljon, ja se on kallista harvaanasutuilla seuduilla, joissa on myös pitkät matkat huoltoasemien välillä.

Mitkä ovat oikeudelliset ja dokumentaatiovaatimukset auton vuokraamiseen Uudessa-Seelannissa?

Jotta autonvuokraus Uudessa-Seelannissa onnistuu, tarvitset kansainvälisen ajokortin, jonka hankit helposti Autoliitolta. Sinulla tulee olla vuokratessa mukana myös suomalainen ajokortti ja passi. Vakuutuksen tulee myös olla voimassa. Kysy lisää vakuutuksista suoraan autovuokraamoltasi. Sinun tulee olla 18-vuotias ja kakkosvaiheen ajokorttisi tulee olla vähintään vuoden vanha. Osa vuokraamoista tosin vaatii asiakkailtaan vähintään 21-vuoden ikää. Joissain tapauksissa ikäraja saattaa määräytyä automallin perusteella. Nuoret kuskit, eli 18–20-vuotiaat autoilijat joutuvat välillä maksamaan nuoren kuskin lisämaksun. Löydät halvat vuokra-autot kätevimmin, kun vertailet vuokra-autovaihtoehtoja jo Suomesta käsin esimerkiksi momondon kautta. Halutessasi voit poimia vuokra-auton mukaan heti lentokentältä Uuteen-Seelantiin saapuessasi.

Millä Uuden-Seelannin alueilla on eniten liikennettä?

Autonvuokraus Uudessa-Seelannissa on miellyttävintä silloin, kun et joudu käyttämään ajoaikaasi ruuhkissa seisomiseen. Eniten trafiikkia on Uuden-Seelannin suurimmassa kaupungissa Aucklandissa, jossa sijaitseva State Highway 1 -tie on maan ruuhkaisin. Seuraavaksi ruuhkaisimpia ovat Wellington, Hamilton ja Christchurch. Jos ajat näissä kaupungeissa, pyri välttämään arkisin aamu- ja iltaruuhkaa. Erityisen vilkasta aikaa ajaa Uudessa-Seelannin teillä ovat lomapyhät, kuten joulunaika ja uusi vuosi.

Mitkä ovat Uuden-Seelannin parhaat luonnonkauniit tiet?

Autonvuokraus Uudessa-Seelannissa sisältää kiperiä valintoja upeiden ajoreittien välillä. Jos sinulla on pari viikkoa tai vähän enemmän aikaa, kannattaa kiertää Pohjoissaari. Aloita Uuden-Seelannin isoimmasta kaupungista Aucklandista – tai kierrä reitti toiseen suuntaan ja aloita Wellingtonista. Aucklandista löydät kaupunkikulttuurin ohella luontoa, kuten tulivuoria ja paratiisisaaria. Pääkaupungista ajat Coromandelin niemimaalle, jossa voit nauttia sademetsästä ja rannoista. Whangamatassa voit vuokrata kajakin ja meloa Donut Islandille. Seuraavan kohteen Matamatan lähellä sijaitsee yksi Uuden-Seelannin suosituimmista nähtävyyksistä: Taru Sormusten Herrasta -elokuvia varten tehty Hobittila. Matka jatkuu toiseen Uuden-Seelannin suosikkinähtävyyksistä, eli Waitomo Glowworm Caves -luolille. Näissä luolissa kiiltomadot valaisevat luolien seinämiä ja kattoa kuin tähdet. Matka jatkuu Rotoruaan, jonka vetonauloja ovat muta-altaat ja kuumat lähteet. Paikan väriloisto tekee kokemuksesta surrealistisen. Road tripin seuraava kohde on järvialue Taupoa, jossa voit kokea esimerkiksi koskenlaskun, vesijettiajelut, maisemalennot ja laskuvarjohypyn. Lähistöllä on myös Uuden-Seelannin suosituin luontokohde, eli Huka Falls -vesiputous. Kajakki- tai venereissulla pääset taas tutustumaan maorien suuriin kivikaiverruksiin. Taupoassa on myös paljon kuumia lähteitä. Reitti jatkuu Uuden-Seelannin vanhimpaan luonnonpuistoon, Tongario National Parkiin. Luonnonpuistossa on esimerkiksi Uuden-Seelannin aktiivisin tulivuori Mt Ngauruhoen ja Pohjoissaaren korkein vuori Mt Ruapehu. Aja sitten rannikon viehättävään art deco -kaupunkiin, Hawke's Bayssä sijaitsevaan Napieriin. Kaupunkia ympäröivät viinitilat. Ajomatkan päätepiste on pääkaupunki Wellington, jonka lempinimi on Wellywood runsaan elokuvatuotannon takia. Toinen hieno autoreitti on kiertää Eteläsaari, ja tähän matkaan menee pysähdyksineen reilu pari viikkoa. Reitti alkaa Christchurchistä, josta ajetaan Dunediniin. Voit pysähtyä matkan varrella uimaan Timarun Caroline Bayssä sekä ihailemaan sinipingviinejä Oamarussa. Viktoriaanisesta kaupungista Dunedista matka jatkuu Uuden-Seelannin eteläisimpään kaupunkiin Invercargilliin. Seuraavaksi tie vie Te Anauun, joka on kirjaimellisesti kuvankaunis kaupunki. Lähde veneajelulle Te Anau -järvelle, patikoi upeissa maisemissa, ihailla kiiltomatoluolia tai kokeilla vaikkapa kajakkia tai maastopyörää. Seuraavaksi ajomatka vie yli vuorien ja läpi sademetsien verhoamien laaksojen Milford Soundiin. Matka jatkuu vielä Queenstowniin, jota kaunistavat Wanaka-järvi ja sitä ympäröivät vuoret. Täältä reitti etenee jäätiköille ja sitten Greymouthin luontokohteisiin. Lopuksi pääset katselemaan valaita, merileijonia ja delfiinejä Kaikouraan.

