Halvat lennot Queenstown

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
pe 29/10
pe 5/11

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Queenstown?

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Queenstown?

  Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Queenstown on 31 € per henkilö kaupungista Wellington, mikä on 95 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Queenstown. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Queenstown omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Queenstown?

  Datamme mukaan perjantai on halvin päivä lentää lentokentälle Queenstown kentältä Suomi. Halvin viimeksi perjantai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 948 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. tiistai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä liike- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 1336 €.

 • Löytyykö kaupungin Queenstown lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Queenstown on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Queenstown harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Dunedin lentokenttä (156 km kaupungin Queenstown keskustasta) tai Invercargill lentokenttä (156 km kaupungin Queenstown keskustasta).

 • Voiko kaupunkiin Queenstown lentää jotenkin halvemmalla?

  Keskimääräinen hinta on 419 € henkilöä kohti ja Dunedin lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Queenstown. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Queenstown?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Queenstown
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Queenstown?

  Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Queenstown suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten Qantas Airways ja Finnair. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.


Aloita matkan suunnittelu - Queenstown


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Uusi-Seelanti

Eikö sittenkään Queenstown? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Uusi-Seelanti