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Uusi-Seelanti?

Tällä hetkellä Uusi-Seelanti halvin autovuokraamo on Lucky Rentals New Zeland, jonka kautta käyttäjät voivat löytää tarjouksia jopa niin alhaiseen hintaan kuin 16 € päivältä. Käyttäjät, jotka varaavat Lucky Rentals New Zeland auton löytävät yleensä edullisempia vuokraushintoja kuin mitä 16 € kansalliset hinnat ovat keskimäärin. Hinnat saattavat vaihdella sen mukaan, mistä vuokraat, kuinka monta päivää vuokra-aika on ja minkä tyyppinen vuokra-auto on kyseessä.

Mikä on suosituin autovuokraamo kohteessa Uusi-Seelanti?

Jos suunnittelet auton vuokraamista maasta Uusi-Seelanti suosittelemme, että teet varauksen vuokraamon Lucky Rentals New Zeland kautta, joka on yksi maan suosituimpia autovuokraamoja. Viimeisen kuukauden aikana 100 % käyttäjistämme valitsi Lucky Rentals New Zeland vuokra-auton liikkumistarpeisiin. Vuokraamon asiakastyytyväisyyspisteet ovat 5,8 / 10 9 arvostelujen perusteella.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Uusi-Seelanti?

Maan Uusi-Seelanti sisällä Hertz vuokraamolta löytyy tällä hetkellä eniten toimipisteitä. Vuokraamolla on yhteensä 46 toimipistettä ympäri maata, joten sopivan toimipisteen löytämisen ei pitäisi olla vaikeaa. Vuokraamolta Hertz löytyy eri toimistoja suosituimmista maan Uusi-Seelanti kaupungeista, kuten Auckland, jossa on 4 Hertz toimipistettä.

Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Uusi-Seelanti?

Riippumatta siitä vuokraatko vai omistatko auton maassa Uusi-Seelanti laki edellyttää, että ajat vasemmalla. Huomioithan, että jos et tunne oloasi täysin varmaksi ajaaksesi tien vastakkaista puolta, voit aina soittaa taksin tai valita jaetun autokyydin.

Kuinka hyviä tiet ovat kohteessa Uusi-Seelanti?

Uusi-Seelanti on saanut teiden laatupisteiksi 4,7 asteikolla 1 - 7 ykkösen ollessa alhaisin lukema. Tämä antaa Uusi-Seelanti sijan 43/137 maan joukossa tieolosuhteille. Saatat huomata, että tien laatu vaihtelee sen mukaan, missä matkustat maan Uusi-Seelanti sisällä.

Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Uusi-Seelanti?

Alkoholin nauttimisen ja ajamisen ikäraja maassa Uusi-Seelanti on 0,50‰. Maan Uusi-Seelanti eri alueilla ja kaupungeilla voi olla omat paikalliset alkoholin nauttimiseen ja ajamiseen liittyvät rajoituksensa koko maan kattavien lakien lisäksi, joten muista tarkistaa tarkistaa sekä paikalliset että valtakunnalliset säännöt ennen auton vuokraamista. Jos olet nuorempi kuin 18-vuotias, mikä on maassa Uusi-Seelanti alkoholin juomisen lakisääteinen nauttimisikä, saatat saada tiukempia rangaistuksia jos jäät kiinni päihtyneessä tilassa ajamisesta. Muista, että alkoholin nauttiminen ja ajoneuvolla ajaminen sen jälkeen ei ole koskaan hyvä idea riippumatta siitä, kuinka vanha olet.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Uusi-Seelanti?

Kaikkein suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Uusi-Seelanti on Full-size. 27 % käyttäjistämme valitsivat myös tämän tyyppisen auton matkallaan kohteeseen Uusi-Seelanti. Jos Full-size sopii tarpeisiisi loman aikana, voit odottaa maksavasi noin 24 € päivässä autonvuokrauksesta. Huomioithan, että hinnat saattavat vaihdella kaupungin ja valitsemasi vuokraamon mukaan.

Kuinka paljon maassa Uusi-Seelanti maksaa polttoaine?

Viime viikosta alkaen kohteessa Uusi-Seelanti bensiinin keskimääräinen hinta oli 1,65 € per litra. Sen sijaan maassa Algeria on tällä hetkellä alhaisin bensiinin keskimääräinen hinta, joka on 0,30 € per litra. Harkitse myös vierailua maassa Hong Kong, josta löydät kalleimman keskimääräisen bensiinin hinnan eli 2,33 € per litra.


Autonvuokraukset muissa kaupungeissa kohteessa Uusi-Seelanti

Tarvitsetko lisää kohdeideoita matkallesi kohteeseen Uusi-Seelanti? Löydä vuokra-autoja näistä suosituista kaupungeista ympäri maata

Eteläinen Tyynimeri: harkitse auton vuokraamista muualta

Etkö ole varma, haluatko vuokrata auton kohteessa Uusi-Seelanti? Nämä muut maat mantereella Eteläinen Tyynimeri ovat myös selvittämisen arvoisia
Autonvuokraus Uusi-Seelanti
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00